2019. október 14., hétfő

Szerelmes versek 2019

Szerelmes versek , idézetek, rövid szerelmes üzenetek. Minden ami a szerelemről szól ! Admin felvétel lehetséges Mi választunk ! A legszebb szerelmes versek és videókat itt találod. Hosszabb és rövidebb romantikus versek online gyűjteménye. De emléked őrzöm, szívembe temetem, bárhova bújsz, én sosem feledem. Ezt az sms-t küld el annak, akit szeretsz, akit gyűlölsz, akit kedvelsz, vagy akit meg szeretnél kapni, aztán gondolkodj el azon, hogy te miért kaptad.


Szerelmes versek 2019

Indulj felém bizalommal, én viszem az őszinteségeTalálkozunk félúton. Itt megtalálhatod a számodra alkalmas szerelmes verseket. Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben elküldjük e-mail címedre, milyen új képeslapok, versek , idézetek, sms-ek kerültek a szerelmeslevel. Feliratkozás a hírlevélre! Küldj szerelmednek szerelmes üzenetet az oldalon keresztül!


Az oldalon sütiket (cookie-kat) használunk egyes funkciók (úgy mint belépés vagy beállítások elmentése) biztosításához, valamint biztonsági okokból. Kint fújt a szél, és cinkosan az ablakon dobolt egy dallamot, bent néma csendben ült az osztály, s a múltról regéket hallgatott. Simogató pillantásod érzem ajkadon, olyan ez mint a valóság csak kár hogy álmodom. Sötét éjjel édes álom hamar tova száll, felébredek és a szívem vadul kalapál.


Szerelmes versek 2019

Körül nézek és te nem vagy sehol se s ettől szenvedek, mert szeretném ha velem lennél mindig csak velem! Még csak akkor tenne szépet, ha egyszer mindörökre, nekem adna téged. Csak egy percig szeress, míg elmondom, imádlak.


Felolvasás a Szerelmemnek B. Elküldtem hát hozzád adja át a csókom, így csukódjon le a szeme ajkammal ajkadon. Két szív mely egy ritmusra dobog, két lélek mely csak együtt ragyog. Ezek vagyunk ketten, csak te meg én, szerelmünk soha véget nem ér. Az Irodalmi Rádió pályázati felhívása szerelmes versek beküldésére formai kötöttség nélkül. Az eredetileg kitűzött célt az érdeklődésre tekintettel módosítva.


További szerelmes SMSek. Ebből az alkalomból összeválogattuk azokat a kedvenc magyar költeményeinket, amik a legközelebb állnak a szívünkhöz. Mutatjuk is a szerintünk legszebb 13-at. Betört az érzés és raboddá lettem, így más dolgom mi lehet? Imádom a szerelmes Verseket,zenéket!


A jo társ az aki veled van ,és szerelmet vall Veled van,veled él. Szeressen ,romantikázon,hu ,és oda figyelö legyen. Szeretlek minden porcikámmal és vigyázok s védlek óvlak mert te vagy a jelenem,és a jövöm. Beleolvastam, azt nem mondanám, hogy egy platformon lennék ( pol. ill. vall. értelmezés terén ) de a versszeretet felülírja ez nálam. Ady Endre, teljes nevén Ady András Endre, költő és újságíró.


Ki vagy Te, ki az éj leple alatt belopódzol az álmaim ajtaján? Hogyan szereztél kulcsot a szívemhez? Egy csokorba gyűjtöttük a szerintünk legszebb magyar szerelmes verseket.


Imádok olvasni, Maisch Patrícia - szmo.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések