2018. június 14., csütörtök

Reklámblokkoló androidra 2018

Reklámblokkoló androidra 2018

A legnépszerűbb hirdetésblokkoló immár androidos telefonra és tabletre is elérhető. Blokada olyan jó legyen, mint most. Blokkold a tolakodó felugró ablakokat, az idegesítő videóreklámokat és még sok mást. Azért, mert egyre több reklám jelenik meg az okostelefonokon is, a számítógépekhez hasonlóan.


Na, ki imádja az androidos telefonján böngészés és egyebek közben a temérdek reklámot? Na, ki van oda érte, ha weboldalak akkor is követik a tevékenységét, ha ő nem akarja? Fortnite letöltése androidra és teszt - Duration: 8:46. PT Channel 36views.


A legnépszerűbb Mobil Játék, ami nem hiányozhat a telefonodról! A Microsoft azt tervezi, hogy az Adblock Plus reklámblokkoló beépített eszközként jelenik meg az Edge böngésző iOS-re és Androidra írott változataiba, jelenleg a tesztelés zajlik – tudta meg a The Verge. Az adblocker a hétvégén került az operációs rendszerek béta-verziójába, ahol letöltés és telepítés nélkül. A Brave egy igen gyors, biztonságos, rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző. Az alábbi Free alkalmazás alapértelmezetten tartalmaz reklámblokkolót, HTTPS Everywhere kiegészítőt, vele blokkolhatóak a Script alapú tartalmak betöltődése, illetve védelmet biztosít a Malware fertőzésektől ha olyan oldalra tévedtél.


Reklámblokkoló androidra 2018

Az EC Browser - EC Web Explorer egy Magyar nyelvi támogatással rendelkező Androidra tervezett böngésző. Rengeteg extra funkciót sajtoltak bele, inkognitó lap, olvasó mó reklámblokkoló funkció, könyvjelző, illetve kedvencek támogatás. Az alkalmazás tulajdonképpen ugyanazt tudja, mint az Apple féle AirDrop, vagyis közelben lévő Androidos eszközökre lehet cask úgy “rádobni” a fájlokat, így egyszerűsítve a fájlátvitelt. Mindenki a vízparton vadássza a Pokemonokat, eközben elérhetővé, letölthetővé, telepíthetővé vált az iOS-en már népszerű képmanipulátor, a Prisma. Az orosz barátaink által készített alkalmazás segítségével képeinket híres festők stílusában gondolhatjuk újra, a “szűrők” segítségével lehetünk Picassok vagy Van Gogh-ok, több, mint féle stílusból.


Ezúttal a téma ugyanaz, csak a rendszer változik: megmutatjuk, melyek a legjobb produktív appok Androidra. Remélem sokat segítettem! Folyamatosan információt gyűjtenek a felhasználókról a különféle közösségi oldalak, akkor is, ha az illető soha nem regisztrált egyik szolgáltatásra sem. Androidra már tölthető az Opera Touch, és frissült az Opera asztali böngészője is. Hirdetés Miközben az Opera a múlt nyáron nyugdíjba küldte az Opera Max alkalmazását, a jövő héten pedig végleg kilövi az Opera VPN-t, addig egyre jobban koncentrál a webböngészőkre.


The program is muting songs every once in a while. Az Android Linux kernelt használó mobil operációs rendszer, elsősorban érintőképernyős mobil eszközökre (okostelefon, táblagép) tervezve. Fejlesztését az Androi Inc. A reklámblokkoló egy olyan szoftver, amellyel blokkolhatóak a hirdetések.


Az első megoldás, hogy blokkolják a hirdetők kiszolgálóiról érkező üzeneteket, így a reklám sosem jelenik meg az oldalon. Ezek kétféle módon működnek. Az Adblock Browser Androidra és iOS-re egyaránt elérhető, igaz, utóbbi hamarosan natív reklámblokkoló funkcióval egészül ki.


Adblock Browser néven Androidon és iOS-en ingyen elérhető mobilos böngészőt adott ki a népszerű Adblock Plus hirdetésblokkoló fejlesztője, az Eyeo. Hírlevél feliratkozóinknak: ingyenes e-bookok, referenciakártyák, programok. A Techwok referencia kártyák segítségével hatékonyabban használhatja ki a Microsoft Windows, az Apple OS X (MacOS) és a Microsoft Office funkcióit.


Version of the Firefox. Rákérdeztem a megfelelő topikban, hogy van-e olyan reklámblokkoló Androidra , amiben beállítható, hogy a PH -n blokkoljon. Ebből kialakult egy kis csörte, majd törölték ezeket a hsz.


Reklámblokkoló androidra 2018

Get Opera for your operating system. The Opera browser for Windows, Mac, and Linux computers gives you the most from the Web with features that maximize your privacy, content enjoyment, and productivity.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések