2019. szeptember 3., kedd

Párkapcsolati teszt mennyire ismered a másikat

Teszt : mennyire ismered a párodat? Most kiderül, mennyire ismered a párodat! Az egyeztetést követően elmondhatjuk, hogyha a kérdésből legalább 12-re helyesen válaszoltál, tökéletesen ismered a párod. A pontnál gyengébb eredmény azonban arra utal, nem ártana egy kissé jobban odafigyelni rá, többet beszélgetni vele, szorosabbra, bensőségesebbre fűzni a párkapcsolatot.


Párkapcsolat teszt : szeretné megtudni, hogy összeillik-e párjával? Mennyire eros az összetartozásuk? Vajon megváltozott-e a kapcsolatuk a megismerkedésük óta, és milyen irányban? Amennyiben párkapcsolati vagy egyéb lelki tanácsadásra lenne szüksége, forduljon bizalommal pszichológusunkhoz.


Keresheti, ha párkapcsolata nem elég stabil, ha féltékenységi, hűtlenségi gondjai vannak, ha szeretné megelőzni a szakítást, válást, de akkor is, ha magányos, vagy csak nem tudja megtalálni a megfelelő partnert. A teszt kitöltése után, máris láthatja az eredményét, melyből kiderül, mennyire boldog is most az Ön párkapcsolata, melyet értékelhet. A tesztre adott válaszokat érdemes teljesen őszintén megválaszolni, mert csak így lesz pontos az eredmény. Rákattantam pár könyvre amely a házasságról szól.


Találtam egy két érdekes tesztet, amely arról szól, hogy vajon mennyire ismered a partneredet. A következő kérdéseknél számold meg, hogy hány válaszod igaz hány hamis. Biztos, hogy mindent tudsz arról, akivel nap mint nap az idődet töltöd.


Egy párkapcsolatban nagyon fontos, hogy ismerjük a másikat , és tudjuk, mit szeret, mit érez, mire vágyik. Te mennyire ismered a szerelmedet? Minden apró rezdüléséről tudo hogy mit jelent, vagy még kell egy kis idő, hogy átláss rajta?


Többnyire semmi különös, nagyon változó, hogy valamelyikünk keresi-e a másikat , vagy sem. Ha mégis mondanom kell valamit, én ragaszkodóbb vagyok ezen a téren. Az már előfordult, hogy én később nem kerestem egy férfit, de ők mindig ismételni akartak.


Talán nem is számít, mennyi ideje vagytok együtt a pároddal, lehet, hogy még csak három hónapja, de az is lehet, hogy már három éve. Egy biztos, az ember mindig tanulhat a másikról valami újat, és amikor már azt hisze hogy kívülről-belülről ismered a szerelmedet, történik valami, ami bebizonyítja, mégsem. Tudd meg, mennyire nyitott könyv számodra a páro és mik azok a dolgok, amikről fogalmad sincs. Pretty Little Liars sorozat stranger things teszt. Félelem teszt segítségével ellenőrizheted mennyire ismered magad erről az oldalról :).


A félelem szinte “beszippant”, amikor megjelenik testi érzet formájában. Ilyenkor egyértelmű, hogy félünk. Kevésbé egyértelmű, amikor csak “mozgat minket a háttérből”, észrevétlenül. Pont: A teszt eredménye alapján úgy tűnik, hogy igazán jól ismered a legjobb barátnődet. Mitől jó az nekem, ha tudom, hogy mennyire vagyok jó szülő?


Töltse ki ezt az egyszerű tesztet, és hamarosan kiderül! Valószínűleg ez lesz a legegyszerűbb teszt melyet valaha kitöltött! De az egyszerűsége nem írhatja felül a hasznosságát.


TESZT : híradó I 75. Ha szeretnéd kideríteni, mennyire erős a kapcsolatotok, és hogy van-e közös jövőtök, akkor válaszolj őszintén az alábbi kérdésekre! Ki kinek a szinkronhangja?


Hány híres filmidézetet találsz ki? Kitalálod melyik hírességet látod a képen? Most tehát csak az elmúlt harminc év történelméről kérdezünk meg téged. Vajon tudni fogod mind az öt kérdésre a helyes választ? Ha ismered a másikat , könnyebb a kedvében járni, kimutatni felé az érzelmeidet.


A partnered megismerése nem a kapcsolat elején lezajló egyszeri feladat, hanem egy egész életen át tartó folyamat, hiszen kedvesed is folyamatosan változik, fejlődik, érik. A kapcsolatok negyedében probléma a hűtlenség. Statisztikák szerint a kapcsolatok negyede kerül válságba egy harmadik fél miatt. A hűtlenkedők viszont nagy számban jönnek rá, hogy rosszat tettek és inkább maradnának a jelenlegi kapcsolatukban, azonban a félrelépés a párkapcsolatot alapjaiban rengeti meg.


Töltsd ki Wellhello-kvízünket, és tudd meg, mennyit tudsz a srácokról! Válaszd ki, hogy a két állítás közül melyik a fontosabb számodra a párkapcsolatodban! Kérjük, hogy minden kérdésre válaszolj!


Honnan tudjuk, melyik cicánk az okosabb? A macskák ösztönös lények, és mint vadászok, nagyon találékonyak. De köztük is vannak jobb, és rosszabb képességekkel megáldottak. Nincs tudományosan elfogadott macska-IQ teszt , de ha megfigyeljük a cicánkat, rájöhetünk, mennyire okos. Ha megvagy saját és párod életszámának kiszámolásával, nincs más hátra, mint megnézni, mennyire vagytok jó párosítás a számmisztika szerint.


Ha ez a szám mindkettőtöké, megértitek, miért olyan fontos a másiknak a függetlenség a kapcsolatban. Jó páros lehettek, sok izgalommal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések