2019. október 4., péntek

Pharmatex krém

Pharmatex krém

Ide o prípravok chemickej (nehormonálnej) antikoncepcie. Jde o přípravek chemické (nehormonální) antikoncepce. Ukládejte mimo dosah a dohled dětí! Csomagolás: g krém alumínium tubusban, mely műanyag csavaros kupakkal van lezárva. Bay Is Here For You with Money Back Guarantee and Easy Return.


Pharmatex krém

Az egyéni igényekhez igazodva négy különböző formában kapható: hüvelykúp, hüvelykrém, lágy hüvelykapszula és hüvelytabletta. PHARMATEX Vaginální globule kusů - Lékárna. Tou první je vaginální krém , který se zavádí pomocí aplikátoru. Začne účinkovat takřka okamžitě a své účinky si udrží až po dobu deseti hodin od aplikace.


Jak již bylo ovšem řečeno, je třeba po každém pohlavním styku aplikaci provést znovu. A pharmatex többféle készítményt is forgalmaz. HA jsem se ji rozhodla vysadit (ne kvůli miminku, ale kvůli svému zdraví).


A legtöbb allergiás reakciót a krém váltotta ki. Sice mi HA nedělá žádné potíže, ale přeci jenom - rvát do sebe let hormony asi není zrovna ideální. Mám ho doma a ani jsem ho nepoužila.


Při platbě 19- na účet předem zaplatím poštovné. Pharmatex je na našem trhu k dispozici ve dvou formách. Prípravok sa odporúča pre pohlavne aktívne ženy a predovšetkým v nasledujúcich prípadoch: ak sa nesmie použiť dočasná alebo trvalá perorálna antikoncepcia, nemožnosť použitia vnútromaternicového telieska alebo jeho. Zákazníčky si tento krém pochvaľujú, hovoria, že nijako nedráždi, ani nevyvoláva alergické reakcie.


Ide o preparát úplne novej generácie, ktorý svojím širokým spektrom účinkov vysoko prevyšuje všetky doteraz dostupné preparáty lokálnej antikoncepcie a dokonca konkuruje i najspoľahlivejšej hormonálnej antikoncepcii (ďalej len: ATK). Hlavne ma zaujima cena-kolko stoja kapsule a kolko krem ,na kolko je to pouziti, ktore z nich su lepsie a ake s tym mate skusenosti. Abych pravdu rekla, uz jsem se divala a dokonce je v casopisu PULS srovnani antikoncepcnich pripravku a vypada to, ze ma stejnou spolehlivost jako HAK! Chtěla bych používat kondom a pro přípa kdyby se něco pokazilo v kombinaci s pharmatex krémem.


V jendom článku jsem četla, že pharmatex může způsobit naleptání kondomu a tím snížit jeho účinnost, je to pravda? A poslední otázka - v článku bylo napsáno, že pharmatex krém se nemůže používat současně s lubrikační gelem, ale zajistití tento krém dostatečnou lubrikaci? V tomto směru jsem nováček, vždy jsem spoléhala na hormonální antikoncepci. Internetová online lékárna s širokým sortimentem a příznivými cenami.


Nabízíme léky, vitamíny, doplňky stravy, kosmetiku, drogerii a spoustu dalšího zboží pro zdraví a krásu. Benzalkonii chloridi solutio. Lokální (místní) kontraceptivum se spermicidním účinkem (ničícím oplozovací schopnost spermií). Kontracepční účinek je okamžitý a přetrvává nejméně po dobu hodin. Küllehüvelykrém – fehér színű, jellemző illatú, zsíros, homogén krém.


Po aplikaci se nevstřebává do těla, působí pouze na vaginální sliznici a postupně je z těla spolu s přirozeným vaginálním sekretem vyloučena. Tato kontracepční metoda značně snižuje riziko otěhotnění, ale nevylučuje jej úplně: účinnost metody se zvyšuje správným dodržováním pokynů k použití. Rovnako je vhodný aj pre mladšie ženy a dievčatá, ktoré nemajú pravidelný sexuálny život, alebo pre tie, ktoré zabudli užiť hormonálnu antikoncepciu.


Pharmatex krém

Připevněte aplikátor na tubu s krémem a naplňte jej až po značku. Naplňujte jej pozorně, aby se v náplni nevytvořily vzduchové bubliny. Warunki przechowywania W chłodnym miejscu, w temperaturze nie wyższej niż ° C Data ważności Tabletki , Kapsułki lata. Krem , tampony , Świece lata.


Pred použitím sa dôkladne oboznámte s princípom tohto typu antikoncepcie. Používáme krém a maximální spokojenost. Jen ta vůně nám moc nejde pod nos, ale nic není dokonalé. Cena za krém (cca použití) kolem 3Kč (hodně to záleží na kraji!


Třeba v Praze vychází o něco levněji. Ovšem nejvýhodněji ho prodávaji na Slovensku. Krém stojí okolo 2SK).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések