2019. április 19., péntek

Kínai horoszkóp elemek számítása

Kínai horoszkóp kalkulátor. A KÍNAI ASZTROLÓGIA LEGFONTOSABB ELEMEI. A kínai horoszkóp , asztrológia ezen kívül.


Az öt emem mindegyike kapcsolódik az egyén születési évéhez, órájához és egy-egy állatövi jegyhez. Pizza horoszkóp , a tiéd milyen? Koktél horoszkóp - mit iszol?


Nagy párkapcsolati horoszkóp. Karma horoszkóp - mi a feladatod? Japán párkapcsolati horoszkóp. Afrikai horoszkóp - mi a jegyed? Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján!


Add meg születésed idõpontját! Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében! A Kígyó évében született személyek intelligenciája pedig kimagaslik az összes többi kínai jegy közül. Ismerd meg igazi arcodat, vagy éppen másét!


A régi kínaiak állathoz hasonlították az embereket, és ezen belül megkülönbözettek további öt-öt típust. Most egy ősrégi kínai horoszkóp segítségével könnyen beleláthatsz saját lelkedbe, a születési dátumod alapján. Eszerint hatvanféle ember van. Szeretnéd tudni, hogy a híres kínai horoszkóp szerint melyik állatövi jegyben születtél, és ezáltal mi jellemző Rád és mire számíthatsz az életben? Patkány évének kezdete.


Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve. Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára. Az úgynevezett kínai holdkalendárium több ezer éves múltra tekint vissza. Ez alapján egy teljes ciklus évig tart, ezen belül különböztetünk meg egyszerűbb ciklusokat öt elemmel vegyítve. Ezek az elemek a fém, a tűz, a föl a víz és a fa.


Tehát ha 1-órát tévedsz a horoszkóp időpontjában, jó esélye van, hogy az aszcendens is hibás lesz. De mivel a horoszkópot részre osztó háznak nevezett egységek is az aszcendenstől kezdődnek, akár 5-perc pontatlanság is elég ahhoz, hogy az egyik bolygó az 5. Most megtudhatja, hogy mi a kínai horoszkóp jegye, illetve, hogy mi jellemző Önre ez alapján. Idén a Majom évében járunk, kattintson IDE és olvassa el, milyen változásokat hozhat ez az Ön számára! Ha szeretné megtudni, melyik állatöv jelek vannak a kínai horoszkóp szerint, akkor a megfelelő helyen vagy!


Ebben a bejegyzésben megtudhatja, hogyan kell megfelelően kiszámítani a kínai állatöveket, és milyen jelentéssel bír. Ahogy nyugaton megszülettek a különböző személyiségtipizálási módszerek, a kínai filozófia is megteremtette a maga rendszerét. E szerint az emberek öt típusra oszlanak, az öt elemhez igazodva.


Ez az öt elea Fa, a Tűz, a Föl az Arany vagy Fém és a Víz. Köszönöm a tanítást, amit tőled kaptam! Sokat fejlődtem, és sok dolog helyére került a fejemben a horoszkóp készítéssel és az elemek egymásra hatásával kapcsolatban. Kakas éve lesz a kínai asztrológia szerint. Halak nő mindent az ellenkező módon csinál végül, mint amit közösen határoztatok el.


Ettől függetlenül azonban hűséges és jó társként viselkedik, mindig lehet rá számítani, kitartóan figyel párjára. Yang-típus: Tigris, Ló, Sárkány, Kígyó, Kecske és Kakas. A Yin-ember külsőre gyakran közepes termetű, erős izomzatú, gyakran testes alkat. Egy teljes ciklus évig tart, s ezen belül vannak az egyszerübb ciklusok öt elemmel -fémmel, tûzzel, földdel, vízzel és fával- kombinálva. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések