2019. április 11., csütörtök

Pedikűr újpest

Pedikűr újpest

Nagy gyakorlattal rendelkező gyógypedikűrös és pedikűrös Újpest területén és környékén várja a hívását. Diszkréció, különleges bánásmó fekvőbetegeket is kezelünk és akár házhoz is megyünk. Mobil pedikűrt is vállalunk, így a pedikűr házhoz jön! Kozmetika, pedikűr , manikűr, műköröm Újpesten. Szeretettel köszöntjük a Beauty Bar honlapján!


Pedikűr újpest

A pedikűr vagyis a lábunk ápoltsága az egyik legfontosabb és nélkülözhetetlen része a megjelenésünknek és igényességünknek. Már nem csak azt jelenti a pedikűrözés, hogy problémás sarokkezelés vagy tyúkszem kivétel, hanem a talp ápolását, körmök rendezetté és széppé tételét. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Sok esetben nem is gondolnánk, hogy azért fáj a derekunk, lábunk, hátunk, mert a talpon lévő bőrkeményedés nyomja az egyik talpi idegünket.


Akkor regisztrálj és ellátunk munkával, hogy a munkaszerzéssel neked többet tényleg ne kelljen foglalkoznod! A regisztráció mindössze pár perc és teljesen ingyenes! Benőtt köröm, bőrkeményedés, tyúkszem kínozza? Triebné Zsuzsi pedikűrös, gyógypedikűrös vagyok.


Kinga nyújt segítséget a friss és üde megjelenésért többféle arckezelés, tisztás vagy masszázsból lehet választani hölgyek, férfiak és tinédzserek számára. Metzger Andi Műköröm Újpest - Rated based on Reviews Évek óta imádom a munkáit! Igényes és mindig gyönyörű körmöket varázsol nekem! Várok mindenkit aki reszelés mentes tartós géllakkozásra, vagy egy.


Sok szeretettel várunk minden kedves szépülni vágyó Hölgyet,Urat Budapesten, Újpest Központ szívében lévő Amazonit szalonunkba, ahol a fodrászaton, pihentető masszázson kívül pedikűr , manikűr is igénybe vehető kellemes környezetben, jó hangulatban. Megtalálható Petőfi utca 28. Horváth pékség mellett.


Pedikűr újpest

Raoul Wallenberg utca 3. Nyitvatartás: Hétfőtől – Csütörtökig 6. Szombat és vasárnap ZÁRVA Megközelíthető: 4-es, 6-os villamos 15-ös busz 75-ös, 76-os trolibusz Sok szeretettel várom kedves régi és leendő vendégeimet! Fogadd meg kéz- és lábápolási tanácsainkat, és válassz egy manikűr vagy pedikűr kupont! Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálo hogyan gondoskodunk adataid védelméről.


Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az Elixír szépségszalon, fodrászat, kozmetika, műköröm, manikűr, pedikűr és szolárium tevékenységeivel várja minden szépülni vágyó vendégét, a IV. Nagyváradi lakópark egyik épületében a Gyertyaláng utca 6. Gyere hozzám megszépítem a fáradt lábad! Esztétikai pedikűr , gél lakk, lakk.


Gyógypedikűr, gombás köröm, benőtt köröm, sarokrepedés, tyúkszem kezelése. Pedikűr - Dunakeszi, Dunakeszi. Gombás köröm korrekció. Végül kényeztető masszázs. Oldalunkon Budapest i műkörmösök műköröm képeit és elérhetőségét találod.


Jelentkezz be a következő időpontra. Szolgáltatás Fodrászat, kozmetika, műköröm - IV.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések