2019. július 5., péntek

Reptérlátogatás időpontok

Megnézzük a forgalmi és műszaki előtereket, a futópályákat, a navigációs berendezéseket, a radarokat, valamint rengeteg, eddig titkos helyszínt. Csoportos repülőtérlátogatásra vonatkozó árak. A túravezetés nyelve a magyar. Külön kérés és egyeztetés esetén angolul és németül vezetett túrát is tudunk vállalni, ennek felára.


A Légiközlekedési Kulturális Központ. Reptérlátogatás , Budapest, Hungary. Gyere velünk, megmutatjuk! Szülinapomra kaptam a lehetőséget, nagyon nagy élmény volt.


Mindenkinek ajánlani tudom, akit egy kicsit is. Mint megtudtuk, az időpontok direkt úgy vannak belőve, hogy mindenképp lássunk fel- vagy leszállást. Egyébként az, hogy van ilyen reptérlátogatás , teljesen véletlenül tudtam meg és igazán szégyellem is magam, mert repülőgéprajongóként igazán tudhattam volna róla! Folyamatosan nyílnak az új túrák egész nyáron.


Regisztráció és helyfoglalás. Alsó korhatár családbarát túráinkra év, minden más reptérlátogatás programunkra év. Kedvezményes árú jegy: évesnél idősebb gyermekek, (általános vagy középiskolai, valamint felsőoktatási intézmény által kiállított) diákigazolvánnyal rendelkező, illetve nyugdíjas és sérült látogatóink számára. A tavaszi sétákon számos újdonsággal találkozhatunk. A Múzeumi szerdákon a főváros kicsi, rejtett, ám értékes gyűjteményeit egyedi tárlatvezetéseken ismerjük meg, és bejárjuk a környéket is.


A séták egy részénél átlépjük a kerület határát. Caprera-patak menti séta. Ellátogatunk a környező kisvárosokba, a Múzeumi szerdákon pedig a főváros kicsi, rejtett, ám értékes gyűjteményeit egyedi tárlatvezetéseken ismerjük meg, és bejárjuk a környéket is.


Az Aeropark a kiinduló és érkezési pontja a nagyon sikeres reptérlátogatás programunknak, amely során saját repteres buszainkkal bevisszük a látogatókat az aktív repülőtér kulisszái mögé, a forgalom sűrűjébe. Ez a program előzetes regisztrációhoz és külön jegyvásárláshoz kötött. Az esti órákban látványos és akciódús események zajlanak az Aeroparkban. Nem túlzás azt állítani, hogy egy instant klasszikussal van dolgunk.


A Közlekedési Múzeumban minden korosztály talál magának érdekességeket. Kutatólappal a kezükben önállóan kereshették meg a diákok a kiállított tárgyakat, kipróbálhatták a különböző eszközöket. Látogatás egy különleges bolhapiacon.


BB Railjeten félálomban zötykölődve azon morfondíroztam, hogy érdemes-e Schwechaton egy teljes napot eltölteni, mivel lehet a reptéren vagy a környékén leghasznosabban elütni az időt. Osztálykirándulás a ferihegyi repülőtéren és az Aeroparkban. A vékony háttámla akkor üt vissza (szó szerint, a hátad közepére), amikor a mögötted levő felrakja a hátad közepére a térdét vagy a patáját, vagy rángatja az asztalt ide-oda. Az Éjszakai túrák útvonala, programja megegyezik az alap repülőtér-látogatással, azzal a különbséggel, hogy sötétben mutatjuk be a kivilágított repülőteret, pálya- és gurulóút-fényeket, a kivilágított induló és érkező repülőgépeket (amelyekből ilyenkor is sok van!). Nagy örömmel vettük át az ajándékokat és a pólókat, melyeket diákjaink büszkén fognak viselni.


Repülőtér-látogatás éjszaka. Visszaváltani nem lehet, de a voucher nem névre szóló, ezért bárkire átruházható. Márta : Úgy gondolom, hogy rendben lezajlott minden, a jelentkezések a honlapra és e-mailben jöttek, sokan értesítettek arról is minket, hogyha közbejött valami, és nem tudnak eljönni. Nagyváradi Nelli (a zsűri elnöke) egy-egy bérlettel a saját énekstúdiójába, melyben az igazgatói feladatokat ő maga látja el, a televíziós szereplésein túl.


A könyveknek is megvan a maguk sorsa Digitalizálás Kezdő időpontok: 18. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések