2019. szeptember 5., csütörtök

Padödő koncert

PA-DÖ-DŐ - tolmácsot kérünk! Itt minden közelgő eseményt, koncertet, fesztivált megtalálsz, amikre akár azonnal jegyet is vásárolhatsz! A koncertek mellett zenei híreket is olvashatsz, továbbá mindent megtudhatsz együttesekről és helyszínekről is. Minden koncert egy helyen, ez a Koncert. Nevük a balett-szaknyelvben honos francia kifejezés, a „pas de deux” (kb. „kettesben”, párban való tánc) kifejezés fonetikus átírása - a segédzenészeket és táncosokat leszámítva valóban duóról van szó.


Persze hogy lesz meglepetésvendég, aki akar, majd meglepődik. Lehet állni, ülni, inni, enni, a wc nyitva lesz. A helyek érkezési sorrend alapján foglalhatóak el. A éve alakult tánczenekar lemezbemutató koncertje.


A koncert területére alkoholos ital behozatala nem engedélyezett. Először az Interpop Fesztiválon léptek fel együtt, ennek köszönhetik népszerűségüket és első albumukat. Bye-bye Szása című dal óriási sláger lett azóta pedig olyan dalok születtek, mint a Kiabálj! Pa-Dö-Dő koncert Siófokon - Jegyek itt! Vajdahunyad vára falai között!


Padödő koncert

Siófok szívében a Siófoki Szabadtéri Színpadon. Jegyek, jegyárak és minden amit tudni lehet. Régi és új dalok a éves együttes elmaradhatatlan nyári koncerten.


A Pa-dö-dő a Ligetben (is) nagyszerű! Koncert Pop Falusi Mariann Mezőgazdasági Múzeum Lang Györgyi Pa. Egy kicsit bulizgatunk? Az idén is csináltunk új lemezt nem volt egyszerü.


A két színésznő A rémségek kicsiny boltja című musicalban szerepelt együtt és összebarátkoztak. Az inkorrekt ügy részleteiről, a két ünnep között, itt a honlapon, valamint a médiában kap tájékoztatást mindenki. Mindezt humorral, és közvetlen társalgással körítve, a nézőkkel együtt énekelve, ahogy kell.


A műsor időtartama lehet óra, vagy akár kétszer perc. Töltsd fel az oldalra koncerte helyszíne zenekarod. Idén évesek vagyunk.


Padödő koncert

Huszonöt éve mutatta be egymásnak Presser Gábor Falusi Mariann dzsesszénekesnőt, és Lang Györgyi színésznőt. Városmajori Szabadtéri Színpadon. Közel ezer ember tombolta végig a Kiabálj!


Bye, bye, Szása című slágereket, ami láthatóan nagyon meghatotta Lang Györgyit (62), aki hosszú évek óta szklerózis multiplexszel küz emiatt kerekesszékbe kényszerült. A fellépésekre is a Guruló Lábak nevű szervezet. Ki Mit Tud győztese volt a jazzénekes kategóriában. FigyeleA beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak.


Remélem mindenki jól van, és mindenki élvezi a nyarat. Legyetek sokat a természetben gyalogosan, avagy bicajjal. Lehetőleg ne a belvárosban, mert ott akkora szmog van, hogy csak na.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések