2019. október 24., csütörtök

Phpmyadmin használata

Phpmyadmin használata

When the project turned 1 we published a celebration page. MyAdmin is a free software tool written in PHP that is intended to handle the administration of a MySQL or MariaDB database server. You can use phpMyAdmin to perform most administration tasks, including creating a database, running queries, and adding user accounts. A PhpMyAdmin egy webes felületű kliens a XAMPP-on belüli MySQL adatbázisok kezeléséhez.


The name of the database containing the phpMyAdmin configuration storage. This feature is not available right now. Please try again later. Javasolt a disztribúció csomagjainak használata , ha lehetséges - általában integrációt biztosítanak a disztribúcióhoz és automatikusan meg fogja kapni a biztonsági frissítéseket a disztribúciótól.


A phpMyAdmin a legtöbb Linux disztribúció része. Mivel a magyar nyelv használata weboldalak készítésénél nem triviális, érdemes bevezetőként ezzel a témával is foglalkoznunk. Ha létrehoztuk a táblát, akkor megjelenik a táblák listájában, és lehetőségünk nyílik további táblát létrehozni.


Hozzunk létre egy újabb táblát az olvasóknak OLVASOK néven az alábbi mezőkkel! A nyílt oldalon megjelent, a WordPress átköltöztetéséről szóló cikkhez kiegészítésképpen itt megmutatom az adatbázisok teljeskörű kezelését szolgáló phpMyAdmin felületet. To support displaying phpMyAdmin ’s latest version, you need to enable allow_url_open in your php. Which PHP versions does phpMyAdmin support? Ezeket a műveleteket a PHPMyAdmin webes felhasználói felületén is elvégezhetjük, amennyiben megfelelő jogosultsággal rendelkezünk adatbázisok és felhasználók létrehozására.


Ha csak egy adatbázisban dolgozhatunk egy adott felhasználóval, akkor ezt kell elfogadnunk. A demó lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy jelszó nélkül betekintést nyerhessen az adminisztrációs felület működésébe! Ha nem tudja visszaállítani a WordPress jelszavát, akkor módja van a jelszó közvetlen visszaállítására a WordPressen a phpMyAdmin használatával.


Phpmyadmin használata

Ebben az oktatóanyagban megmutatjuk, hogyan állíthatjuk be egyszerűen a WordPress jelszót a phpMyAdmin segítségével. MyISAEz a PhpMyAdmin alapértelmezett tároló motorja. Ha nem tárolunk sok adatot egy táblában, akkor erre nem lesz szükségünk, azonban te ezt a cikket olvaso így valószínű nem ebbe a kategóriába tartozol. Olvasnivalók: Angolul és Magyarul.


A legnagyobb gyorsulást azonban akkor érhetjük el, ha átgondoltabban fogalmazzuk. Az egyszerűség kedvéért hozzunk létre egy KONYVTAR adatbázist! Kattintsunk az Adatbázisok gombra a felső gombsorban, és a megjelenő oldalon adjuk meg az adatbázis nevét: KONYVTAR (ékezet nélkül). A XAMPP keretrendszer és használata.


Indítsuk el a XAMPP szolgáltatásait! Valamint itt találjuk a PhpMyAdmin segédprogram indítóját is. MyAdmin needs your continued support to grow and thrive. MyAdmin would not exist without the work of many volunteers and contractors.


You can support us to make phpMyAdmin even better by donating to our project. Szerk: elnézést, kicsit már outdate én anno, mikor még foglalkoztam ilyesmivel, akkor használtam ezt. In the phpMyAdmin setup page, click Add to add your Azure Database for MySQL server. A gyakorlat során MySQL adatbázis szerver és a böngészőben futó phpmyadmin használata javasolt. Miért állítsa vissza a WordPress jelszót a phpMyAdmin programból A WordPress megkönnyíti a jelszó visszaállítását.


Phpmyadmin használata

Adatbázishoz csatlakozó weboldalak használata során szükségünk lehet az adatbázis manuális szerkesztésére, vagy egyéb műveletekre. Ehhez a Cpanel-ben segítségünkre van a PhpMyadmin segédprogram. Ezzel a programmal online tudjuk kezelni adatbázisainkat, abban lévő táblákat, és rekordokat. Hasonlóan természetesen közvetlen a phpMyAdmin könyvtárhoz is korlátozható a hozzáférés úgynevezett.


Végül a phpMyAdmin is lehetővé teszi különböző azonosítási módszerek használatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések