2019. július 8., hétfő

Kos nő halak férfi párhoroszkóp

A Kos férfi és Halak nõ szerelmi viszonya mozgalmas, de tartós lehet. Az asszonyokat általában vonzza a Mars bolygó hatására agresszív szexuális beállítottságú Kos férfi , a látszatra hűvös, romantikára hajló Halak csillagjegy szülötte különösen felfigyel rá, mivel szentimentalizmusa és romantikus szemlélete a. Ha egy Kos férfi érdeklődését felkelti egy nő , akkor az a nő meg lesz hódítva, de lehet, hogy utána el is lesz hagyva. A Kos nőket pedig nem szokták kiválasztani, általában ők szoktak választani, méghozzá erős, férfias, karizmatikus társat. Kos nõ és Oroszlán férfi szerelmi horoszkóp. A Kos , illetve Oroszlán jegyu egyének szerelmi kapcsolata sikere erõs erotikus vonzalmukban rejlik.


A tömegbõl mindig kitunni vágyó Kos mellett jól mutat egy Oroszlán-társ, aki képes mindig elõtérbe helyezni erényeit, érdemeit, magára vonni a figyelmet. A Kos , Halak páros ennek ellenére egész jól kijöhet egymással, hiszen a Kos férfit a Halak nő finom vacsorával, szeretettel, gyöngédséggel várja haza, és ajnározza. Fordítva, a Halak férfi ajnározza a Kos nőt, ami a Kos nőnek jól esik egy ideig, de később gyenge neki a Halak férfi , és fel fog lázadni, és azt mondja.


Szinte bárkivel jól kijön egy Mérleg szülött, de akivel különösen jó, harmonikus lehet a házassága, az Ikrek és a Vízöntő. A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást. Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos. Halak és Kos szerelmi kompatibilitása Közepes Általában a tüzet és vizet nem keverjük össze, mert semmi nem sül ki belőle - ebben az esetben viszont a két csillagjegy szülöttjei jól kiegészítik egymást. A Kos magabiztos és vidám, a Halak kissé félénk és érzelmes.


A Kos nő tüzes, kitűnő s egyben érdekes szerető, aki gazdag fantáziája révén képes megvalósítani mindazt, ami szilárd és tartós kapcsolattá tehet egy szerelmi viszonyt. Határozott, erős, bátor, sőt, vakmerő. KOS FÉRFI szerelmes horoszkópja A tettek embere. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Párhoroszkóp A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Jobb, ha a nő a Halak és a Rák a férfi , mert fordított esetben a Rák nő nem érzi elég stabilnak élete párját, sőt, élete párja is könnyen kisiklik a hétköznapi elvárások alól és nem ritka, hogy az alkohol után néz. A tökéletes partnerünk egy Oroszlán férfi lehet, illetve a levegős jegyű Ikrek, Mérleg is jó választás, sőt a Kos és a Nyilas is.


Kos nő halak férfi párhoroszkóp

Romantika, romantika és romantika! Imádjuk a romantikát, hiszünk a szerelemben és a házasság szentségében. De elszalasztja a boldogságot akkor is, ha a párkapcsolatban átveszi az irányítást.


A legtöbb férfi hosszú távon nehezen viseli, ha nem az övé a vezető szerep. Mert úgy ő tud udvarolni, hogy attól a Kos hölgy elolva és a Mérleg azt sem veszi zokon, ha helyette dönt. Kos Ha a férfi Kos -jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie. A Kos érzéki, impulzív, és a nő ellenállása csak még jobban feltüzeli. A Kos női változatához hasonlóan, a Kos férfi is nagyon rámenős természetű, feszül benne az energia.


Rendkívüli dinamizmusa nem tűri a korlátokat. Miként az igazi kos , a Kos jegy szülötte is csupa szeszély, szinte szikrákat vet amerre jár, hisz egyetlen cél lebeg előtte: homlokegyenest, teljes erővel előre törni. Jobb az, ha a nő Ikrek és a férfi Nyilas, mert így a legjobb tulajdonságok tudnak egymással találkozni.


A Nyilas férfi előrelátó, megvalósító és vezér egyéniség, míg az Ikrek nő otthont adó, megértő és átérző , illetve kellőképpen szenvedélyes ahhoz, hogy elfeledtesse egy stresszes Nyilas hétköznapi bajait. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex.


Kos nő halak férfi párhoroszkóp

Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések