2019. szeptember 30., hétfő

Személyi edző árak székesfehérvár

Személyi edző árak székesfehérvár

Személyi edzéssel foglalkozok. Több bérlet közül van lehetőséged válogatni, így biztos, hogy megtalálo amit keresel. Spinracing órák, edzőhevederes edzés székesfehérvári edzőtermünkben. Továbbá: gerinctorna, funkcionális training, egész testet átmozgató edzésformák és személyi edzés.


Személyi edző árak székesfehérvár

TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁS. Szakképzett személyi edzőink, egyénre szabott preventív (egészség megőrző), fittségi, életmód változtatáshoz szükséges programot készítenek valamint étrendet terveznek, melyek a kliens adottságaira, képességeire épülnek, így a kondíciójával kapcsolatban kitűzött céljait a lehető leghamarabb érheti el majd. RAK – TOMFIT SZÉKESFEHÉRVÁR - Elfogadunk OTP, MKB és KH Szép kártyát is. AYCM – All you can move kártyatípusból a következőket tudod használni.


Zsírégető akciónk keretében alkalom személyi edzés 60. Az akció szeptember 31-ig tart! A személyi edző tanfolyam elvégzéséhez szakmai előképzettség szükséges. A szolgáltatás igénybevételéhez és a belépéshez szükséges kártya díja 1. Krausz Gergely vagyok, személyi edző és táplálkozás tanácsadó Székesfehérváron a CosmoSport-ban Azon kevés emberek egyike vagyok, aki büszkén elmondhatja magáról, hogy évesen megvalósította álmait, kitartással, belefektetett energiával és szorgalommal. A Páros személyi edzés szolgáltatás igénybevételénél, a felsoroltak két személyre értendők.


A bérletek vásárlástól számított egy naptári hónapig érvényesek. Döntsd el hetente hányszor szeretnél személyi edzésen részt venni. Minél többet edzel, annál kevesebbet fizetsz egy alkalomért.


Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt! Testépítés és fitness edző , illetve Rekreációs mozgásprogram vezető, és TRX edző vagyok! Gyermekkorom óta sportolok, évig pedig versenyszerűen Atletizáltam. OKJ képzések és tanfolyamok Budapesten.


Személyi edző árak székesfehérvár

AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK. Büki Béla – klasszikus testépítes, 175cm alatt, 2. Teker László – klasszikus testépítés, 175cm felett, 7. Első sorban a gyakorlatok helyes kivitelezésének megtanulása a fő feladat, illetve a testünk felkészítése a komolyabb testformálásra. Friss személyi edző állások. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Dudás Natália személyi edző , életmód tanácsadó, sportmasszőr, sportújságíró, Székesfehérvár.


Ha csak divatból akarsz edzeni, ne keress. Várlak szeretettel személyi edzői szolgáltatásaimmal Budapesten a Boráros téren. Barátságos havi bérlet árak , akár heti edzésnappal is.


Segítünk elérni célodat. Nálunk sosincs tömeg, hiszen kizárólag limitált létszámú vendéget fogadunk. Mi közösséget építünk, nem csak vendégkört.


Felejtsd el az olyan személytelen edzőtermeket, ahol még a köszönés is luxus. A megfelelő irányítással eredményesebb lesz a test fogyasztása és építése is. Egy személyi edző egyaránt hasznos életmód és edzési tanácsokkal, módszerekkel látnak el, ha fogyni akarsz, ha az állóképességedet kívánod növelni, de ha extrém teljesítményt kívánsz elérni, nálunk abban is segítenek Neked.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések