2019. július 16., kedd

Motortér tisztítás gőzzel

Motortér tisztítás gőzzel

Ne te menj az autómosóba, ha minket választasz, az autómosó megy hozzád! WC-kagylóról, a fugákból. A gőztisztítás egy természetes, ugyanakkor hatékony alternatívát jelent a hagyományos, vegyi alapú tisztítás kiváltására.


A gőzzel történő tisztítás során a vízből száraz, szinte páramentes gőzt nyerünk. Ezt a forró gőzt irányítjuk rá a felületre, majd a gőz által feloldott szennyeződést egyszerűen. GB of storage, less spam, and mobile access. A környék egyetlen, gőz technológiás autómosója.


Professzionális autómosás liter vízzel. Az OPTIMA STEAMER a kézi autómosó berendezések új generációja. Segítségével egy autót mindössze 3-liter vízből előállított gőzzel le lehet mosni, akár kevesebb, mint perc alatt. KARCOLÁSMENTES KÜLSŐ TISZTÍTÁS (több féle módszerrel) MOTORTÉR TISZTÍTÁS (és motortér műanyag elemeinek ápolása) KÍMÉLETES BELSŐ TISZTÍTÁS KÁRPITTISZTÍTÁS ÉS VÉDELE1C-os nagy nyomású gőzzel, kárpittisztító géppel, száradás után impregnálás. Komplett takarítás: Motortér mosás-ápolás.


Felnitisztítás, falcok mosása, tisztítása. Külső műanyag és gumiápolás. A többi művelet megegyezik a polírozás és a kárpittisztítás folyamataiban leírtakkal.


Novemberben minden csomagunk mellé ajándék vízlepergető szélvédő bevonatot adunk! A tisztítás során a vízből száraz, szinte páramentes gőzt nyernek. A gőz általi tisztítás előnye, hogy az autó belsejét is sterilizálhatják vele. Lehet személy autó terepjáró kisbusz mi környezetbarát gözös technologiával mossuk szinte vegyszerek nélkül. Háztető tisztítás , Szentes.


Motortér tisztítás gőzzel

Országosan vállalom tető héjazatok tisztítását, festését, impregnálását. A szárazjeges tisztítás előnyei Kiváló minőségű befúvott levegő A – C°-os szárazjég részecskék a légkezelő gépekben a legeldugottabb, legproblémásabb helyekre is eljutnak, és a nagyon alacsony hőmérsékletnek köszönhetően a baktériumok, vírusok, gombák az érintkezés hatására pusztulásra vannak ítélve. A GD autókozmetika utastér tisztítása alapos porszívással kezdődik, melynek során a különböző helyeken lerakódott port távolítjuk el. Ez egy időigényes folyamat, mert a textil ülésekbe igen mélyen be tud ülni a por, és minden vizes tisztítás előtt ezt a port maradéktalanul el kell távolítani. Elérhető árakon, prémium anyagokkal és egészségre ártalmatlan tisztító szerekkel dolgozunk.


Klub kártya rendszerünk további kedvezményt biztosít ügyfeleink számára a lista árakból. Amíg Gábor a majdnem teljesen kiürített beltér padlóját, pontosabban kétrétegű, ragasztott padlószőnyegét nedvesítette a vízben feloldott kárpittisztítóval, addig Viktor a műtőasztalon tette ugyanezt az ülésekkel. A(z) Síremlék tisztítás.


Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Autókozmetikánkban a következő szolgáltatások érhetők el: autópolírozás, autó fényezés, szélvédő polírozás, bőr frissítés, kárpittisztítás, autó mosás, motormosás, kerék tisztítás , alufelni fényezés. Az autópolírozást év garanciával csináljuk, ha rendel mellé autó kerámiázást. A kézi tisztításnál arra kell ügyelni, hogy a felhasznált keféken vagy ecseteken ne legyen fémdrót, ami esetleg megsértené a szórópisztolyt. Ezenkívül nem szaba hogy tisztítószer jusson a pisztolytest légcsatornáiba.


Start studying Építőipari kifejezések - angol. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Colleen Bell, Ambassador of the United States to Hungary and Dale Wright, U. Senior Commercial Officer. A biztonság érdekében mindenképpen ellenőrizze, megfelelően működik-e, így elkerülheti a felesleges bosszankodást egy közúti ellenőrzés során.


Sokan nem tudják, hogy a motortérben is okozhat gondot a fagyos idő. Gőzzel tisztítsa meg a motort az olajtól és egyéb szennyeződésektől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések