2019. szeptember 24., kedd

Szeptemberi horoszkóp 2019

Nem kell pánikba esnie, vegye figyelembe, a balsikerek, ahogy jöttek, úgy el is múlnak, ez csak egy átmeneti állapot. A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. Az oroszlán jegy szülöttei ebben a periódusban önvizsgálatot tartanak és visszatekintve az elmúlt évre, elgondolkodnak azon, hogy mit lehetett volna másként, jobban csinálni.


A horoszkóp szerint akkor jár a legjobban, hogy nem hagyja, hogy a negatív érzelmek eluralkodjanak ön felett. A Bika a te királyo illetve királynőd. Vele sok mindent el tudsz érni. Kreativitásod erősödik. Ne félj az új ötleteidet a nyilvánosság elé tárni.


A kitaposott utat időnként el kell hagyni. Azt is fogadd el, hogy minden új vállalkozás eleinte inkább viszi, mintsem hozza a pénzt. Bika – szeptember havi horoszkóp A hónap elején még joggal siratod a nyarat és a pihenést, hiszen ez a belső nyugalom és a harmonikus kapcsolatok ideje volt számodra. Ugyanakkor tele vagy megvalósítandó tervekkel és hozzá energiával, így ez az időszak igazán remek lenne arra, hogy valami újba kezdj.


Rengeteg jövés-menés van most ön körül, egészen pontosan augusztus 18-áig, nagyon sok társadalmi eseményen vehet részt. Lényegében egy bulizásra, nyaralásra alkalmas időszak ez. Szeptemberi szerelmi horoszkóp – Izgalmasan alakul majd az élete minden jegynek! Hamarosan beköszönt az ősz, amikor kezdünk lassítani a nyári tempón, kicsit melegebben öltözünk, és nagyobb teret engedünk a romantikának, mint a pezsgés időszakában. Különösen érdekes hatásokra számíthatunk a szeptemberi YIN VÍZ KAKAS hónapban, biztos vagyok benne, hogy rá fogunk csodálkozni egy-két eseményre.


Szeptember az ősz első hónapja, de ne keseredj el, inkább élvezd ki az új kezdet adta lehetőségeket! A csillagok csupa jót ígérnek: újbóli fellángolások, nagy szerelmek, váratlan találkozások. FIGYELEA Taroszkóp előrejelzések ugyanúgy, ahogy ezen a csatornán található összes többi videó NEM S. Mint Nyilas mindig vársz valamire – feszülten, akár egy íjász íja –, hogy történjen valami, természetesen valami nagyszerű dolog, mert ezenkívül meg vagy győződve arról, hogy a jövő állandóan jobb lesz.


Jupiter a te személyes uralkodó planétá novemberig bezárólag a te jegyedben tartózkodik. Havi horoszkóp szerelemről, érzelmekről, egészségről és munkáról. Kos Munkahelyén nem árthat most résen lennie és nyitva tartania a szemét, mert megeshet, hogy feltűnik valaki, aki az ön helyére szeretne pályázni és emiatt akár olyan dolgoktól sem riad vissza, melyet ön valószínűleg mélyen elítél. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


Nehéz előre megmondani, hogy a bimbózó románc a csillagokban köttetett vagy a pokol kénköves tüzében, ám hogy ne zuhanjunk túl nagyot, nézzük meg, mit javasol a csillagjegyünk. Augusztus utolsó hetéhez érkeztünk, ezért fontos tudni, hogy mire számíthatunk a következő napokban a csillagok szerint. Colette Baron Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáinak üzeneteit. HOROSZKÓP Az Oroszlánok falra festik az ördögöt, a Bakok próbák elé néznek hétvégén – November – November 24. Hétvégi horoszkópunkból megtudo mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod.


Szeptemberi horoszkóp 2019

Csak keresd ki a csillagjegyed. A nyári szenvedélyes üzemmódból te nehezebben fogsz kilépni, mint a többiek, ám ez nem is olyan nagy baj, hiszen egy környezetedben tartózkodó személyt éppen ezzel fogsz levenni a lábáról. Belső erő, spontán energia, önbizalom A szeptember pozitív energiát tartogat a Kos számára. Bár ez a hónap ideális a szerelem szempontjából, azért a családtagjairól és a barátairól se feledkezzen meg. Sokszor felsőbbrendűség érzete keríti őket hatalmukba, máskor pedig, úgy érezhetik, mintha valóban két személyiségük lenne.


Iker szülöttnek a beilleszkedés, de persze mindezt meghatározza az őket körülvevő társaság, a család és általában a. A szeptemberi horoszkóp szerint bátran alapozhatunk az intuícióinkra és a kreativitásunkra. Ha úgy érzed hogy készen állsz egy nagyobb elkötelezettségre akkor bátran lépd meg. Ne habozz túl sokat, mert a szerencse hamar tovább áll.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések