2019. október 15., kedd

Szerelmi jóslás cigánykártyával

Az ősi hagyományokat őrző cigánykártya utat mutat Neke ha tudni szeretné hogy alakul a szerelmi élete karriered. Tegyél fel egy kérdést magadban és válassz három kártyát, így a kártyák választ adhatnak a kérdésedre. A jóslás megjelenítéséhez Flash Player, és engedélyezett Javascript szükséges! Négy elem szerelmi horoszkóp.


Levegő, víz, föld vagy tűz? Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat témakörben. Nem döntést hoz helyette csupán csak tanácsot kapsz általa. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned. Szerelmi Tarot Mielőtt lapot húzol, kérlek gondold át pontosan, mire szeretnél választ kapni, és figyelj arra, hogy a kérdésedet a megfelelő formában tedd fel.


Maximum 3-hónapra kérj jóslatot, felesleges azt kérdezgetni, mi lesz év múlva. Mit kell tudni a cigánykártyáról? Nézd meg, hogy mennyire illetek össze. Az értékelés gombra kattintva olvasd el mint mondanak a kártyák.


Az internetes jóslásban rejlő erő nem vész el. Akárcsak a személyes jóslás során, a véletlen, belső késztetés, hatására választunk a lapok közül. Azzal a pozitív különbséggel, hogy ebben az esetben a harmadik személy befolyásoló hatása nem érvényesül, mivel saját magunk, és nem valaki belátása alapján kapunk. Ha kíváncsi vagy a kapcsolatod jövőjére, a szerelem Tarot kártya megmutatja, mire számíthatsz.


A szerelem Tarot lapjai a kapcsolat hátterében rejlő viszonyokat mutatja meg, azt, ami a színfalak mögött zajlik. A jóslás nagyon kedvelt formája a cigánykártya, és a tarot kártya. A cigánykártyával , a közeli jövőt lehet megjósolni, s mint nevéből is kiderül, a cigányok tették ismertté Európában.


Rengetegen jósolnak cigánykártyából, mert a szimbólumrendszere könnyebben érthetőbb, mint a tarotté. Megújult Tarot kártyajátékunk segítségével most ingyen tudhatja meg a jövőjét. Ingyenes Tarot kártya jóslás ! A játék során lehetősége nyílik egy vagy három lapos jóslás kipróbálására is.


Ezeket a kérdéseket teszik fel a leggyakrabban a pénz, és a gazdagság után. A szerelmi jóslás a legnépszerűbb jóslás és a cigánykártya segítségével meg tudjuk nézni az éppen zajló eseményeket, az utat. Rálátásunk lesz arra, ami a háttérben zajlik. Napi Szerelmi Jóslat A szerelmi jóslat egy irányt mutat a jövőben, elfogadást a múltban.


Szerelmi jóslás cigánykártyával

Ezt a jóslást azoknak ajánlom, akik épp a szerelmet élik, vagy úgy gondolják, hogy valamilyen probléma van a párkapcsolatukkal. Azoknak is ajánlom, akik még nem élik a szerelmet, de vágynak rá, nekik a jövőt jósolja előre. A szerelem az egyik legmélyebb és legáthatóbb élmény az ember életében, amit mindenki megérdemel.


Emberi érzések tömkelege, ezért természeténél fogva bonyolult. Bár gyakran a fiúk is beavatást nyernek eme misztikus tudományba, a jóslás mégis leginkább a lányok, asszonyok jellemző tevékenysége. A cigány kártya lapjai a tudatalatti, a valóságos és a természetfeletti szféra alapvető jelképeit, tárgyait jelenítik meg. A jóslás rosszul alkalmazva elvárásokat vetít annak az embernek a lelkébe, akinek jósolsz.


Szerelmi jóslás cigánykártyával

Tanuld meg egyszer és mindenkorra: ami szerinted pozitív és „jó” az nem minden ember számára az. Ha neked a gyerekek születése maga a csoda, a másiknak lehet a félelmek tornya. SZERELMI JÓSLÁS INGYEN.


Nem vagy biztos az érzelmeiben? Tartasz tőle, hogy megcsal? Vagy épp úgy érze hogy szeret. A tarot képek pszichológiája a négy őselemről való tanítás alapján tanulmányozható.


A lapos kártyacsomag képei és szimbólumai spirituális összefüggésben vannak úgy a zodiákus jeleivel, mint a kabbalisztikus rendszerek értelmezésével is, továbbá az alkímikus bölcsek köve után való kutatásban is analógiát képeznek, mint az önismeret eszközei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések