2018. szeptember 20., csütörtök

Megcsal a férjem hogy bizonyítsam

A férjem megrögzött profi hazudozó. Hogyan bizonyítsam be, hogy megcsal ? A hirtelen jött telefonmánia, a meredek stílusváltás mind árulkodó jel. De mi a helyzet a hálószobában? Ha kedvesed megcsal , akkor bizony az ágyban sem hozza többé a régi formát.


Megcsal a férjem hogy bizonyítsam

Vagy éppen ellenkezőleg: az, ha párod félrelép, nem feltétlenül jelenti azt, hogy szexuális teljesítménye csökken. Régi időkre emlékszel-e. Most derült ki számomra, hogy megtörtént a baj, mik a megfelelő lépések? Amit én javaslok, hogy érdemes a. Szerintetek megcsal a férjem ? Mit tehet az, akit megcsal a férje ? A legfontosabb, hogy értsük meg , hogy miről is szól a megcsalás. Szinte szó szerint azt mondta a férjem amit Ön is írt, hogy nem gondolt arra, hogy ezzel mekkora fájdalmat okozhat nekem.


A megcsalás valójában a hűtlen embernek a személyiségéről szól. Azóta is sokat beszélgetünk, átértékeltük az életünket, azt, hogy ki mit vár egymástól, a kapcsolatunktól. Nagyon sok feleségtől kapok leveleket, megkereséseket, hogy mit kell tenni olyankor, amikor kiderül a megcsalás, vagy mit kell tenni olyankor, amikor már egy jó ideje hűtlen a férje valakinek, és mi a kivezető út. Erre azt tudom mondani, hogy minden házaspárnál más és más a kivezető út.


Megcsal a férjem hogy bizonyítsam

Na de vegyük sorra, hogy mikor kell megbizonyosodnunk párunk hűtlensége felől! Rengeteg jel arra mutat, hogy megcsal , de én nem merem megkérdezni, mert félek, hogy megsértem ezekkel a kérdéseimmel. Figyeld az árulkodó jeleket, és leleplezheted a hűtlen férfit! Napjainkban nem ritka, hogy a gyermekek, vagy a közös anyagiak indokolják azt, hogy a partnerek a hűtlenség ellenére is együtt maradjanak. Fontos, hogy tegyünk azért, hogy a feleségünk úgy tekinthessen ránk, mint egy igazi férfira.


Mert férfiként szükségünk van arra, hogy ő felnézzen ránk, becsüljön meg minket nőként. Az én korábban szelíd férjem elkezdett új életet élni, mintha még mindig huszonéves lenne, és facér. Pár hónap alatt szinte kifordult önmagából. Egy jóakaróm hamarosan szólt is: „biztos helyről” tudja, hogy Balázs megcsal. A hűség alatt a valakihez való állhatatos ragaszkodást értjük, ami kitartó és folyamatos, vagyis semmilyen akadály nem gyengítheti el annyira a feleket az idők során, hogy a másik tudta és egyetértése nélkül bontsa fel az egymással kötött hűségességi szerződést.


Aztán meg is bizonyosodtam róla. Persze te állította hogy egy közös ismerősön keresztül ismertétek meg egymást és hogy nem tudta hogy felesége van. Még fotókat is láttam, amin egy nővel szelfizik, ezért elhittem, hogy megcsal a férjem. Annyira sablonos, annyira mindennapi, és annyira utálom, hogy ez most velem történik. Két héttel ezelőtt történt.


Hazudok, sokkal hamarabb kezdődött. A barátok gyakran hamarabb rájönnek, hogy ő megcsal tége mint te maga ezért kerüli azokat a barátokat, akik átlátnak rajta. Ha pedig így van, a barátok is kerülni fognak benneteket, mert nem akarják kínosan érezni magukat ebben a helyzetben. Amennyiben a jeleket észlelő fél párjának nincsen egyéb (pl. szülők elvesztése, állás megszűnése miatti bizonytalanság) problémája, ami elvonja a figyelmét a párkapcsolatáról, mindenképpen érdemes odafigyelni a fent felsorolt figyelmeztető jelzésekre.


Megcsal a férjem hogy bizonyítsam

Most hogy -gondolom- lelki ismeret furdalása van most áttértünk a heti átlag alkalomra :D. Egyelőre a beszélgetéseikből nem derült ki több.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések