2019. szeptember 18., szerda

Petefészek rák lelki okai

Petefészek rák lelki okai

A daganatos betegség kialakulásának feltételezett lelki okai : A fiatalkori elszigeteltség, elhagyatottság, kétségbeesettség. A mélyebb emberi kapcsolatok veszélyesnek minősítése. Felnőttként létre tudott hozni erős, tartalmas kapcsolatot, vagy munkájába fektetett nagy energiákat, ezért élt, ez lett élete értelme. Testi betegség lelki okai.


A depresszió például olyan mentális betegség, amely súlyosan megzavarja az ember érzelmi egyensúlyát, tartósan és lényegesen rontja az életminőséget (a munkaképességet és a személyes kapcsolatokat). A testben meginduló kóros sejtburjánzásnak vagy a folyadékkal telt tömlőnek pszichés okai is lehetnek. Minthogy testünk közel billió sejtből áll, ez a szám egyáltalán nem tűnik soknak. A petefészekrák pontos oka mindmáig ismeretlen, kockázati tényezői ezzel szemben egyre közismertebbek. Kik a veszélyeztetettek.


A petefészek problémák, visszavezethetők lelki síkon egyrészt az anyaság vállalására, valamint a nőiesség elfogadására. Többek között a petefészek felelős a menstruációs ciklus fenntartásáért hipofízis, mellékvese, tobozmirigy szintén belejátszanak, amely összefügg a női hormonháztartással és a szaporodással. Teljesen értelmetlen tehát, ha csupán a testet kívánjuk meggyógyítani.


A lelki áttételek ugyanis előbb-utóbb ismét testi szintre terjednek át. Mindjárt meg kell azonban említeni, hogy megnagyobbodott petefészkek tapintása korántsem azonos a petefészekrák diagnózisával, hiszen jóindulatú daganatok is petefészek -megnagyobbodásához vezetnek, és mint említettük, a petefészek -daganatok -a nem rák , hanem jóindulatú daganat. A rákos betegség nagyon összetett probléma. Egyszer van a rák ,és a terület ahol jelentkezett az sem véletlen,hogy pont ott van. A méhnyak rák kapcsolatos a szexualitással,és a férfi partnerrel felmerülő lelki okokkal,de lehet még más oka is természetesen.


A személyes tragédia jellege megszabja a rák lokalizációját is. A partner kapcsolat szellemi- lelki téren zavart mutat. Az érintett fél lehet a házastárs, barát, gyermekek, munkahelyi főnők vagy munkatárs. A petefészek -daganatok a népesség halálozása szempontjából a második legveszélyesebb betegség-csoport.


Lelki oka általában érzelmi sokk. Régi sérelmeket, a múltammal kapcsolatos negatív dolgokat „dédelgetek” magamban, amelyek felhalmozódnak, és szilárd formát öltenek. Rá kell ébrednem, hogy a daganat, torlaszt állítva, energiámnak egy részének útjában áll. A policisztás petefészek -rendellenesség úgy jön létre, hogy a felborult hormonális egyensúly miatt elmarad az ovuláció, és a petefészkek a szokásos minimális mennyiség helyett sok tesztoszteront kezdenek termelni.


A petefészekben számos apró ciszta keletkezik, a menstruációs ciklus pedig zavart szenve vagy teljesen le is áll. A ciszta lelki okai és gyógyítása A ciszta „védőburokkal, erős fallal bíró tömlőszerű képlet, jól körülhatárolt terület, melynek üregében folyadék (vér, genny, pangó váladék, nyák, savó), vagy szilárd képletek (pl. daganat – sejtek) lehetnek. Elárulom Neke hogy minden betegségnek, és annak fizikai megnyilvánulására, a Te szervezeted akarata, valamit nem tartasz rendben, valamivel nem törődsz.


A lelked figyelmeztet, hogy a tested elhanyagoltad. Minden betegségnek lelki eredetű oka van, ha tetszik, ha nem, vagy hisze vagy nem. A PCOS tünetei, kezelése, lelki okai Pattanásos, zsíros a bőre? A petefészek daganatos elváltozása az esetek egy részében egy másik sejtben kialakult rák áttéteként jelentkezik.


Leggyakrabban a gyomor- és bélrendszerben, az emlőben vagy a méhtestben található az elsődleges daganat, ám más szervekről is átterjedhetnek a petefészekre a daganatos sejtek. A családon belüli agresszió széles skálán mozoghat. A férj földön hagyott büdös zoknijától a nem kívánt, de eltűrt szexuális kapcsolatig, sőt extrém esetben a testi- lelki bántalmazásig terjedhet. Az elfojtás oka általában önbizalomhiány, vagy az, hogy a visszajelzést egyedül környezetünktől kaphatjuk. Miközben az orvos felírja neked a gyógyszert, érdemes elgondolkodno hátha vannak lelki kiváltó okai is a bajoknak.


Például ha környezetedben mindenki influenzás, és te is köhögni kezdesz, nem kell azonnal megijedne hogy akkor valamit biztos nem jól csináltál. Beszélgessünk arról, hogy mi a daganatos betegségek lelki oka ! Milyen okok vezethetnek el oda, hogy a test rákos lesz? Vannak-e jellegzetes lelki okok, vagy mindenkinél más-más van a rák kialakulásának hátterében? Mennyiben felelős a test mérgekkel telítődése a daganat megjelenésében? Mi a véleménye tapasztalatod erről?


Mell-, petefészek - és prosztatarákra hajlamosító génekre szűrhetnek 5-év múlva. A mell-, a petefészek és a prosztatarák kockázatát növelő számos új génvariációt fedeztek fel egy a maga nemében minden korábbinál nagyobb szabású új vizsgálatban. Az emésztőrendszeri megbetegedések gyakorisága indokoltá teszi, hogy utána járjunk, milyen lelki problémák húzódhatnak meg a betegségek mögött.


Petefészek rák lelki okai

Például a görcsös ragaszkodásé, amikor birtokolni akarunk valamit vagy valakit, és nem engedjük szabadon azt, aminek lejárt az ideje, vagy aki menni akar.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések