2019. április 16., kedd

Kiadó ház pest megye jófogás

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Pest megye - Pest környéki ház hirdetés az ingatlan. Törökbálint Tükörhegyen kiadó egy 3nm-es családi ház 920nm-es telekkel, dupla garázzsal! Havonta több millióan választják az ingatlan. Több ezer friss, ellenőrzött eladó Ház hirdetés: 1m2-es szobás új építésű család.


Kiadó ház pest megye jófogás

A rovatban Ingatlanirodák és Tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat. A ház főt tud befogadni. Ez egy konstruktív csoport, de kizárólag.


A kereső vagy településlistáink segítségével pillanatok alatt megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő albérletet, Budapesten és vidéken egyaránt. Az ingatlan összkomfortos összközműves. PEST MEGYÉBEN Dánszentmiklóson berendezett ház munkás brigádnak kiadó.


Kiadó ház pest megye jófogás

Albertirsától 6km-re fekszik. Berendezett gépesített. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is.


Eladó Csömör egyik csendes, lakóövezeti utcájában egy nagy telken lévő két különálló, felújított családi ház. Kiadó lakás apróhirdetések. Maglódon három szintes családi ház alsó szintjén található külön bejáratú nm-es összkomfortos lakás 120.


Nagymarosi faház az erdő szélén. Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet. Portfóliónkban szerepel: kiadó társasházi lakás, panel lakás, családi ház , ikerház, sorház, iroda.


Több tucat friss, ellenőrzött kiadó Szoba (albérlet) hirdetés: kiadó m2-es jó köztes emelet. BELVÁROS szívében, a Dunához és a Parlamenthez közel, remek adottságú, felújítandó lakást kínálok megvételre. Több tízezer friss, ellenőrzött eladó Ház hirdetés: 1m2-es szobás új építésű i. Az IndustriaHáz helyet. Az alsó lakószint nm-es, itt van még egy dupla garázs nm-es, az emelet 1nm-es.


A két szint belülről és kívülről is megközelíthető. Nagyon szép állapotú családi ház kiadó akár gyermekes családnak is de nem feltétel. Házi kedvenc hozható, persze csak ha jó nevelt. Tartozik hozzá udvar ahová kocsival is belehet állni, Nyáron lehet kint piknikezni.


Mindennel jó felszerelt, Nem rég lett teljesen felújítva. Közlekedés kiváló, iskola, óvoda a közelben. Olcsó albérlet keresel? Találja meg nálunk albérlőd vagy albérled.


Kiadó ház pest megye jófogás

Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. A JavaScript ki van kapcsolva a böngésződbe így portálunk nem működik megfelelően! További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon!


A kertben garázs is a Bérlő rendelkezésére áll. Tiszaújváros óvárosi részén, Tiszaszederkényben kiadó két szintes családi ház , mely 2nm alapterületű, külön bejáratú szobával rendelkezik és személy részére kialakított. Az udvaron nyári kerti garnitúra és grillező használható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések