2019. július 22., hétfő

Oroszlán horoszkóp 2019 május

A hónap elején külföldre utazhat, ahol kiválóan érzi magát, ez leginkább egy tanulmányi útnak felel meg. Május második hetében a karrier területén négy planéta segíti önt, hogy a hivatásában kiemelkedő munkát végezzen, amire most mindenki felfigyel, hiszen önből csak úgy záporoznak. Az ön szerelem sorsterületén tartózkodik a Jupiter, aki a hónap középső dekádjában megismerteti önt külföldön egy nagyon izgalmas személlyel. Az is lehet, hogy a felettese az illető, de önök most nagyon egymásra találnak. Unsubscribe from Judit Antal?


Ha ebben az időszakban különösen szorgalmasak lesznek, valóra válthatják álmaikat, illetve céljaikat. Ha ön egyedülálló, akkor a hónap első felében megismerkedhet valakivel, feltehetően egy új kollégájával, akit ön megpróbál azonnal becserkészni, nem kevés sikerrel. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat.


Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. Bizonyosan nehéz önnek másokat igazán közel engedni magához, de Ámor nyila önt sem óvja, méghozzá a legváratlanabb pillanatban találja el. Ennek a hónapnak a vége önt sem kíméli, egy óvatlan pillanatban megismerkedhet egy öntől teljesen különböző személlyel, ha adnak egymásnak elég teret, van. Rövidebb kapcsolatok a hónap közepéig adódnak, de közülük egyik sem üti meg azt a színvonalat, amit ön képvisel.


Oroszlán horoszkóp 2019 május

Május utolsó dekádjában megismerkedhet valakivel, akivel egy hirtelen fellobbanás történik, de néhány nap múlva már ez is csak múló szeszély lesz. Talán miatta nagyobb áldozatot kellene. Ha viszont végiggondolod a helyzetet logikusan, látnod kell, hogy valójában nincs mitől tartanod. A hét első felét a szokásosnál kevesebb stressz és a szokásosnál több élvezet teszi kellemessé és erre még egy lapáttal tudatosan is ráépíthetsz azzal, hogy szervezel magadnak és párodnak valamilyen izgalmas programot.


Ikrek ( május - június21) A Jupiter kapcsolódása mindig kiteljesedést és szerencsét hoz az Ikreknek, de nyomában a Szaturnusz, aki ha nem érdemli meg, azonnal elveszi a nagy boldogságot. Nagyvonalúságot, szárnyaló terveket, célkitűzéseket hoz a következő pár nap. Oroszlán – heti horoszkóp. Több szabadságra tartanál igényt, mint máskor, - szükséged van egy kis kötetlen szórakozásra. Próbálj meg adni magadnak néhány olyan napot, amikor csak a saját igényeidre figyelsz, s végre találkozhatnál a barátaiddal is.


Kos: A megérzéseid a mai napon tökéletesen működnek, ezért ezekre most hallgatnod kellene, mert ha így teszel, akkor előnyös helyzetbe kerülhetsz. Találkozhatsz egy olyan személlyel, akinek a viselkedése előtt döbbenten állsz. Ebben a hónapban bőven lesz okod az ünneplésre, de a sírásra is! Tudd meg, hogy mit ígérnek számodra a csillagok májusra.


Rák: A mai napon a munkában érhetsz el sikereket. Ha állásváltoztatáson töröd a feje akkor itt az ideje, hogy a tettek mezejére lépj! Kollégával remekül kijöhetsz, és egy olyan feladat is megtalálhat, amit élvezettel végzel majd el.


Oroszlán horoszkóp 2019 május

Jól osztod be az idődet a munkahelyeden, s szükség is lesz erre, hiszen olyan teendőkkel találkozhatsz, amelyek kivétel nélkül igénylik, hogy használd a kiváló szervezőkészségedet. Nagyon szenvedélyes vagy, - szívesen újítanád meg szerelmi kapcsolatodat. Olyan vagy, mint egy motor, amelyik tele tankkal arra vár, hogy elindulhasson végre. Ma megtalálod végre az irányt is, így már semmi sem áll az útban, elkezdődik, amire vársz. Nem állhat senki sem igazán az utadba, de azért készülj fel némi ellenállásra is.


Ennek ellenére muszáj összekapnod magadat, mert könnyen kiközösíthetnek a többiek, ha azt látják, hogy semmi kedved együttműködni velük. Ikrek – heti horoszkóp A hét első felében félreértésekbe keveredhetsz, ami gondot okozhat a munkádban, vagy az üzleti, pénzügyi dolgaidban is. Ezekben a napokban, legyen az bármilyen, például vásárlás, jogi, vagy adózási ügylet, fokozottan figyelj az apró betűs részekre, mivel most ott lesz számodra elrejtve a dolgok. Azért ne csak a mára gondolj, mert hétvégén nagyon bánni fogo ha túlóráznod kell bulizás helyett!


A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Ajánlott ezen a héten az érzelmeket parkolópályára állítani és nem hagyni, hogy azok a céljainkat bármilyen formában befolyásolják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések