2019. október 3., csütörtök

Szeptemberben született horoszkóp

Szeptemberben született horoszkóp

A szeptemberben született férfi intelligens, szereti vezetni az embereket és baráti kapcsolatot alakít ki a körülötte lévő emberekkel. Nagyon határozott lehet. Ugyanakkor nagyon érzékeny a bókokra ezért néha hibás döntéseket hoz. Számára a család és főleg a gyerekek első helyen vannak.


Szeptemberben született horoszkóp

Okos, intellektuális, ambiciózus. Szeptemberben született férfi. Jó ember, de néha nagyon makacs. A hangulata elég ingadozó, egyik percben még nevet, a másikban már dühös és a környezet általában nem is érti mi történt. Hamar megnyugszik, de nagyon meg tudja sérteni a szeretteit, amikor ideges.


A kisfiú érkezése azonban nem változtatta meg szülei szexuális életét, legalábbis erről vallott meglepő őszinteséggel Szabó András S. Tóth Márta JelenLét című műsorában. Aki szeptemberben született annak mi a horoszkópja? Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Legutóbb a Torontói Egyetem kutatói állapították meg, hogy a szeptemberben született csecsemők azok, akiknek statisztikailag a legnagyobb esélye lesz arra, hogy magabiztos felnőttekké váljanak és egyetemre menjenek. Sőt, a szeptemberben született babáknak a legkisebb az esélye arra, hogy életük során valaha börtönbe.


Szeptemberben született horoszkóp

A csillagjegy alapján végzett statisztika is ezt mutatja, hiszen a Mérlegek lettek az elsők, akik szeptember és október hónapban születnek. Az októberben született Mérleg jegyűek (október 23-ig), határozottabbak, a megfelelési kényszer, a kapcsolatok, a külvilág felé irányul. Nem kell pánikba esnie, vegye figyelembe, a balsikerek, ahogy jöttek, úgy el is múlnak, ez csak egy átmeneti állapot. Ezért alakul ki náluk az önfejlesztésre való igen nagy hajlam, melyet nagy erejükből táplálnak.


Csillagjegyéből kiindulva azt gondolhatná a Kos törékeny partnerre vágyik. Ismerve roppant férfias karakterét, nehezen elképzelhető, hogy épp egy hozzá hasonlóan erős partnert választ. Ez a pasi csak akkor képes megállapodni, ha olyan partnerre lel, akit nem tud.


Meglepően sok kedvenc született szeptemberben , nézd meg, melyik magyar sztárok ünnepelnek az ősz első hónapjában! Nem kell félned semmitől, a karácsonyt biztosan párban töltöd. Hírességek, akik szeptemberben érkeztek a világra. Erzsébet angol királynő is. Szüksége van a pihenésre, hogy fontos dolgokon gondolkodhasson, és végre döntést hozhasson.


A legjobb, ha ezt aközben teszi, miközben hosszú sétákat tesz erdőn-mezőn. A statisztikák alapján a szeptemberben született emberek sokkal nagyobb arányban kerültek be egyetemekre, és itt jól is tudnak teljesíteni – plusz érdekesség, hogy például a börtönökben kevesebb olyan bünöző van, aki ebben a hónapban jött világra. Horoszkóp Melyik jegyben született a kisbaba? Megmondjuk hova utazzon!


Az ősz első havában bátran kilépsz, szerepelsz, megmutatod a hited és a boldogságodat. A probléma abból gyökerezhet, hogy ők a legkisebbek az iskolába írt gyerekek közül, így nehezebben tartják a lépést és könnyebben alakulhatnak ki náluk érzelmi problémák. A téli születésűek elnyomják az érzéseiket és a depressziót. Az ebben a hónapban születetteknél gyakoribb a gyomorfekély, székrekedés, szívroham, és a migrén. A januárban született férfiak háromszor kevesebb eséllyel küzdenek pajzsmirigy problémákkal, mint a szeptemberben születettek.


Józan nyugalommal közelít másokhoz, de alig enged valakit közel önmagához. Nem félelemből, csupán függetlenségét akarja megőrizni mindenképpen. A világhírű teniszező megmutatta szeptemberben született kislányát.


Az a változás amely szeptemberben elkezdődött a Szűz jegyében született személyeknél a kétezer tizenkilences évben is folytatódni fog. Williams és párja, a Reddit-társalapító, Alexis. Ezidáig a Szűz hallgatott, dolgozott magáért és másokért is, úgy tett mintha nem venné észre a rosszakaróit és az igazságtalanságot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések