2019. szeptember 17., kedd

Pedikűr szalonok

A lábápolás, illetve pedikűr sajnos háttérbe szorult hazánkban, pedig fontos lenne nagy figyelmet fordítanunk lábunk ápolására, csak úgy mint más testrészeinkre. Télen mikor a lábkörmök több hónapig vastag cipőbe vannak zárva, gyakran szárazak, töredezettek, a talp bőre megkeményedik. Ma már a pedikűr is olyan területét képviseli a szépségápolásnak, amelynek szívesen szentelünk külön időt és speciális helyet – ahol kényelmes, elegáns, lelket melengető légkörben engedhetjük át magunkat a pihenésnek, míg lábainkat kényeztetik. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible.


Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. The document has moved here. Nagyon fontos, hogy a pedikűr kezeléseket a téli, cipőbe zárt hónapok alatt is rendszeresen alkalmazzuk, mert csak így érhetünk el tartós, látványos eredményt!


Gyere el a Kati Szalonba és rövid idő alatt kínálok megoldást problémáidra. PEDIKŰR - a Professzionális lábápoláshoz. Ez a luxus kollekció teljes kényeztetést kínál a lábáztatóktól kezdve a radírokon, lábápoló krémek és maszkokon keresztül.


Pedikűr szalonok

A pedikűr termékek eleget tesznek minden elvárásnak a teljes lábápolás terén, a fájó, fáradt lábak kezelését, felfrissítését. Az új idők új elvárásai megteremtették Magyarország első, bejelentkezés nélküli fodrászatának igényét, ahol természetes. Virtuális barangolás a szalonban. Kattints a képre és nézz szét nálunk!


A nyilak, vagy az egér mozgatásával tudod bejárni a szépségszalont. Harmónia Szépségszalon Győr - Egy helyen szeretné testét, lelkét, külsejét megújítani? Fodrászat, Kozmetika, Manikűr- pedikűr és műköröm, Masszázs, Természetgyógyászat, Kineziológia, Alakformálás, DENEVÉR-PA Szauna.


Bonita szépségszalon Gödöllő belvárosában, ahol profi fodrász, kozmetikus, manikűrös, pedikűrös, műkörmös vár, minőségi alapanyagokkal, igényes. A fizetési lehetőség alapvetően készpénzes, ahol OTP Szépkártyát (szabadidő fül) is elfogadunk külön feltüntetjük. Fodrászat, kozmetika, műköröm, masszázs, pedikűr -manikűr, valamint műszempilla szolgáltatásokkal állunk vendégeink rendelkezésére. Pedikűr A kezelés az alábbi lépésekből áll: - áztatás után az elhalt hámréteg eltávolítása, - benőtt köröm, bőrkeményedés, tyúkszem, kezelése, eltávolítása, egyéb problémamegoldás, - köröm rövidítése, formázása, szükség esetén géppel is, - a láb bőrének hidratálása.


A teljes pedikűr kezelés ára. Pedikűr közben hamar szárad a bőr, ezért folyamatosan nedvesíteni kell. A bőr nagyon vékony és a színe rózsaszín, bőrkeményedés színe szűrkés, nagyon hamar szárad a bőr, pedikűr közben a kés serceg rajta, hamar megcsúszik ezért a támasztásra kell nagyon oda figyelni. Fontos megmondani a pedikűrösnek, hogy gyengéd legyen.


Pedikűr szalonok

A kezek, lábak hidratálása Egyes szalonok illatos krémeket használnak, amelyek irritálhatják az érzékeny bőrt. Mond el a pedikűrösödnek, hogy ne tegyen krémet a lábujjad közé. Szinte természetesnek vesszük, hogy lábaink egésznap elvisznek minket hosszabb-rövidebb útjainkra, s nem egyszer megfeledkezünk arról, hogy az év minden szakában ápolást igényelnek Nagy gondot fordítunk hajunk, és arcbőrünk ápolására, de lábaink főként a téli, hosszúnadrágos időszakban- a második helyre.


Makács Ildikó, pedikűrös egyéni vállalkozó manikűrös, pedikűrös elérhetőségei és további információk ezzel a szolgáltatóval kapcsolatban. Vásárlás: Manikűr, pedikűr bútor árak, eladó Manikűr, pedikűr bútorok. Akciós Manikűr, pedikűr bútor ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A Díva Szépségszalon Budapest belvárosában, a VII. Családias hangulatú szalonunkban, a szépségápolás fontosabb szakterületei mellett, a testi és szellemi megfrissülést garantáló gépi (LPG) és masszázs szolgáltatásait is megtalálja. Szépségszalon Dunaharaszti, várja kedves vendegeit fodrásszattal, kozmetikai, pedikűr , manikűr, műköröm és masszázs szolgaltatasaival.


Szalonunkban Wella, System Professional, Crystal Nails és Creative Studio termékekkel. Ez a két speciális technika alkalmazása teszi ki a Lábcentrum tevékenységének -t, a fennmaradó időt a hagyományos eljárások, amelyek a gépi és kézi pedikűr , a tyúkszemek eltávolítása, a körömprotézis, a SPA lábápolás, a paraffinos kezelés és a lábak kényeztetése bio termékekkel. Címlap Szalonok Keszthely Dorka szalon-Fodrászat, Manikűr, Pedikűr Interspar Tapolcai út 37.


Egy hely amely csenddel és nyugalommal kényeztet el és teljes feltöltődést kínál. Szépséghézunkban igénybevehető szolgáltatások lényege,hogy az ember testi,lelki egészségét egyaránt szem előtt tartva,minden érzékszervet egyszerre stimulál. Szeretnénk ha már nevünk hallatán egy barátságos kellemes környezetre gondolna, ahol a szolgáltatások különlegesek ,a. Oldalunkon Budapest 16. Műkörmös - Budapest 16.


Jelentkezz be a következő időpontra. Szépségszalonunk a belváros forgalmas csomópontján az Oktogon közvetlen közelében, a Westend aluljárószintjén, a Móricz Zsigmond körtér szomszédságában és a Jászai Mari téren várja szépülni vágyó visszatérő és új vendégeit! Airbrush festési technikával is dolgozunk a természetes- és műkörmök esetében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések