2019. április 29., hétfő

Jóga zugló

Ez az oldal cookie-kat használ. Az Elfogadom gombra kattintva egyetértesz a cookie-k használatával a böngésző beállításai alapján. Kedvesek, már most elkezdték lefoglalni a jövő tavaszi és nyári időpontokat. Fogynak a szabad időpontok! Ha eddig is hoztál, vagy szeretnél hozni csoportot a Naptanyára, akkor érdemes időben foglalni.


Jóga zugló

Várunk a Damjanich utcától egy sarokra változatos órákkal: Gerincjóga, hatha jóga , nőijóga, flow, astanga. Magyarország első és legátfogóbb Kismama és Babás jóga oktatóképzése. Jóga a Liget mellett, a 7. Az oktatóképzést javasoljuk azoknak, akik szeretnék tudásukat ebben a témában elmélyíteni. A leendő oktatókon kívül azokat is várjuk, akik csak a saját.


Mindenki számára járható, de egyáltalán nem könnyű út. Ahogy haladsz ezen az úton, úgy fedezed fel a benne rejlő lehetőségeket és szépséget. Napról napra erősebbé, magabiztosabbá válsz általa. A Bikram jóga egyensúlyt teremt.


Jóga zugló

Külső, belső, mentális, fizikai és szellemi egyensúlyt. Purnam jóga és meditációs központ. Főoldal Magunkról A purnamról.


Magánórák Bármely nálunk oktató tanártól magánóra kérhető, egyedi időpont egyeztetéssel, amely figyelembe veszi az aktuális órarendet, illetve természetesen az érintettek időbeosztását. Rákosszentmihályon található a legmodernebb légtechnikával ellátott Bikram jóga terem. Ventilátoros hőcserélő rendszerrel jut be a felmelegített levegő a terembe. Oktatók: Erdő-Bálint Zsuzsi: BodyART Németh Ge. Felújított stúdiónkban találkozik test és lélek.


Jóga zugló

Táplálkozási tanácsadás Táplálkozásról, ételallergiákról és -intolleranciákról, súlycsökkentésről, speciális diétákról, és bármely egyéb táplálkozási témában forduljon bizalommal dietetikusunkhoz. Az Anaya női jóga abban különleges, hogy nagy hangsúlyt fektet a női körök megtartó, és segítő szerepére, a szakrális női minőség kibontakoztatására, és a gyökereinkhez történő kapcsolódásra. A kapcsolódás által olyan bensőséges teret hoz létre, amelyben személyiség szinten is fejlődhetünk. A testpozitív jóga , bár újdonságnak hangzik, valójában visszatérés a jóga gyakran teljesítmény- és fejlődésorientált fitnesztermi alkalmazásától a jóga eredeti céljához, amely önmagunk és a világ megismerése, a belső béke megtalálása.


Helyedet előleg befizetésével tudod biztosítani. Az előleget be tudod fizetni személyesen a stúdióban vagy átutalással. Pontosan azért, mert visszaadja a negyveneseknek mindazt, ami évesen még alapból megvolt. Főleg olyanokkal találkozol majd az órán, akik igazán értékelni tudják, amit visszakapnak a jóga által – és évet simán letagadhatnak a korukból. A jóga az érett emberek mozgása.


Edzőtermünk Zugló szívében, a Thököly út – Hungária krt. Vendégeink a funkcionális óra típusok mellett a magas színvonalú, Life Fitness Cardio gépeken és Technogym erősítő gépeken edzhetnek. BBGo női Fitness aktuális nyomtatható Órarend. Itt találsz meg minket: Budapest, 4. Stresszoldó jóga kezdőknek a Team Fitnessben! Zumba fitness Budapesten a Team Fitness-ben!


Hogy mi, világi emberek is helyesen építsük be a mindennapi életünkbe a jógát, érdemes egy kicsit körüljárni a témát. A GYEREKJÓGA KUCKÓ egy olyan gyermekközpontú mozgásfejlesztő közösség, amely főképp általános iskolákban, óvodákban, gyermekközpontú intézményekben tart gyerekjóga tanfolyamokat,foglalkozásokat -magyar és angol nyelven- ovisok és iskolások részére. A Sugár Fitness Budapesten az Örs vezér terén, a Sugár Üzletközpont II. Alacsony árainkkal, képzett oktatóinkkal, db, csoportos órák tartására alkalmas termünkkel, valamint korszerű gépekkel felszerelt cardio- és erősítő részlegünkkel egész évben várjuk kedves sportolni vágyó vendégeinket. Nagy Lajos király útja 206.


Zuglói Cserepes Kulturális Nonprofit Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések