2019. április 29., hétfő

Kézi autómosás árak

Flotta kedvezmény autó darabszám alapján. A belsőleg erősen szennyezett autókért felárat számítunk! Szolgáltatás során keletkezett beázásért,valamint a motor mosásnál keletkezett elektromos beázásért felelőséget nem vállalunk! Autómosás : mit ér a legolcsóbb? Télen nagyüzem van a különféle autómosókban.


A latyakos, sónedves utakról felverődő szutykot érdemes mihamarabb eltávolítani az autóról, de mennyibe kerül ez saját kézzel borotválva, benzinkúton vagy kézi mosóban? Ha fontos Önnek autója tisztasága és szeretné hozzáértő szakemberekre bízni tisztítását, takarítását, akkor ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani Niagara Carwash kézi autómosónkat! Bejelentkezés nem szükséges, az ügyfélfogadás érkezési sorrend szerint működik. Tekintse meg autómosás galériánkat is!


Szolgáltatásaink leírása: Szolgáltatásainkat sok éves tapasztalattal bíró, nagy tudású munkatársaink végzik. Külső mosás: Nagynyomású vízzel történő, un. Ezután nagynyomású levegővel a víz lefúvatása. Az OMV kitermelési és kereskedelmi tevékenysége magában foglalja a kőolaj- és földgáztermékeket, az innovatív energiatermelést, illetve a legkorszerűbb petrokémiai megoldásokat a felelős vállalati ma.


Kézi autómosás árak

Környezetbarát gőzös kézi autómosó Zuglóban! Egy autó mosásához nem használunk el csak liter vizet. Az elhanyagolt állapot jellemzői: Földes-sáros falcok és kéderek, nehezen olvasható rendszámtábla, láthatóan nem karbantartott autó, terepen használt jármű, keményre száradt por és sár a karosszérián, erősen elhasznált belső, a. Akinek autója van, az rendszerint szeretné tisztán tartani.


Ez viszont rendszeres mosással jár. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve ön elé tárja, a témával foglakozó legjobb weboldalakat. A kézi autómosó kiméli a fényezést és lehetőséget nyújt az autó alapos tisztitásához. KÉZI AUTÓMOSÓ, AUTÓKOZMETIKA! Időpont foglalásra nincs szükség és lehetőség, nálunk mindig Ön az első.


A feltüntetett árak átlagos szennyeződés esetére vonatkoznak. Kézi autómosó Budapest. Az erősen szennyezett autóknál felárat számolunk fel. A szolgáltatás során keletkezett beázásokért, károkért, illetve az autóban hagyott tárgyakért nem vállalunk felelősséget.


Külső-belső autómosás , kárpittisztítás, bőr-tisztítás és ápolás. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az árak a mindenkori ÁFA-t tartalmazzák. Kérjük foglalt időpont esetén a pontos megjelenést, ellenkező esetben felárat számítunk fel!


Kézi autómosás árak

Telephelyünkön csak készpénzes fizetésre van lehetőség. A felhasznált anyagokra és a munka minőségére garanciát vállalunk! Megkezdődött a nagysikerü gőzfejlesztő IDROMATIC gépek magyarországi hivatalos forgalmazása. Bemutató videóhoz kattintson a lejátszásra: idromatic.


Meggyőződésünk, hogy az Ön autójának nemcsak mosásra, hanem rendszeres ápolásra van szüksége! Kedvezményes autómosási programok és autókozmetikai árak várják Önt Érden. Tesztek bizonyítják, hogy a bevonatok egy mindennapos használatú autón több mint hónapig is fennmaradnak a fényezésen, ha azt kézi autómosóba hordjuk. Ez egy láthatatlan mikró bevonat, mely a fényezéssel jóformán egybe olva lezárva és kisimítva annak felületét. A szennyeződések ezen a felületen nem tudnak megtapadni.


Persze, nem könnyű, ha az ember a nap órájában rohan: tárgyalásról tárgyalásra, gyerekzsúrról iskolai előadásra, de még a menedzsereknek és a főállású anyukáknak is van fél-egy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések