2019. október 4., péntek

Pincér tanfolyam zalaegerszeg

Pultos tanfolyam – vizsga. A pultos tanfolyam végén elméleti és gyakorlati vizsgát teszel. A vizsga helyszíne a Bols Mixer Akadémia első osztályúan felszerelt helyszíne, ahol addigra már otthonosan fogsz mozogni. A sikeres vizsga végén háromnyelvű diplomát állítunk ki. Egy tanfolyam , amit imádni fogsz!


Pincér tanfolyam online elméleti tananyaggal! Tanulj kényelmesen otthonodból! AZONNAL KEDVEZMÉNYT KAPTOK A TANFOLYAM ÁRÁBÓL! Ft A tanfolyamra még szabad hely maradt! Magyarországon az egyik legkeresettebb vendéglátós szakma.


Melyik városokban találsz meg minket? Nézd meg, hol találhatod az irodáinkat Milyen időpontokban van az oktatás? A jogtulajdonos az üzemeltető képviselője, Morafcsik Péter. A honlap tartalmáról, és a honlapról letölthető információs anyagokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket. OKJ tanfolyamok, OKJ képzések Budapesten és országszerte.


Intenzív tanfolyamok több helyszínen vagy akár online is. Nálunk a legolcsóbban aranykalászos gazda, szakács, cukrász, diétás szakács, pincér , vendéglátó üzletvezető, vendéglátó eladó, boltvezető, élelmiszer és vegyiáru eladó, és fitnesz sportoktató szakmák. Milyen tanfolyamok, milyen képzések indulnak, ezekre milyen feltételekkel jelentkezhetek?


OKTÁV, képzés, tanfolyam , felnőttképzés, szakképzés. Megjelent és a közeljövőben életbe lép az új OKJ, amely a jelenleginél sokkal kevesebb szakmát tartalmaz, és amely szerint szakmát a felnőttek is kizárólag iskolarendszerben tanulhatnak majd. Cukrász (cukrász tanfolyam , Cukrász és Vendéglátó-üzletvezető OKJ-s tanfolyam ) Ha szeretsz sütni-főzni, és a véredben van a szakma, akkor ezen a képzésen a helyed.


Amire szükséged lesz a tanulás során: kézügyesség, fantázia, és kitartás. A cukrász szakmát csak szívvel-lélekkel lehet csinálni. Mehetsz éttermekbe, szállodákba, hajókra, tengerpartra nyári munkára. Számtalan lehetőség kínálkozik.


Külföldön a havi jövedelmed akár 500. A tanfolyam sikeres elvégzése után nemzetközi Europass bizonyítványt is adunk. Jelentkezz pincér tanfolyamunkra. Segítünk elhelyezkedni is. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.


A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Országos étterem kereső, napi ajánlatokkal. Szeretnél mesterszakács mellett dolgozni egy felkapott étteremben? Cookie beállításokkal kapcsolatos tájékoztatás.


Minden álmo hogy egy luxushajón dolgozz felszolgálóként? Ez egy olyan tanfolyam , amit imádni fogsz, mert szórakozva tanulsz, ráadásul minden elkészített koktélt és kávét elfogyaszthatsz! Iskolánk Zalaegerszeg belvárosában a Megye háza épületében található.


Ft-ot kell befizetni a beiratkozáskor, a fennmaradó összeget pedig akár négy részletben is tudod rendezni a tanfolyam végéig. Olvasd el itt, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, mielőtt jelentkezel a tanfolyamra Vizsga után munkaajánlat! Miért érdemes nálunk tanulni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések