2018. szeptember 28., péntek

Virágdoboz selyemvirágból

Virágdoboz selyemvirágból

COCCINELLA élethű virágdoboz #128030; #128144;Virágküldés az ország bármely pontjára #127804;Prémium minőségű élethű virágdobozok selyemvirágból egyedi ajándék esküvő dekoráció Keress bizalommal! Pár éve arat nagy sikert a trendi virágdoboz , mint ajándék, névnapra, születésnapra, szülőköszöntőre, és akár még esküvői dekorációként is. Ki ne örülne annak, ha soha nem hervadna el az ajándékba vitt szép kompozíció?


Prémium minőségű selyemvirágokból készült virágdobozok - ajándékba, esküvőre, rendezvényre, hotelek, éttermek részére - könnyedén és sérülésmentesen szállítható - tartós, örök darabok Állandó és változó készlet. Az élethű virágdoboz még a legnagyobb hőségben is ugyanolyan szép, méltó asztali dekorációja eme jeles eseménynek. Sőt, eltehetitek emlék be is! Nemcsak dekorációként, hanem az örömszülők megajándékozására is tökéletes ajándék, így ők is megőrizhetik.


Virágdobozaink egyenként válogatott prémium minőségű selyemvirágból készülnek. Nem veszítenek szépségükből, nem fakulnak, sérülésmentesen, könnyen szállíthatók. Lepd meg magad vagy szeretted egy doboznyi szépséggel!


MÁSNAPRA SAJNOS NEM TUDJUK VÁLLALNI A DOBOZ KISZÁLLÍTÁSÁT! Csak napos határidővel! A tartós virágok, Igazi Érintés virágok, a habrózsából, az agyagorchideából, a selyemvirágból kötött csokrok is örök életűek. Alapanyaguknak, és előállításuk módjának köszönhetően a megszólalásig hasonlítanak élő megfelelőikhez. Ruhák, Táskák, Háztartási eszközök, Kozmetikumok, Játékok, Férfiaknak is.


Otthonunkat sokféleképpen dekorálhatjuk, a legkülönbözőbb lakástextilekkel, festményekkel, faliszőnyegekkel, ám egyvalami tölti meg a teret igazán élettel, a csodás virágok látványa. Az általam készített csokrokból néhány darab. Mindegyik prémium minőségű, élethű selyemvirágból készült.


Természetesen dolgozom élő virágokkal is, illetve a tartósított élővirágokkal is. Más, mint egy hagyományos virágbolt. Download free version of this gallery from Flash-Gallery.


Nyári virágdoboz leírása. Igazi nyári színekből összeállított csodaszép virágbox selyemvirágból. A megszólalásig hasonlít egy igazi virágcsokorra. Igazi éke lehet a nappalinak, de akár szülinapi ajándéknak is adhatod. Világító fali installáció keleti stílusban a Sumisura Interior and Design ötlete alapján.


Anyaga gipszkarton és rétegelt lemez, a minták és formák lézervágással készültek. Selyemvirág díszek készítése, selyemvirág csokok készítése. A COCCINELLA virágdoboz gondolata már akkor megfogalmazódott bennem, mikor még várandós voltam a kisfiammal, de komolyabban a születése után kezdtem vele foglalkozni. Nagyjából fél év kemény munka és előkészület gyümölcse ez az oldal, de a jövőben is folyamatosan keresem a szebbnél szebb és minőségi alapanyagokat, hogy.


Művirágokból készített dekorációim. További ötletek a következővel kapcsolatban: Dekoráció, Díszek és Őszi dekoráció. Fruzsi szuper DIY ötletet mutat be számotokra, amelyek bár lehet kicsit időigényesebbek, megéri értük dolgozni, mert na. A lakás húsvéti hangulatba hozására remek ötlet egy színes virágdoboz , ami – ha minőségi selyemvirágból készül – még éveken keresztül díszítheti otthonunkat.


A virágdekorációkat díszíthetjük barkával, kis porcelán nyuszi figurákkal, vagy kifújt tojásokkal. Mindig a legszebb és legfrissebb virágokból, valamint minőségi alapanyagokból készítem a csokrokat, dobozokat, díszeket egyaránt, de szezontól függően eltérések előfordulhatnak. Szép Napot Mindenkinek! Tegnap éjfélig tudtatok játszani csodás nyereményért!


Köszönöm Mindenkinek a részvételt! Azok se csüggedjenek maj akik nem látják nevüket a nyertesek között, hiszen MINDENKI, AKI RÉSZT VETT A JÁTÉKBAN és NEM NYERT, egy -OS KUPONT kap, amit BÁRMELYIK ékszer vásárlásánál felhasználhat! Viszont a lányok részére készített, karkötőként használható úgynevezett virág ékszerek, nyakláncok, gyűrűk, különféle kardíszek nagyon jól bírják a többórás álldogálást, vonulást.


Virágdoboz selyemvirágból

A termék jó minőségű selyemvirágból készült ! Gyere, ma is várunk 18. Korona Virág, Virágárus, Batthyány utca, Zalaszentgrót elérhetőségei, térképes helyadatai és útbaigazítási információi, kapcsolatfelvételi űrlapja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések