2019. április 9., kedd

Jelek hogy szerelmes vagy

Jelek hogy szerelmes vagy

VAJON TETSZEL NEKI, VAGY NEM? Ha a pasi szerelmes belé akkor vannak ennek a keserédes “betegségnek” bizonyos félreérthetetlen tünetei. Mikor már kezd kibontakozni valami, de még egyikőtök sem mondta ki. Csak sejte sőt érze hogy talán…de még bizonytalan vagy.


Főleg, hogy ez a “körbeszimatoljuk egymást állapot” a legbizsergetőbb. Miatta megváltoztatjuk az öltözködésünket, a viselkedésünket, a szokásainkat , még talán az értékrendünket is, hogy a kedvében járjunk. Hirtelen más zenéket, helyeket kedvelünk, olyan frizurát csináltatunk, amilyen neki tetszik, s talán még új érdeklődési körünk vagy más hitünk is lesz, hogy neki megfeleljünk.


Vagy legalább hív egy szerelőt. Egy szerelmes férfi képes mindent maga elrendezni, s nem sózza rád a feladatokat. El is felejthete hol tartod a kalapácsot, vagy hogy kell villanykörtét cserélni, ha van egy szerető párod. Mikor otthon vagy a pároddal, ez a viselkedés furcsának tűnhet, érthető, hogy felmerül benned a kérdés, vajon miért csinálja ezt.


Valószínűleg azért, mert van valami rejtegetnivalója, ez pedig nem a legjobb alapja a bizalom és a kapcsolat felépítésének. Annak is örülsz, hogy a másik van, létezik és csodálod és rajongsz és hiába tervezted el, hogy nem adod ki maga fokozatosan és határozottan tudtára adod mindezt. Amikor csak eszedbe jut - tehát a nap minden percében vagy másodpercében -, mosolyogsz, szárnyalsz, vidám vagy. Te honnan tudo ha szerelmes vagy ? Ezek az árulkodó jelek - Nem vagy biztos, de sejte hogy beleszerettél a férfiba?


Most megbizonyosodhadsz felőle. Empátia A szerelmes férfi általában osztozik az érzéseinkben, ha szomorúak vagy idegesek vagyunk. A pasik ilyenkor levetkőzik férfias külsejüket, és empátiával fordulnak felénk, megmutatják érzékenyebb oldalukat. Hogy ezt ki, hogyan próbálja elérni, az alkati dolog.


Jelek hogy szerelmes vagy

A főzéstől a szexen át sok-sok praktika van erre. Pont neked magyarázzam? Nincs miről beszélni, szerelmes vagy. Amikor egy pasiba szerelmes vagy , minden apró, jelentéktelen megmozdulása számodra különleges és nagyszerű.


A rettenetes ízlése neked csodálatos, a borzalmas hangja pedig olyan, mint Frank Sinatra-é. Abból tudhato hogy szerelmes vagy , ha semmi sem okoz nagyobb örömöt, mint őt boldoggá tenni. Arról beszélgetsz a partnereddel, hogy mit fogtok csinálni a jövőben, anélkül, hogy észrevenné hogy a közös jövőtökről van szó. Ha a három hónap múlva esedékes koncertről vagy egy közös útról van szó, teljesen természetes, hogy együtt tervezitek, hiszen már egymás életének részei vagytok.


Jelek hogy szerelmes vagy

Jelek , hogy a partnered veled akarja tölteni az életét Talán nincs is jobb érzés, mint szerelembe esni, de a működő párkapcsolatokba sok munkát kell fektetni. Főleg, ha új kapcsolatba vágunk, sokszor gondolkozunk azon, hogy vajon sokáig fog-e tartani, de még a több éves ( vagy évtizedes) párkapcsolatokban is eljön időnként. Vannak tévedhetetlen jelek és vannak súlyos esetek. Fogalmad sincs – vagy nem mered bevallani még magadnak sem -, hogy pontosan hol is tartasz az érzéseiddel? Ha felismered az alábbi tüneteket, akkor bizony semmi kétség, a diagnózis pontos: őrülten bezsongtál, bármire képes lennél az imádott pasiért.


Az, hogy milyen valójában kevésbé számít, mint az, hogy miként viselkedik előtte vagy társaságban. Ha nem hív fel, amikor megígérte, kiver a víz. Rögtön ideges leszel, és azon aggódsz, hogy valószínűleg már nem szeret. Nagyon fontos az eszünkbe vésni, hogy a szerelem nem egyenlő azzal, hogy rá vagy szorulva. Fontos, hogy elfogadják.


Nagyon szeretné hogy amikor bemutatod őt a családodnak és barátaidnak kölcsönös szimpátia alakulna ki. Szerintük a szerelem a függéshez hasonlóan irányítja a gondolataidat , így nem is tudsz nem gondolni a másikra. A pszichológus szerint ezekből az apró jelekből tudhato hogy szerelmes vagy Ha valakit igazán szeretsz, akkor szeretné hogy ő is hasonlóan érezzen , neki is hiányozz, ő is veled érezze a legjobban magát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések