2015. december 30., szerda

Afrikai harcsa horgásztó

This feature is not available right now. Please try again later. Ezért a pontyon kívül, afrikai harcsa , süllő, szürkeharcsa, amur is egyaránt fogható. Csodálatos kiépített, környezetben helyezkedik el a tó, mely mellett egy halászcsárda is található. Az afrikai harcsa kiegészítő légzőszervvel rendelkezik a kopoltyúja mellett és azzal képes a légkör oxigénjét hasznosítani, így melegebb napokon is kitűnően érzi magát tavainkban.


My crabgrass is not dying. How to prevent and control crabgrass - Duration: 10:53. Afrikai harcsa rekordlista. A lista nem tartalmaz egy elemet sem. Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Látogasson el büfénkbe! Ezért kérjük, hogy a hivatalos nyitvatartási időn kívül a tó területén horgászati tevékenységet ne folytasson! A bekövetkező balesetekért, károkért felelősséget NEM vállalunk!


Afrikai harcsa horgásztó

Folyás község a 33-as és -ös számú főúton, illetve az M3-as autópályán közelíthető meg Debrecen irányából. A szép tórendszer a község határában van, ami egy egy és egy ha-os tóból áll. A tóban 1-kg közti szürkeharcsák, 6-kg közti amerikai harcsák, időszakosan afrikai harcsák, 5-kg közti pontyok, valamint keszeg-kárász találhatóak. A víz burványlott az összezsúfolt harcsáktól, nagyobb volt a halsűrűség, mint egy TESCO halas pult akváriumában.


Szeretettel várjuk a horgászni, kikapcsolódni vágyókat a Jakabka-horgásztóhoz, kellemes, nyugodt, tiszta környezetben. Itt az egész család jól érezheti magát! Több mint éve a horgászok szolgálatában áll,Heves-Alatkán. Rendszeresen telepített halfajok :ponty,amúr,süllő,csuka,balin,keszegfélék,a telepítések két hetente ismétlődnek.


Afrikai harcsa horgásztó

Vizeink új lakója az afrikai harcsa - Hasznos ismeretek és tanácsok Vidó Ferenctől Hozzászólások (db) Az afrikai harcsa fogása egyre több horgászt „fertőz” meg, ami nem véletlen. Rendkívül szórakoztató egy-egy nagyobb példány kifárasztása, történjen az akár gyűrűs- vagy akár rakósbottal. Hol keressük: A harcsa nagyobb folyóink és tavaink ragadozóhala, nappal búvóhelyet keres magának, többnyire éjszaka aktív. Tardonai horgásztó útvonalleírás: Kazincbarckától km-re, Tardonától km-re a két település között található mesterséges horgászvíz.


Az út mellett tábla segíti tájékozódásunkat. A két kis horgásztó a recepció mellett található az apartmanok szomszédságában. Itt úszós felszereléssel lehet horgászni.


Június elejétől augusztus végéig afrikai harcsa kerül ide. Az igazi „csúcsidő” a két kistavon a hideg téli időszak. Ilyenkor mindkét tóba ponty, amur, busa és szürkeharcsa kerül. Szállás: Kényelmes, nyugodt pihenést biztosítanak gyógymatracaink.


A horgászat terén igyekszünk többfajta igényt kielégíteni. A szobák bútorai egyedi tervezésűek, melyek műhelyünkben készültek. Az új jövevény neve afrikai harcsa (Clarias gariepinus) mely reményeink szerint sok vendégünknek fog emlékezetes horgászélményt okozni. Az Úri horgásztó a 70-es évektől működő hektáron elterülő horgásztó.


Minden Magyarországon honos halfaj megtalálható a tóban. Havonta pontyot, afrikai harcsát tavasztól őszig hetente telepítünk. Nagy mennyiségű csuka és süllő is található a tóban.


Horgásztavunk intenzíven telepített.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések