2019. október 30., szerda

Szőnyegtisztítás pécs

Szőnyegtisztítás pécs

Cégünk fő profilja a szőnyeg- és kárpittisztítás, valamint az autókozmetika. Szőnyegtisztítás Pécs Fehér Lajos. Megtisztelő számunkra, hogy ellátogatott honlapunkra. Kérjük, vegye fel velünk személyesen is kapcsolatot vagy látogasson el a Pécs , Mohácsi út 16.


Szőnyegtisztítás pécs

SZŐNYEGTISZTÍTÁS PÉCS céget talál szőnyegtisztítás kifejezéssel kapcsolatosan Pécsett Találatok szűkítése. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Kérjen árajánlatot Pécs közelében található szőnyegtisztítás területen dolgozó válallkozásoktól. Contact Büki József - Lakás, fürdőszoba felújítás on Messenger.


Ft (a minimum fizetendő összeg a kárpittisztításra is vonatkozik). Helyszíni szőnyegtisztítás esetén a minimum megrendelés m 2. Minél nehezebben tisztítható egy szőnyeg annál magasabb a tisztítás ára. Mi befolyásolja a szőnyegtisztítás árát? Immáron éve állunk a lakosság és a közületek rendelkezésére. Kollégáink rendkívül jól képzett tapasztalt szakemberek, akik pontos, precíz, tiszta munkával szolgálják ki ügyfeleink igényeit.


Az árak az áfát tartalmazzák! Maros utcai üzletünkbe behozott szőnyegekre 10nm alatt további kedvezmény és 10nm felett pedig árengedmény. Kézi szőnyeg javítás, kéziszőnyeg, szőnyegtisztítás , kárpittisztítás: nagyobbmennyiségnél jelentős engedmények. A TISZTÍTÁSRA LEADOTT SZŐNYEGEKET MAXIMUM HÓNAPIG TÁROLJUK! Találatok Kárpittisztítás Pécs keresésre, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás, kedvezmények.


Magába foglalja a portalanítást, az előkezelést, a folt eltávolítást, a sík- és mélymosást, egyedi tisztítást, a szárítást és szükség esetén az utókezelést. A szőnyegtisztítási folyamat általában munkanapot vesz igénybe. Budapesten és Monor környékén.


All process, step by step (in only minutes). Egyéni vállalkozó vagyok, szőnyegtisztítást, káprittisztítást, lakástakarítást vállallok Baranya megyében, Pécsett és környékén, rövid határidőn belül. Jogosan teszik fel a kérdést! Sok szőnyegtisztító működik, de nem mindegy mennyire gyors gépekkel és fejlett technológiával dolgoznak. N HOGYAN TISZTÍTJA HÁZILAG A SZŐNYEGÉT?


A szőnyeg a lakás vagy iroda tisztaságának egyik legkényesebb pontja. Ritkán gondolunk rá, de minden piszok a levegőből, a cipőnk talpáról, a tányérról, ruhánkról stb. A szőnyegek méretei miatt speciális gépek szükségeltetnek ehhez a tevékenységhez, ezért nem tudjuk saját szalonunkban végezni ezt a tisztítást.


Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Szolgáltatásainkat a Top Clean és Ametiszt Ruhatisztító márkanevek alatt végezzük országos hálózattal, teljes szolgáltatási vertikummal mind a hagyományos textiltisztítás mind a BIO CLEAN területén lakossági és céges partnereink részére egyaránt. Szonyeg-karpittisztitas. A mi BIO matractisztító módszerünk többet nyújt, mint a házi praktikák és a klasszikus profi eljárások. Vegyszermentes biotakarítási technológiánk az ágyhuzaton áthatolva a tömőanyagból is eltávolítja a matracban található élősködőket.


Normál kárpittisztítás. Gyors és szakszerű kanapé és kárpittisztítás. Szolgáltatásunk a hétköznapokat igyekszik egészségesebbé és élhetőbbé tenni oly módon, hogy megrendelőinknek az a legkényelmesebb legyen, ezért munkánkat helyben, az Ön otthonában végezzük el. Kiváló és professzionális gépeink lehetővé teszik a gyors és tökéletes munkát és. Kézi perzsa-, rongy-, torontáli szőnyeg TAVASZI NYÁRI AKCIÓ!


Gyapjú szőnyeg AKCIÓS ÁR! Bio tisztítás: A BIO tisztítás egy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések