2018. szeptember 14., péntek

Postás strand szentendre

Postás strand szentendre

A Dunán bójákkal, a parton táblákkal jelölik a strandrészt. A part közelében öltöző, négyállásos zuhanyzó és ivóvízcsap is a strandolók rendelkezésére áll. Reviews Nice foo nice beer, great staff! A vidám, nyári ünnepségen Verseghi-Nagy Miklós polgármester rövid köszöntője után a Balkán Fanatik együttes adott koncertet.


Postás strand szentendre

Szentendre első legális szabadstrandja, a megújult Postás strand. A legendás szentendrei Postás strand a 60-as, 70-es években élte fénykorát. Ha vízről érkezel, kikötésnél vigyázz a fürdőzőkre, különösen a gyerekekre!


A Hajózási szabályzet tiltja a bolyával elkerített fürdőhelyen a hajóforgalmat, kikötést. Tilos fürödni a Postás strandon, míg a vízminőség a tiltás feloldását lehetővé nem teszi. A zárásról és a vízminőség ellenőrzéséről az önkormányzat intézkedett, mert a csatornarendszer nem tudta elvezetni a hétvégén lezúduló özönvízszerű esőt, és a Dunába a strand közelében szennyvíz ömlött. A strand a nyári szezonban bármikor látogatható. Bemutatkozása A Dunakeszi szabadstrand lapos partszakasszal, hűs árnyékot adó fákkal és játszótérrel várja a Duna partján pihenni vágyókat.


A korábbi nagy esőzések ugyan késleltették a kivitelezési munkálatokat, de időarányosan jól állnak Postás strand átépítésével, így a tervezett határidőre – július második fele – befejeződhet a szabadstrand felújítása. Több mint egy boldog hónapot Finnországban töltöttem, ott kaptam a hírek tömkelegét, hogy huuu mekkora felújítás van a Postás strandon, minden fórumon nyomták a képeket… Most hazajöttem, és el is mentem megnézni, mi lehet az a hatalmas átépítés, amire 1millió magyar forintot vertek el (elvileg). A közösségi tervezés során. Július 20-án hivatalosan is átadták a megújult Postás strandot Szentendrén.


A bruttó 9millió forintos fejlesztési összegből új játszóeszközök, fitneszpark, napozóágyak, ernyők, homokos plázs, új zuhanyzók, öltözők készültek el. A Postás strand mindannyiunké és ez így is marad! Mindeközben minden nagyobb esőzés után 1méterrel feljebb ömlik a fekáliás szennyvíz a Dunába. Hol lehet korizni Szentendrén? Fehér homokos föveny, pálmafák és sportolási lehetőségek Budapest határán, a budakalászi Lupa tó partján.


Tovább az esemény oldalára. Közösségi tornára invitáljuk a szentendrei lakosokat az Egészségfejlesztési Iroda szervezésében a Postás strandra. Várunk mindenkit szeretettel csütörtökönként délután órakor, a SZEI fitneszparkba! A szentendreiek évek óta lejárnak a Postás strandra, amit nemrégiben közel 1millió forintból újítottak fel.


A fürdőhelytől nem messze azonban fekáliás szennyvíz szokott ömleni a Dunába. A nemrégiben felújított, majd átadott Postás strand helyzetéről közölt riportot az. Ister Napok, azaz a Duna ünnepe.


Magyarországi strandok, amelyek ingyenesen vehetők igénybe. Keress térképes keresőnk segítségével. See all photos taken at Postás Strand by 3visitors.


Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Tilos fürdeni a Postás strandon, amíg nem javul a víz minősége. A város csatornarendszere nem tudta elvezetni a hétvégén lezúduló özönvízszerű esőt, és a Dunába a strand közelében szennyvíz ömlött. A városi rendészet vezetője egyeztetett a DMRV Zrt.


A helyiek tudják, de a többiek is jobb, ha tudják. Hősöm - Irodalmi pályázat. This video is unavailable.


Szakrendelések Gondozók Egynapos sebészet Előjegyzés Előjegyzett időpont lemondása. Az ünnepi átadót követően sportos víziprogramok, valamint népzenei és táncházprogramok várták a fesztiválozókat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések