2019. szeptember 2., hétfő

Pedikűr budapest 18 kerület

Mobil pedikűrt is vállalunk, így a pedikűr házhoz jön! A lábápolás, illetve pedikűr sajnos háttérbe szorult hazánkban, pedig fontos lenne nagy figyelmet fordítanunk lábunk ápolására, csak úgy mint más testrészeinkre. Télen mikor a lábkörmök több hónapig vastag cipőbe vannak zárva, gyakran szárazak, töredezettek, a talp bőre megkeményedik. Pestszentlőrinc kifejezésre a keresési találatok közül könnyedén válogathat.


Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Olcsó pedikűr és műköröm építés. Minden ami kozmetika, smink és kézápolás. Profi műköröm és kozmetikai kezelések.


Várjuk szeretettel szépségműhelyünkben! Gyógypedikűr, speciális lábápolás, speciális pedikűr , cukorbetegek lábápolása, podiáter. Kattints és jelentkezz be a következő időpontra. Műköröm, manikűr, pedikűr. Budapest kerület Üllői út 415.


Benőtt köröm, bőrkeményedés, tyúkszem kínozza? Triebné Zsuzsi pedikűrös, gyógypedikűrös vagyok. Piactér ajánlatok A Piactér ajánlatait a partnereink maguk töltötték fel. A Brigád ellenőrizte, de nem szerkesztette őket.


Esztétikai pedikűr - Gyógypedikűr - Gépi pedikűr. Ha a vendég igényt tart rá, akkor a körmeit körömlakkal, vagy tartósabb gél. Szeretné ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt!


Meglás egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide! A Gyógyító lépések nevet azért választottam az üzleti vállalkozásomnak, mert ennek a szép szakmának elsősorban eredeti funkcióját szeretném a munkám során előnyben részesíteni. Szolgáltatás Fodrászat, kozmetika, műköröm - XV.


Manikűr, pedikűr hirdetések XVIII. Másodyné Juhász Anita vagyok. Kívánságra házhoz megyek! Pedikűr Mester, Szakoktató, Gyógy és Gyógyító pedikűrös, MOSZI, Országos Pedikűr Verseny 2. Vendégem a masszázsfotelben a nyakát, hátát, derekát kényeztetheti, a kéz- és lábápolás után pedig testi-lelki harmóniában, feltöltődve térhet vissza a mindennapi élet körforgásába.


Pedikűr budapest 18 kerület

Mivel nem vagyok egoista, így magamról csak pár szót ejtenék. Harmincas éveimbe lépve, két fiúgyermekkel és egy férjjel az oldalamon úgy döntöttem kellene valami hasznosat kezdeni magammal. A manikűr és a pedikűr a kéz és a láb körmein végzett szépészeti eljárások. Itt megtalálod a(z) Fodrászat, kozmetika, műköröm kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: XVII. Fogadd meg kéz- és lábápolási tanácsainkat, és válassz egy manikűr vagy pedikűr kupont!


Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálo hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Küldd el nekünk az adatait, csatolj egy fotót, írd meg a véleményed és értekeld! Koncentrálj konkrét, személyes élményeidre.


Pedikűr budapest 18 kerület

Várom kedves vendégeimet kéz és lábápoló, műköröm stúdiómban 18.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések