2018. szeptember 18., kedd

Omega együttes tagjai 2019

Egyedüliként négyszer koncerteztek a Puskás Ferenc Stadionban (korábban Népstadionban), ebből háromszor önállóan. A koncertsorozatban a progresszívebb időszak dalai szólalnak meg, modern, lüktető hangszereléssel. Kóbor János többek közt arról is beszélt, hogy az együttes tagjai mindig előre néznek, tele vannak tervekkel.


Omega együttes tagjai 2019

A Tűzvihar elnevezésű koncertsorozatukkal a korábbi, a „best of Omega ” jellegű nagykoncertjüket váltják. Please try again later. Molnár György elmondta, hogy a brit ITV-vel és az amerikai NBC TV-vel is meggyűlt a bajuk, miután a. Mecky, azaz Kóbor János, a legendás Omega frontembere a Magyar Nemzetnek adott interjújában.


Megszámlálhatatlan hazai és külföldi koncerttel a hátuk mögött, a zenekar idén februárban egy vadonatúj koncertsorozatra készül. A legendás együttes pénteki nagykoncertje nem indult zökkenőmentesen, most a zenekar tagjai is elárulták, mit éreztek közben. Az oldalon található információk, képek, videók szabadon megoszthatók a forrás megjelölésével, ha a szerző is meg van jelölve, akkor az ő külön hozzájárulásával. Elérhetőségük a saját weboldalukon találhatók.


Omega együttes tagjai 2019

Az Omega az LGT után ezzel a számmal nyitott. Bulldózer együttes koncertjeinek. Weöres Sándor Színház zenei vezetője. Megapolis tribute együttessel, amivel kizárólag az Omega. Omega együttes koncertek: helyszínek, időpontok.


Jegyek az Omega koncertekre. Papp László Sportaréna Omega és Nazareth. OMEGA koncert - vendég NAZARETH. Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Rt. A éves zenész influenzás lett, de ennyivel nem úszta meg a zenekar: az erős vírus sorra döntötte le a többieket is.


Omega együttes tagjai 2019

Fontos számunkra a Kossuth-díj, mert a velünk együtt indult, és az elmúlt évtizedekben meghatározó zenészek nagy többsége már megkapta az elismerést - mondta Benkő László, az Omega vezetője annak kapcsán, hogy az együttes tagjai március 15-én megosztott Kossuth-díjat vehettek át. A Napot hoztam, csillagot névre keresztelt koncertsorozat a hét legnagyobb, sportcsarnokkal rendelkező vidéki várost érintette (majd júniusban megtoldották a szegedi Sláger Rádió Mega Partyn való fellépéssel). A lemezfelvétel napjaiban Kóbor János Magyarországon tartózkodott, így a lemezen Presser Gábor, Mihály Tamás és Benkő László énekelnek. A zenekar tagjai most elárulták, mit éreztek, a kínos baki közben. Kóbor János és az Omega többi tagja, az első daluk, a Babylon közben értesült arról, csak a színpadi monitorjaik szólnak, a közönség felé irányított tornyokból.


Dúl a háború az Omega tagjai között Life. A konfliktus azért került újra terítékre, mert Kóbor János (állítólag) azt nyilatkozta, nem zárkózik el a béküléstől. Omega Elefánt Band néven új zenekart alapított, de csak néhány fellépés erejéig működött. Adj még egy napot és az instrumentális Genezis megjelent maxi CD-n. A régi tagok közül öten megalakították az Örökség együttest, és helyükre új tagok kerültek.


Karácson Zsolt, akit a közönség az erdélyi Transylmania zenekarból ismerhet. Eleinte instrumentális zenében gondolkodtak, majd csatlakozott hozzájuk Gallai Péter billentyűs és énekes. A rendszerváltáshoz dalaival, filozófiájával hozzájáruló Bikini tagjai úgy gondolták, megtették kötelességüket: a pont a mondat végén van, ettől kezdve nincs szükség rájuk. A negyvenkét éve alakult együttes tagjai szerint a rendszerváltás óta tartott nosztalgiakoncertekkel szemben ennek a sorozatnak az a különlegessége, hogy az Omega lesz az első zenekar, amelyik kimozdul a fővárosból, házhoz megy a rajongóihoz.


Düh és keserűség: év után először került ilyen helyzetbe az Omega. November 8-án az Arénában adott koncertet az Omega. A legismertebb lemezkereskedő oldal, a Discogs összesítése szerint a 29.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések