2019. október 4., péntek

Szerelmes idézetek 2017

Szerelmes idézetek és SMS-ek minden mennyiségben! Küldj szerelmednek szerelmes üzenetet az oldalon keresztül! Egy lájkkal segíthetnéd a munkánkat. Esetleg ha érdekell moderátor felvétel van,bármi. Itt mindenkit szeretettel várok, minden nap új bejegyzésekkel!


Szerelmes idézetek 2017

Ha unatkozol, nézz be az oldalra! See actions taken by the people who manage and post content. De emléked őrzöm, szívembe temetem, bárhova bújsz, én sosem feledem. Ezt az sms-t küld el annak, akit szeretsz, akit gyűlölsz, akit kedvelsz, vagy akit meg szeretnél kapni, aztán gondolkodj el azon, hogy te miért kaptad.


Mi érzelmi analfabéták vagyunk. Mindent megtanítottak nekünk a testről és Pretoria mezőgazdaságáról és a pi négyzetgyökéről, vagy hogy az ördögbe hívják, de egyetlen szót sem a lélekről. Ez volt az első lecke, amit megtanultam a szerelemről. A nap iszonyú lassan vánszorog, ezer tervet szősz, előre elképzeled az összes lehetséges párbeszédet, különböző fogadalmakat teszel, megígéred magadnak, hogy megváltozol - miközben egyre csak várod és váro epedve és nyugtalanul, míg meg nem érkezik. Our new desktop experience was built to be your music destination.


Unsubscribe from Bernadett Kántor? A legszebb szerelmes idézetek , amelyeket nyugodtan elküldhetsz fiúknak is. Az érzelmes sorok és a szeretet épp olyan fontos mindkét nem számára!


Szeretem, hogy fenekestül felforgattad az életemet, és miután mindezt megtapasztaltam vele többé nem tudnék nélküled élni. See more ideas about Quotes, Life quotes and Rumi love. Az archívum Cikkek találhatók Cikkek nem találhatók Mappák találhatók. Az egyetlen boldogság az életben szeretni, és szeretve lenni. Szavak a szélben ~ Idézetek , versek, gondolatok.


Szerelmes idézetek 2017

Ha szerelmi bánatodat vagy örömödet szívesen megosztanád valakivel, esetleg tanácsra lenne szüksége írd meg üzenőfalunkra. Ha a szeretettel, szerelemmel kapcsolatban bármilyen gondolatod táma oszd meg velünk és az oldal olvasóival. A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk.


Kattints egy grafikára, majd utána tudsz készüléket választani. Ha az itt olvasható szerelmes mondatok között nem találod meg az igazit, akkor nézz körül a szerelmes versek oldalon is, ott ugyanilyen szép mondatokat találsz, és ráadásul még rímelni is fognak! Egy csendes este, amikor nem vesznek körül a barátok, becsukom a szemeimet és rád gondolok… halkan érted sóhajtok. Kis karácsony, nagy szeretet, a fa mellett itt a helye várlak holnap, gyere nyomban, kicsi szívem érted dobban! Akkor szép a karácsony, ha fehérben találom, akkor szép az életem, ha megosztod énvelem!


Amikor először vagy szerelmes , az valami hihetetlen érzés. Másodszorra viszont, miután már összetörték a szíve óvatosabbá válsz. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok.


Ma úgy néztél rám, mint sápadt hold sötét éjjelen. Ma úgy érintett karo hogy fáztam, reszketett szívem. Kis szádat nyisd szóra, hogy bánatod értsem én. Kis tested ne remegjen, mint fán a deret ért, megsárgult levél.


Szerelmes idézetek 2017

Kés szívemnek minden perc, oly lassú ólom teher. További szerelmes SMSek. Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre , melyben elküldjük e-mail címedre, milyen új képeslapok, versek, idézetek , sms-ek kerültek a szerelmeslevel.


A házasság előtt fellángoló szerelem a házasságban kialszik, csak üres és szomorú helye marad. A házasság után érzett szerelem is elmúlik persze, de a helyét a boldogság foglalja el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések