2019. július 3., szerda

Körzeti földhivatal nyitvatartás

Körzeti földhivatal nyitvatartás

Debreceni Járási Hivatal Földhivatali Osztály adatai, címe, telefonszáma, nyitvatartása. Az állampolgárok ingyenes ügyfélkapus regisztráció birtokában (amely a kormányablakokban elvégezhető) a Földhivatal Online rendszeren keresztül közvetlenül férhetnek hozzá földhivatali adatokhoz elektronikus bankkártyás díjfizetés mellett a hét minden napján, a nap órájában. Miskolci Járási Hivatal Földhivatali Osztály adatai, címe, telefonszáma, nyitvatartása. Lejárt sorszámmal, vagy sorszám nélkül ügyfelet fogadni nem tudunk.


Ajkai Járási Hivatal Földhivatali Osztály adatai, címe, telefonszáma, nyitvatartása. A legfontosabbak Önkormányzat, kormányhivatal - XIV. Ferencziné Németh Gabriella. Nyíregyházi Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály. Megértésüket köszönjük!


NGM rendelet alapján ()Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy okirattári iratanyagról történő másolat kiadását nem áll módunkban azonnali határidőben teljesíteni! Számú Földhivatal (Iratbetekintés) cégtől Budafoki út 59. Budapest Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most!


Nyitva tartások Budapesti 1. Szombathelyi Járási Hivatal AKF Földhivatali Osztály. Veszprém Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most! A Földhivatal feladatai.


Térképes Földhivatalok nyitvatartás kereső oldal! Körzeti Földhivatal - Elérhetőség, NYITVA TARTÁS, a többi Földhivatal a környéken - tájékozódj ITT, mielőtt elindulsz! Ha Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Földhivatal Miskolc nyitva tartása érdekli, a legjobb helyen jár! Felhasználói véleményekkel, elérhetőséggel, és útvonaltervezővel.


A digitális térképek elõállítási ütemének megfelelõen folyamatosan bõvül azoknak a településeknek a köre, amelyek ingatlanairól térképet tudunk szolgáltatni. Neszményi Zsolt, kormánymegbízott a hivatalos átadó ünnepségen elmondta: szerettek volna mai, modern körülményeket teremteni az ügyfeleknek és az ügyintézőknek. A földhivatal a kérelemben szereplő adatokat a személyazonosság igazolására szolgáló arcképes okmány (személyi igazolvány, vagy jogosítvány) és lakcímkártya alapján ellenőrzi.


A földhivatalhoz benyújtott kérelemben, belejelentésben, valamint az ingatlanokkal kapcsolatos más hatósági ügyekben az ingatlan. Pest megyei Földhivatal Földhivatalok Gödöllő Ady Endre sétány 60. Megyei, helyi honlapok. Az elektronikus tulajdoni lap másolat szolgáltatás bevezetését, vagyis a TakarNet rendszer éles üzembehelyezését követően a regisztrált felhasználók honlapunkon keresztül belépve is igénybe vehetik a csak számukra elérhető on-line földhivatali szolgáltatásokat.


A Járási Földhivatal Kisvárda kiegészítő tájékoztatója az osztatlan közös tulajdon megszüntetésére irányuló eljárásokról. Nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések