2019. július 29., hétfő

Szájsebészeti eljárások

A technika, az orvostudomány rohamos fejlődése, illetve orvosaink páciensközpontú szemlélete mára már kivívta azt a bizalmat, hogy betegeink a szájsebészeti klinika szó hallatán egy. A leggyakoribb szájsebészeti eljárások. Fogeltávolítás: Mára az egyszerű foghúzás is a szájsebészeti beavatkozások közé tartozik, de ide sorolható a műtéti gyökéreltávolítás is. Ezeket a műveleteket is érzéstelenítéssel, maximális óvatossággal végezzük, hogy ne okozzunk fájdalmat.


Szájsebészeti eljárások

Az egyik leggyakoribb szájsebészeti eljárás a sebészeti fogeltávolítás, ezt akkor alkalmazzák, ha konzervatív beavatkozással nem sikerült eltávolítani a fogat: például előrehaladott fogszuvasodásnál tönkrement fogkorona vagy súlyos fogágybetegségtől meglazult fog esetében, de a törést szenvedett fog is erre a sorsra. Modern fogászati eljárások , professzionális fogorvos csapat: esztétikai fogászat, implantátumok, fogszabályozás, fogpótlások és további szolgáltatások. Szájsebészeti műtétek a Király Dent fogászaton. A beavatkozások természetesen érzéstelenítés mellett történnek, külön kérésre éber szedálás alatt is elérhető rendelőnkben. A kezelések, műtétek alatt pácienseink csak matatás, nyomást érzékelnek, fájdalmat semmiképpen.


Implantációs eljárások Az implantátum beültetése egyszerű érzéstelenítésben is történhet, ám bonyolultabb esetekben vagy több implantátum beültetésénél szájsebészeti altatásra is sor kerülhet. A hagyományos szájsebészeti technikáktól eltérően a fogászati lézerek segítségével a lágyszövetek kezelését szike és sebvarrás alkalmazása nélkül el lehet végezni. A sebészeti eljárások pontosak, illetve vérzés- és fájdalommentesek, a lézeres szöveti beavatkozások egyidejű koaguláló hatásának köszönhetően.


Gyökércsúcs rezekció során eltávolításra kerül a gyökércsúcs körüli kóros szövet és a foggyökér csúcsa. Fogászatunk tevékenységi köre a diagnosztika, prevenció, fogtömés, fogpótlás valamint egyszerűbb szájsebészeti eljárások. A szájsebészeti beavatkozások ma már nagyon precíz technikával történnek. Garantáljuk a gyors és eredményes felépülest, hiszen pácienseink nagyon fontosak számunkra és mindig törekszünk arra, hogy elvárásaiknak megfeleljünk.


Ráadásul a legújabb eszközök és eljárások lehetővé teszik, hogy a kezelést a lehető legkíméletesebben, 1-os érzéstelenítéssel végezzük. Szakorvosaink tudása és tapasztalata egy újabb garancia a fájdalommentes szájsebészeti beavatkozásokra. Az új PhD hallgatók és témáik: dr. Bár a szájsebészeti eljárások radikálisabbak a hagyományos fogászati eljárásoknál, szakértő kezek között mégsem kell félnie. Kezeléseinket megelőzően részletes állapotfelmérést és kezelési tervet készítünk, így előre felkészülhet a beavatkozásra.


Fogászati klinikánk kiváló szájsebész szakorvosai több ezer elégedett páciens kezelését végezték már el fájdalommentesen, teljes érzéstelenítéssel. Legyen szó elő nem tört szemfogak feltárásáról, vagy félig előtört bölcsességfogak körbemetszéséről, ajak, nyelvfék felmetszéséről, a lézerrel történő kezelést követően a gyógyulási folyamatok gyorsabbak, fájdalommentesebbek mint hagyományos eljárások esetén. Ennek oka lehet az állkapocs mérete , vagyis helyhiány miatt a fognak lehetetlen az előtörése. Prizma Dental fogászati és szájsebészeti rendelő - Piac utca 30. Reviews Nagyon jó szakemberek, akik igényesek a. A fogmegtartásra irányuló sebészeti eljárások Ezeknek a beavatkozásoknak az a lényege, hogy azokat a fogakat is megmentsék, melyek már soha nem lesznek teljes értékűek.


A fog a kezelést követően is képes lesz arra, hogy alapfunkcióját ellássa. A DH Dental fogászati és szájsebészeti centrumban sokéves rendelői és oktatói gyakorlattal rendelkező orvosok várják Önt. Számunkra minden beteg nagyon fontos, és a legjobb szakmai tudásunk szerint, lelkiismeretesen végezzük munkánkat, hogy pácienseink hosszú távon elégedettek legyenek.


Az altatásban végzett konzerváló fogászati és szájsebészeti beavatkozások egyik előnye, hogy a páciensek teljesen fájdalommentesen részesülhetnek kezelésben, így nem kell a félelem, vagy a stressz okozta további tünetekkel számolniuk. Invazív eljárások , foghúzás, állcsont. Fogvesztés esetén, az eltávolított fog környékén hosszabb-rövidebb idő elteltével gyakran megindul az állcsont sorvadása. A csontpótlási eljárások sokrétűek lehetnek, és többségük gyorsan és minimális kockázattal végezhető el.


Az így megvastagított és megerősített állcsont már be tud fogadni implantátumokat. Fogászati ügyeleti ellátást vállalunk, időpontegyeztetés telefonon hétvégén és ünnepnapokon is. Teljeskörű fogászati ellátás, szájsebészeti és implantológiai centrum.


Szájsebészeti eljárások

Régen, ilyen érzéstelenítési eljárások nélkül végezték a szájsebészeti kezeléseket, amik nagyon nagy fájdalmat tudtak okozni az embereknek. A legtöbb kezelés során csak kellemetlenségnek nevezhető testérzetet. A Terenyi fogászati centrum kulcsmottója, hogy a fent felsorolt beavatkozások is végezhetők fájdalommentesen a kifinomult, precíz műszerezettségnek köszönhetően. Továbbá, vállalunk fogfehérítést, fogszabályozást. Mi garantáljuk a gyors és eredményes felépülest hiszen pácienseink nagyon fontosak számunkra és mindig törekszünk arra, hogy elvárásaiknak megfeleljünk.


Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy ha kezelési időpontjuk előtt legalább órával nem jelzik időpont lemondási, vagy módosítási szándékukat úgy 5. Ft rendelkezésre állási díjat számítunk fel. A Pontkizárólag fájdalommentes fogászati beavatkozásokat végez, továbbá a szájsebészeti eljárások során is a legújabb érzéstelenítési megoldásokat alkalmazzuk. A fájdalommentes fogászat célja, hogy pácienseinknek a lehető legkevesebb kellemetlenséggel kelljen szembesülnie a fogászati székben ülve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések