2018. szeptember 6., csütörtök

Horoszkóp 2019 október

A nehézkes hónapok után, végre megkönnyebbülhet, átadhatja magát a pihenésnek. A stabilitást, amit ez a hónap hoz az emberek számára, főleg a személyiség fejlődésére és a pénzügyek rendezésére fordítsa. A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. Kos: Óvatosnak kell lenne a kommunikációval kapcsolatban történhet olyan dolog, amit nagyon nem. Kos: Nem alkalmas a mai nap arra, hogy a munkával, megélhetéssel kapcsolatos dolgokról beszélj, mert.


Az október komoly bonyodalmakat hoz a nyilasok életében. Azért fog küzdeni, hogy megőrizhesse jelenlegi munkahelyi pozícióját. Ez egyáltalán nem lesz könnyű, mivel korábban számos olyan hibát vétett a munkája során, amit másoknak kellett kijavítaniuk, ráadásul senki nem fogadja el a kifogásait és a magyarázkodását. Ahogy nézem a YANG FA KUTYA hónap horoszkópját , az látom, hogy mindannyian felköthetjük a gatyánkat, ha bármire is szeretnénk jutni a következő napokban. Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben.


Mérleg (szeptember - október 23) Fontos leckéket kell elsajátítaniuk azoknak, akik nehezebben tudnak csapatban dolgozni. Hozzászoktak ahhoz, hogy másoktól függetlenül tevékenykednek, de most meg kell tanulni megosztani, és együttműködni. Október során a Mérleg bármikor számíthat a családtagjai támogatására. A szerettei az adott körülményektől függetlenül kitartanak majd ön mellett. Ha valami esetleg nem úgy sikerül, ahogy ön szeretné, akkor se essen kétségbe, és ne zárkózzon magába.


Kos: Felütheti a fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege… Az is megeshet, hogy. Kos: Összességében jó napod lesz, lehet, hogy a munkahelyeden elismerésben részesülsz. Kos: Legszívesebben magadhoz ölelnéd az egész világot. Pénzügyek kerülhetnek ma fókuszba, még az. A vitalitása most megnövekszik, nagylelkű, optimista és nagyon barátságos.


A hosszú távú céljai most megvalósulhatnak, kiváló alkalom önfejlesztései program elindítására. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei.


Horoszkóp 2019 október

A hónap elején még okoz némi zavart vagy csalódást a Jupitert érintő Neptunusz kvadrátja a hetes sorsterületen. Lehet, hogy túlságosan megbízott valakiben, vagy egyszerűen csak túlidealizálta a személyét. Elbűvölő arcodat mutato s szinte sugárzik belőled a harmónia a napokban! Ez hozzásegíthet ahhoz is, hogy előre lépj, a munkád területén. Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is.


Olyan vagy, mint egy két lábon járó lexikon és gyakorlatilag bármit megjegyzel, amit egyszer mondanak neked. Néha kifejezetten nehezedre esik, hogy ne javíts ki másokat, ha elszúrnak egy évszámot a sztorijukban. Kicsit unod már, hogy a rokonaid folyton kioktatnak és elégedetlenek a döntéseiddel. A sértődés, veszekedés és duzzogás viszont nem fog változtatni a helyzeten, mindenképpen ülj le velük, és jelez hogy ez most már nagyon rosszul esik neked.


Horoszkóp 2019 október

A pontos jegy meghatározásában segít a kalkulátor. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Vízöntő - havi horoszkóp. A hét első időszakában valaki komolyan érdeklődik majd iránta amely jelentheti azt is, hogy a sikereid okán egyre népszerűbb vagy, de az is elképzelhető, hogy valaki részéről gyengéd érzelmek fűződnek hozzád és szeretne minél közelebb kerülni.


Oroszlán - havi horoszkóp A hónap első napjaiban lehet, hogy rád tör az unalom, vagy az érzés, hogy az életed lehetne egy kicsit izgalmasabb is. Tehetsz érte, változtathatsz, de mindehhez ki kell mozdulnod a komfortzónádból és olyasmit is be kell vállalno amely mindeddig nem tartozott a szokásaid közé. Mielőtt plasztikai műtét alá vetnéd maga érdemes lenne elfogadnod testi adottságaidat. Fedezd fel magadban az erősségeidet, melyek által igazán nőiesnek érezheted magad. A hét uralkodó bolygója a Merkúr elindult megszokott útján!


Ez azt jelenti, hogy a halogatott dolgaink befejezésre kerülnek, az elmaradt ügyeink megoldódnak. Megosztás csillagjegy, akinek megváltozik az élete novemberben A csillagok útja kifürkészhetetlen, de azért néha elejtenek egy-két infót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések