2019. szeptember 30., hétfő

Tel aviv tenger hőmérséklet december

Utazás, időjárás és az éghajlat. Travel guide és a tanácsokat. Olvasson el egy áttekintést az éghajlat. A levegő hőmérséklete, Csapadék. Augusztus a legforróbb nyári hónap, ekkor akár fok is lehet, ami -os páratartalommal párosul.


Időjárás adatokat az elmúlt évben. Izrael más városaiban még melegebb van, de Tel -Avivban a pára miatt még többnek érződik. Tel - Aviv , Tel - Aviv , Izrael weather forecast from AccuWeather.


Decemberben lehet csak hét napos időben. Az El Al légitársaság gépeivel a Földközi- tenger partján elterülő, mindig napsütéses Tel Aviv kényelmesen elérhető közelségbe került a magyar utazók számára. A téli időszakban Izrael ragyogó üdülővárosát, azaz Eilatot ajánljuk „a télből a nyárban” kalandunk kivételezéséhez. A déli területek a trópusi sivatagi övezethez tartoznak.


A Jordán-folyó mentén és a Holt- tenger vidékén nagy a forróság, a téli hónapokban sem csökken a hőmérséklet 20°C alá, az esték és az éjszakák viszont hidegek. Tel Aviv , Jeruzsálem környékére a száraz, földközi-tengeri éghajlat jellemző. A tavaszi és az őszi hónapokban az időjárás nagyon kellemes, nem túl meleg. A Holt- tenger és Eilat vidékére már inkább a sivatagi klíma a jellemző: száraz forró nappalok, hűvös éjszakák. A maximális napi hőmérséklet 25.


A minimális éjszakai hőmérséklet 0. Sharm el-Sheikh tenger hőmérséklete A Vörös- tenger partján a víz hőmérséklete az év bármely részén alkalmas fürdésre, búvárkodásra. Az ország gazdasági és kulturális központja. Szeretném ha tudnátok hogy nagy rajongója vagyok az oldalnak, igaz sajnos túl sűrűn nem tudok utazgatni, de amikor sikerül mindig az utikritika az első ami eszembe jut mikor informálódni kezdek. Tel – Aviv -i strandolás a Földközi- tenger partján Az egyre elérhetőbbé váló áron megvásárolható repülőjegyek miatt már nemcsak a klasszikusnak számító szentföldi nevezetességek miatt érdemes elutazni Izrael második legnagyobb városába Tel -Avivba, hanem azért is, hogy kikapcsolódjunk egy európai hangulatú mediterrán. Víz hőmérséklet Fekete- tenger.


A víz hőmérséklete az összes főbb üdülőhelyen és más nagyvárosban, a parton When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see. Földközi-tengeri mérőállomásán centiméteres szintemelkedést mért az elmúlt év alatt az izraeli Tenger - és Állóvízkutató-intézet. Január egyike azoknak a hónapoknak, amikor elegendő szabadnap van, hogy valahol menjen. Ha fáradt vagy a szokásos téli üdülőhelyeken, azt javasoljuk, hogy januárban menjen Izraelbe.


A téli nappali hőmérséklet ritkán süllyed 10ºC alá, az éjszakai pedig sohasem megy le a 0ºC alá, hó sem esik soha. Vannak viszont téli viharok, amik akár napig is eltarthatnak. Ekkor viharos erejű északnyugati vagy északkeleti szelek fújnak. A legtöbb csapadék is ekkor - szeptember és december között - esik.


Location, Location, Location - Tel Aviv seashore - The right place to have your sunny vacation! Our beach building beach house only a few minutes from all the sites of the city and between Royal beach hotel and the Opera building! Let us host you and show you what Israel has to offer!


Our property is located in the heart of the city. Eilat, Izrael legdélebbi csücskén a Vörös- tenger partján fekvő üdülőváros. Már pusztán az a tény, hogy télen legrosszabb esetben is számunkra tavaszinak megfelelő időjárás vár, különösen csalogató lehet azoknak, akik szeretnének kimozdulni az itthoni zord környezetből. Ez a szállás perces sétára van a vízparttól. A szálláshelytől perces sétára terül el a stran míg Jaffa óvárosa perc alatt kereshető fel.


Ben Gurion Suites, Tel-Aviv – Foglaljon garantáltan a legjobb áron! A világi szórakozásokat sem kell nélkülöznünk a nyaralás alatt, hiszen Tel Aviv mindent tu amit egy nagyvárosnak tudni kell, a Földközi, a Vörös és a Holt- tenger pedig rengeteg sportolási, szórakozási, pihenési lehetőséggel várja a turistát. Ha pörgést, bulit, beachet keresel, akkor elegendő ott maradni, de ha az ott élők mindennapi életére is kíváncsi vagy, akkor nem árt egy kicsit mélyebbre ásni. Mennyivel szebb a Bahaiok kertje mint a Dizengoff center 3. Haifa messze Tel - aviv elött van 1. Van metró, mégha sikló is 4. Van sílift, ugyan sípálya nélkül 5. Van valódi város hangulata, település szerkezete 6.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések