2015. december 29., kedd

Eladó hétvégi házak kazincbarcika

Havonta több millióan választják az ingatlan. Az ingatlan alsó szintjén található egy tároló és abból nyíló két borospince, hangulatos tégla berakásos boltívvel összekötve. Több friss, ellenőrzött eladó Nyaraló, üdülő hirdetés: m2-es újszerű. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Válogass a megveszLAK folyamatosan frissülő eladó hétvégi ház kínálatában!


Egyszerű, asztali és mobilra optimalizált kezelő felület. A ház előtt 12m2-es fedett terasz. Viszont, ha már tudo hogy milyen típusú nyaralót keresel, akkor válassz alkategóriát a keresőben, hogy még pontosabb találati listából válogathass. A garázshoz tartozik továbbá egy 1m2-es fedett szín és szerelőakna.


Csöndes, nyugodt helyen. Ingatlant keres vagy esetleg eladna? A régi bányát elhagyva.


Eladó hétvégi házak kazincbarcika

Ez az eladó , felújított nyaraló, sok boldog napot, élményt és emléket fog jelenteni a Balatonnál, szülőknek a gyerekeikkel, nagyszülőknek az unokáikkal. A nyílászárók műanyagra lettek cserélve. Kazincbarcika központi részén (Egressy Béni úton), eladó egy m2-es 3. Cégünk elsősorban harkányi ingatlanok forgalmazásával.


Portálunkon ingatlanirodák és magánszemélyek hirdetéseit találod! Az ingatlanok megtekintéséhez válassz az alábbi elérések közük, vagy az ingatlan keresőben beállíthatod a számodra megfelelő paramétereket. Okos házak korszerű technológiával, tágas terekkel szuper környezetben!


Eladó hétvégi házak kazincbarcika

Eladó kazincbarcikai lakások - házak. Megbízható, biztonságos helyen. A lakóingatlanok apróhirdetési rovat főbb tartalma: eladó családi házak és lakások a költözni akaróknak, építési telkek az építkezőknek, és nyaralók a hétvégi házak szerelmeseinek.


Borsod-Abaúj-Zemplén megye 3. Cégünk több mint éve a helyi hagyományokra és tudásra alapozva faházak, hétvégi házak , lakóházak, gerendaházak, házikók, kerti faházak, kerti házak , faistállók, istállók, garázsok, fagarázsok, pavilonok, filagóriák, vásárbódékat, kerti bútorok és dézsafürdők gyártásával foglalkozik. Részletre eladó házak millióig has 35members. Országos ingatlan kereső és hirdető oldal. Regisztráljon és hirdessen! Unsubscribe from Péter Márton?


Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Miskolci eladó nyaraló hirdetés jó áron az otthonterkep. Ingyenesen regisztráhatja ingatlanját nálunk (Ingyenesen felmérjük, és hirdetjük az ingatlanját számos internetes oldalon). Az értékesítési díjra CSAK akkor tartunk igényt, ha az általunk közvetített vevő vette meg az ingatlant. Mindenhol jó, de a legjobb itt vár rád.


MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Keresse meg nálunk leendő nyaralóját, eladó -kiadó üdülők jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Nálunk nem csak eladó lakások, házak , albérletek találhatóak meg, hanem széles kínálattal várjuk azokat is, akik eladó vagy kiadó irodát, garázst, üzlethelyiséget, mezőgazdasági területet, telket keresnek.


Eladó hétvégi házak kazincbarcika

Kétszintes sorházi családi ház TOPONÁRON! Várunk csapatunkba ingatlanértékesítési tanácsadókat, valamint az ország egész területéről várjuk értékesítői csoportok, tanácsadók, közvetítők jelentkezését! A földszint nagy része műhely, de itt kapott helyet a kazánház, a mosókonyha és a garázs is.


Találja meg az igazit számtalan ingatlan közül!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések