2019. október 28., hétfő

Születésnapi köszöntő lányomnak

Születésed napja nagy nap, S amit adhatnék Neked: Életed Kertjében ne nyíljon más Csak örök Boldogság, Szeretet. Bimbózzanak a rózsák, üdén és kedvesen, Szívedben a szerelem így ragyogjon fényesen. Nyíljon sok szép liliom, az Úr kegyét hozza, Öröm érjen utadon, bánatot oldozza. Van valakim nékem ezen a világon, Kiért még az életemet sem sajnálom.


Születésnapi köszöntő lányomnak

Odaadnám az életem is, ha kellene érte, Hisz Ő az ki, az életét tőlem nem kérte. Nem kérte, de kapta tőlem egyszer, Boldogság tölti el azóta is a lelkem. Mikor először megpillantottam, Onnantól kezdve a rabja voltam.


Olyan idézeteket válogattunk össze dalszövegből, híres ember megnyilatkozásából, beszédéből, írásművéből, irodalmi alkotásból, melyek kapcsolódnak a születésnaphoz. Nagyszülőként csodálatos élmény megélni az unokák születését, és természetesen a kicsi születésnapja különleges nap a nagymama és a nagypapa életében. Egy szívből jövő születésnapi köszöntő bárki napját feldobja. A köszöntők küldésének régi hagyománya van, egy kiváló módja annak, hogy az ünnepelt megtudja, gondolsz rá.


Vers kis dédunokámnak Kicsi Míra itt voltál, ugye rólam álmodtál. Oly szép vagy és ártatlan, Téged várlak minden álmomban. Az öregedés biztos jele, hogy a gyertyák többe kerülnek, mint a születésnapi torta. Bob Hope) A legjobb módja annak, hogy emlékezz a feleséged születésnapjára, az, ha egyszer elfelejted.


Prochnow) Egész életemben akartam lenni valak. Most már látom, hogy pontosabban kellett volna fogalmaznom. Leendő szülinapos, mit is mondjak neked? Talán annyit hogy nézd meg az e-mail-edet! Kicsi szívem, kicsi szám nagyon sok boldog szülinapot kíván!


Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Lányomnak születésnapra valami nagyon egyedi születésnapi verset ajánlanátok? Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Nem kívánok egyéb átkot, egyél meg egy hektó mákot. Mindennap csak 1-szemet, addig élj, míg meg nem eszed!


E napon minden érted van! A nap csiklandozó sugara. Képtalálat a következőre: „ születésnapi vers lányomnak ” Több információ Ezt a pint Hudaknejudit által – több másik mellett – itt találod: Heni 30. A születésnap az egyik legkedvesebb ünnep az évben, akár a szűk családban, akár baráti körben van az ünnepelt. Ilyenkor legtöbbünknek az ajándék és a virág jut eszébe, általában tortát is sütünk vagy rendelünk, de a születésnapi köszöntő szövegére ritkán fordítunk figyelmet.


Születésnapi köszöntő lányomnak

Szórd szét kincseid – a gazdagság legyél te magad. Lepd meg szerettedet személyre szóló születésnapi idézettel! Nyűdd szét díszeid – a szépség legyél te magad. Azon a csodás februári napon a sorstól kaptam egy újabb csillagot, boldogság egy kicsiny fiú képében, és gyönyörködtem aprócska lényében.


Arra, hogy milyen nehéz néha őszintének lenni, És milyen könnyű egy szóval megbántottá tenni. Hogy meg kell mondani, ha valami fáj, Arra, hogy mindent tönkretehet egy összeszorított száj. Sok szép születésnapi vers található az Interneten, azonban a könnyen megtalálható műveket sokan küldözgetik ismerőseiknek, és az igazán hatásos versek ennél mindig többek, személyesebbek, a címzettre szabottak.


Online elküldhető tuti születésnapi képeslapok. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések