2019. október 1., kedd

Úszós horgásztó

Úszós horgásztó

A finomszerelékes horgászaton belül az úszós módszerek kísérleti műhelye és motorja a versenyhorgász sport. A korszerű könnyű- úszós gyűrűzetlen (spicc bot, rakós bot) és gyűrűzött horgászbotos (match, bolognai) technikák a mai viszonyok között szinte. Párórás tavaszi esős, úszós peca a Gyúrói Tavon. A tavak alapvetően úszós horgászatra lettek kialakítva, de a Nagy-tavon lehetőség van finom szerelékes feeder, illetve picker botos horgászatra is.


Úszós horgásztó

Sütögetésre is van lehetőség bizonyos keretek között. A horgásztó területén csak gyalogosan lehet közlekedni. Kezdő úszós horgász vagyok! Olyan úszós szereléket szeretnék készíteni ami keszeg és ponty horgászatára is alkalmas.


Kérlek segítsetek teljes szerelék összeállításában! A parti állásokról fenekező és úszós , a szigetről csak úszós szereléssel lehet horgászni. A telepítés ponty, szürkeharcsa, amur és süllő.


Úszós horgásztó

Itt úszós felszereléssel lehet horgászni. Warali-tó Szeretettel várjuk a Warali-tó partjára, mely élmény mindenkinek Baján a vizek és ízek városában! Búzásvölgyi Víztározó Gyönyörű környezet, rendezett tó, melyben rengeteg halfajta kifogható. Horgászhelyek Magyarországon Horgásztérkép.


Ejtsük meg a szezon első, úszós horgászatát. Elmesélem nekem mi jött be a Gyúrói Tavon! A Gyúrói Tó hektáros, természetes jellegű horgászvíz.


Nem egy kibetonozott, agyontelepített, mesterséges haltartó. Ft, db nemes, kg egyéb hal fogható,db úszós bot. Ft (a fogott hal megvétele esetén 5Ft vissza térítésével), db úszós bot. Ifjúsági sporttársaink bottal, maximum horoggal, úszós , vagy fenekezős módszerrel horgászhatnak.


Gyermek horgászat csak úszós , kishalazós felszereléssel, felnőtt felügyeletével horgászhat és csak egyéb halat vihet el. Halőrháztól a befolyóig csak úszós módszerrel engedélyezett a horgászat. Gyermek (éves kor alatt hozzátartozó felnőtt felügyelete mellett, csak úszós botot használhat): ingyenes Teszt sportjegy a Teszt tavon (ha) – egy bot, egy horog, úszós A Teszt sportjegy a Nagy tóra (ha) is érvényes, az oda vonatkozó szabályokat kell betartani.


Budapesttől az M5-ös autópályán perc alatt, az 5-ös főúton perc alatt megközelíthető, Kecskeméttől csupán km-re, kb percre található. Tavunk megközelíthető gépjárművel és tömegközlekedéssel egyaránt. Azonban biztos vagyok benne, hogy az alábbi cikkben és a végén látható kisfilmben elhangzó információk segítségével nem csak a Balatonon és nem csak balinozás során fognak halat adni bemutatott csalik. A fogási eredményekbe minden hal számít.


A verseny megkezdését követően, kb. Somogy legjobb horgásza ( úszós.feeder) 1. A Pontyozó horgásztó Budapest közelében, Dunavarsány szívében, az 51-es számú főútról letérve csupán néhány percnyi autózással elérhető. Nyolc hektáros, idillien szép terület, melyből 5. Berek horgásztavon a II. Tizenkét órás horgászverseny, amelyre versenyző jelentkezett.


Kezdjük az évet új kihívásokkal II. Ismét a berkesdi horgásztóra kalauzollak Titeket egy rapid feeder verseny élményein. A nagy horgásztó hektáron terül el, s benne vegyes telepítésű halfajok várják a pecásokat. Két csatornánk, egyenként hektárosak, amelyekben főként keszegféléket, kárászokat, illetve néhány zsinórszaggató pontyot lehet fogni. Pestmegyében, Délegyháza határában terül el, a vízfelület hektár.


Név Álmoktava horgásztó – Dég Kezelő Pozsár Zoltán Információs Tel. Web horgaszto -almoktava. Elhelyezkedés Dég, Hunyadi u. Az Öreg- tó hektáros, patkó alakú, a Hartyán-patak táplálja vízzel, mélysége 2-m között változik.


A bojlis horgászok körében is méltán lett híres a háromfai hektáros ZÖLD POKOL néven elhíresült horgásztó mely számtalan 20kg feletti halakkal ajándékozta meg az idelátogató horgászokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések