2019. szeptember 10., kedd

Születésnapi versek barátnőmnek

VERSEK ,IDÉZETEK SZÜLETÉSNAPRA - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek. Boldog, s gyönyörű nap virradt ránk. A nap is előbújt, s ragyog már. Remény sugarait ontja felé Áldását szórja neked az ég.


Több vagy nekem mint egy barát, Nővéremként szeretlek téged ám! Melletted leszek, míg dobog a szívem! Nagyon boldoggá tett, hogy megszülettél!


Nincs is jobb alkalom arra, hogy kifejezd a legjobb barátnőd iránti szeretetedet, mint a karácsony. Ilyenkor nyugodtan válhatsz érzelgőssé, és ő is viszonozni fogja. Válogass a következő idézetek közül, és azt, amelyik a leginkább igaz rátok, küldd el a barátnődnek. Legjobb barátnőmnek szeretnék a szülinapjára egy szép idézetet küldeni ami a barátságról szól.


Születésnapi versek barátnőmnek

Küldök neki levelet is, és gondoltam írok mellé egy szép idézetet. Olyasmire gondoltam, hogy a barátság a legfontosabb és hogy rám bármikor bármiben számíthat. Születésnapi versek barátoknak Id. Szülinapod alkalmából kívánok sok szépet! Még csak éves vagy, előtted az élet.


Olyan idézeteket válogattunk össze dalszövegből, híres ember megnyilatkozásából, beszédéből, írásművéből, irodalmi alkotásból, melyek kapcsolódnak a születésnaphoz. Köszöntsd fel a szülinapost! A születésnap az egyik legkedvesebb ünnep az évben, akár a szűk családban, akár baráti körben van az ünnepelt.


Egy szívből jövő születésnapi köszöntő bárki napját feldobja. A köszöntők küldésének régi hagyománya van, egy kiváló módja annak, hogy az ünnepelt megtudja, gondolsz rá. Rövid ez a pár sor, de benne van a lényeg, Senki sem szeret úgy, mint mi szeretünk téged! Az öregedés biztos jele, hogy a gyertyák többe kerülnek, mint a születésnapi torta. Bob Hope) A legjobb módja annak, hogy emlékezz a feleséged születésnapjára, az, ha egyszer elfelejted.


Prochnow) Egész életemben akartam lenni valak. Most már látom, hogy pontosabban kellett volna fogalmaznom. E jeles napon boldogság és öröm, hogy e verssel köszönthetlek kisördögöm! Szívemből szívednek szól e költemény, Te vagy a legjobb barátnő a föld kerekén!


Születésnapi versek barátnőmnek

This feature is not available right now. Please try again later. Az alábbiakban olyan kedves szerzeményeket olvashatunk, amelyek a lányunknak, fiunknak szólnak. Mikor múlik el a gyerekkor?


Megéri mindennap benézni! Végig meglepetés volt, hogy mi a szülinapi ajándéka a barátnőmnek , majdnem lerágta a fülemet mire oda értünk. Tele van 3D hatású képekkel, amivel fotózkodni kell, és a művészet részévé kell válni. Azóta már tudja, hogy az ő pici lánya megnőtt, és ott van, ahol az ő szíve várja. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.


Születésnapi versek barátnőmnek

Az oldal még szerkesztés alatt áll! Az egységet meg lehet bontani - de törvényszerűen helyreállítja magát. Jó példa erre a mai ökológiai helyzet - mohó, önző, szeretetlen célból ki lehet rabolni a Természetet - csakhogy ennek a következménye, hogy a Természet a lázadó embert visszarántja. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok.


Leendő szülinapos, mit is mondjak neked? Talán annyit hogy nézd meg az e-mail-edet! Kicsi szívem, kicsi szám nagyon sok boldog szülinapot kíván!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések