2019. április 18., csütörtök

Privát lakás miskolc

Csoportos szállás ajánlatkérés = szálláshelytől! Miskolc kozponti reszen kiado teljes apartman. Kenyelmes,ujonnan kialakitott,berendezett ,hangulatos lakresz. Szivesen fogadunk egy napos,vagy tobb napra foglalo vendegeket. Igényesen berendezett, tiszta apartmanunk titkos búvóhelyet biztosít Neked és Partnered részére.


Egyedi hangulatú, világvárosokat idéző miliővel várjuk a romantikázni vágyókat. Eladó lakást keresel Kilián dél városrészben? Havonta több millióan választják az ingatlan. Hadirokkantak útján emeletes társasházban. A ház szigetelt a nyillászárók kicserélve, a lépsőház felújított,.


A nagy, nm-es szobás lakás szobájából is a Fő teret láthatjuk kilátással a Nagy templomra, a Fő tér egészére, nyári szezonban pedig a színpadra való rálátással, míg a lakás egyéb helyiségeiből illetve teraszáról a Belváros térre nyílik kilátás. Privát ingatlan közvetítő iroda ingatlan kínálata. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Oldalunkon a legfrissebb eladó lakás hirdetések között válogathat.


Parkolas kozvetlen kozelben. Méret, ár, helyszín vagy akár építési mód szerint is listázhatja az ingatlanokat, a kiszemelt lakás hirdetőjétől visszahívást kérhet. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


You can use the Special Requests box when booking, or contact the property directly with the contact details provided in your confirmation. Payment before arrival via bank transfer is required. The property will contact.


Ház, lakás , telek, új és használt ingatlanok. Ingatlanirodák, tanácsadás. Avas, Diósgyőr, Berekalja, Tapolca, Győri kapu, Csabai. Közel 5nm-en mindent tartalmaz, mire valaha vágyott! Hatalmas nappalijában és étkezős konyhájában az egész család kényelmesen összegyűlhet, a négy külön hálószobában a privát tér is adott.


Szentgyörgy lakópark mellett, eladó egy m2-es, átlagos állapotú szobás lakás. Az ingatlan déli fekvésű,emeletes ház 4. Az oldalra való belépéssel: 1) kijelenti, hogy elmúlt éves 2) tudomásul veszi, hogy az oldalon elérhető tartalmakat (hirdetések, fórum és egyéb információs tartalmak) a hirdetők és a felhasználók hozzák létre és azokért ők vállalják a felelősséget 3) jóváhagyja HTTP-sütik (cookie) használatát 4) elfogadja az Adatkezelési szabályzatunkban. De a díjszabás nagyon elvan szállva!


Kérek mindenkit, hogy a már nem aktuális hirdetéseket. Méretéből adódóan maximum felnőtt gyermek számára kiadó. Nappali tájolása D-K-i. Tapolcai elágazásnál a buszmegállótól percre lévő szobás lakás egyik szobája kiadó egyetemistáknak,vagy személyre (bútorozottan). Találd meg álmaid otthonát vagy eladó ingatlanod következő tulajdonosát!


A lakás jó állapotú, mindennel felszerelt. Eladó, kiadó új és használt Lakás hirdetések Magyarország területén. Több tízezer friss, ellenőrzött eladó Lakás hirdetés: m2-es szobás felújítot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések