2019. október 4., péntek

Szerelmi horoszkóp 2020

Szerelmi horoszkóp 2020

Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. A legtöbb dolog ugyan nyugodt mederben csordogál tovább, de azért akar egy és más, amire érdemes lesz figyelnie e jegy szülöttének, hiszen éppen azok a dolgok, s az élete azon aspektusai hozhatják a legtöbb változást, amelyek sodra némileg meglódul. Dinamikus személyiségének köszönhetően hamar képes lehet megtalálni azokat az utakat, amelyek a sikerhez vezethetik.


A Bika a föld jegyek egyike, így szülöttei általában gyakorlatias, néha materialista szempontból tekintenek a világra. A Bika jegyűek általában nyugodtak, stabilak, és érzelmileg biztosak, főleg a Vénusz dominanciájának köszönhetően. A horoszkóp szerint a szingliknek, és a tartós párkapcsolatban élőknek is számos izgalmas élményben lehet részük. Ismét fellángolhatnak az érzelmei a partner iránt, illetve újra megjelenik majd a kapcsolatukban a már elveszettnek hitt intimitás, és az egymás iránt érzett szenvedély. Már rögtön az év elején beindulhat a szerencseszériá és ha ügyes vagy, végig meg is tudod ezt tartani majd.


Az éves horoszkóp szerint tavasszal lehetőséged lesz sokkal jobb állást találni, ami nagyobb anyagi biztonságot adhat. Bővített párkapcsolati elemzésünk megmutatja mennyire passzoltok. A kártya a jövőt mutatja meg. Az új esztendő egy új fejezetet hoz el számodra, amelyben végre hátrahagyhatod a szenvedést, a bánatot és a fájdalmat és végre békességre lelhetsz. A sok munka és káros szenvedélyeid miatt lehetséges, hogy a törekvéseid nem érnek el jó eredményt.


Az a tény, hogy a patkány nagy jelentőséget tulajdonít az élet anyagi oldalának, nem jelenti azt, hogy nem képes valós érzésekre. A kínai asztrológia szerint a Patkány éve igen találékony, újító helyzeteket hozhat. A Patkány évének szülötte pedig humoros, hódító, intelligens, kreatív megoldásokat talál. A kínai horoszkóp általános jellemzése a Patkány jegy szülöttének személyiségére.


Kínai szerelmi horoszkóp a jegyre. Akár életed párját is megtalálhatod. Az összeillő csillagjegyek nagyon fontosak, hiszen a boldogság a tét. Az újévben viszont megtapasztalhatod a sebezhetőség érzését, de azt is, hogy milyen az, amikor valaki végül nem él vissza ezzel. De csak akkor, ha a szíved mellett az eszedet is használod.


Hajlamos lehetsz egy szenvedélyes szerelmi fellángolásban félre tenni a megfontoltságot. Személyesen és Telefonon. Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! Ma este tervei közt szerepelhet egy találkozó, barátaival, ismerõseivel.


Annak ellenére, hogy igyekszik elkerülni, megeshet, hogy mégis késik, vagy esetleg akaratlanul megbánt valakit a találkozón, s ebbõl, ha nem orvosolja nagy-nagy toleranciával a dolgot, még komoly bajok születhetnek. A mai nap rendkívül jól mûködhet a karma, így tökéletes az idõzítés arra, hogy végre elmélyítse valakivel a kapcsolatot, akivel már talán túl régóta is kerülgetik a forró kását. Milyen titkokat rejt a szerelmi életed? Megmondja a születésnapod.


Szerelmi horoszkóp 2020

Japán Horoszkóp - Tudd meg, mit. Az év első felében a karrieredben lesznek problémák, de a végén megoldódnak ezek a dolgok minden nehézségen túlteszed magad. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Havi szerelmi horoszkóp - Kos.


Napi horoszkóp - Tekintse meg napi horoszkópját! Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen!


Az uralkodó bolygójával a saját jegyében együtt álló Vénusz növeli szerelmi kedvét: ne töltse hát semmiképp magányosan az estéjét! Az otthon házában található együttállás is azt mutatja, hogy nagy változásokra szánja el magát családdal, otthonnal kapcsolatos ügyekben. Ha még a lelki társad kerese csalódás várhat rád.


Szerelmi partner jut bőven az idén, de egyik sem váltja be a reményeket. Elképzelhető, hogy nem reálisak a partneredre vonatkozó elvárásaid? Ezt neked kell eldöntened. Az év vége közeledtével el fog jönni a pillanat, amikor tükröt állítasz magad elé és visszatekintesz a múltadba, majd ez alapján új.


Készülj fel néhány spontán kalandra, amely akkor is elérhet, ha amúgy boldog párkapcsolatban élsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések