2019. július 23., kedd

Tudományos pályázatok 2019

Tudományos pályázatok 2019

Mi számít korszerű tudásnak a 21. Az Országos Bírósági Hivatal Elnöke Mailáth György országbíró emlékére idén is tudományos pályázatot hirdet. Az idei pályázat mottója: Az igazság mentsvára – 1év bírói függetlenség „…a bíró függetlensége nem a bírónak adott kedvezmény és tulajdonság, hanem a társadalomnak oltalma…. Otthon Melege Program Földgázüzemű konvektorok cseréjére irányuló alprogramjára. Cikk megjelentetési pályázat.


Tudományos pályázatok 2019

A Lendület program célja az akadémiai intézményekben és egyetemeken folyó kutatások. Meghívó AZ ÉGHAJLATVÁLTOZÁS ELLENI FELLÉPÉS – VAN MÉG REMÉNY? A program letölthető innen: Meghívó Prof. Az NKFI Hivatal hírlevelére való feliratkozással a felhasználó hozzájárul, hogy a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal saját tartalmaival és szolgáltatásaival közvetlenül a felhasználót keresse meg abból a célból, hogy a felhasználó igényeit kielégítse vagy felmérhesse. Dékáni pályamunkaként beadott hallgatói tudományos pályázatok közül szakonként az adott tanévben végzős aktív hallgatói létszám -ának, de legalább egy főnek megfelelő számú pályázat fogadható el nyertes pályázatként.


Az ösztöndíj célja, hogy a fiatal tudós nőket és kutató szakembereket kiemelkedő és gyakorlatba vehető tudományos eredmények elérésére serkentse, továbbá ösztönözze és előmozdítsa a magyar nők helyzetét a tudományos és kifejezetten kutatói pályán, a legkülönbözőbb kutatási területeken. Women scientists are leading ground-breaking research across the world. A pályamunkák leírásait max.


Bővebb információ és előminősítésre jelentkezés alább! Dél-alföldi Innovációs Díj Del-alfoldi_Innovacios_dij_palyazati. Ajánlattételi felhívás tűzkár elleni védelmek kialakítására.


Törekednie kell önálló tudományos kutatási pályázatok elnyerésére. Emberi Erőforrás Támogatáskezelőhöz kerültek. Az átadás-átvétel lezárulását követően a pályázókkal felvesszük a kapcsolatot. Tudományos konferencia és. Magyar Innovációs Nagydíj.


Tudományos pályázatok 2019

Felsőoktatási ösztöndíj. Fülöp Viktor ösztöndíj. Az eljárás során hiánypótlásra nincs lehetőség! Kézírással kitöltött pályázati anyagot nem fogadunk el!


Szege Somogyi Béla u. Pályázat kiírója Szakterület. A benyújtási határidőt követően a pályázathoz kapcsolódó hiánypótlásra nincs lehetőség. Balogh Imre Emlékpályázatot, amelyre ezúttal is tudományos igényű szakmai munkával lehet nevezni. Az elmúlt évben magasra került a mérce, tavaly a zsűri két munkát is díjazott. EME Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztály honlapja.


Az Erdélyi Múzeum-Egyesület Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztálya által meghirdetett pályázatok. Kar oktató-nevelő munkájába bevonja és felkészítse hivatásuk magas színvonalú művelésére az arra legalkalmasabb jelölteket. Az oldalon csak a sporteredmények igazolására szolgáló NYOMTATVÁNY LETÖLTÉSE érhető el. A hallgató által kitöltött dokumentumot a PTE OIG Sportiroda munkatársa hitelesíti. Karunk arra törekszik, hogy már tudományos diákköri szinten is olyan minőségű kutatómunka valósuljon meg, ami hazai és nemzetközi szinten is megállja a helyét.


A csoport kollégái támogatják a témavezetőt a pályázatok benyújtásában, a nyertes projektek szerződéskötésében, illetve lehetőség van a megvalósítás során felmerülő projekt adminisztrációban is a segítségüket kérni. Elszámolható: Új eszközök, gépek beszerzése, immateriális javak költségei, továbbá ingatlan vásárlása, tárgyi. Annak a pályázónak, aki az OBH által meghirdetett tudományos pályázaton 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések