2015. december 9., szerda

Természetes kutyatáp

Természetes kutyatáp

Csak természetes , emberi fogyasztásra is alkalmas összetevőket használunk. Termékeink nem tartalmaznak mesterséges illat-, színező- vagy aromaanyagokat. Nem használunk mesterséges sűrítőanyagokat, mesterséges tartósítószereket vagy kémiai antioxidánsokat. PLATINUM Natural - Szuperprémium kutyatáp , mely természetes összetevőkből készül, friss hús felhasználásával, teljesen egyedi elkészítési eljárással.


A Carnilove kutyatáp : vissza a természetes táplálkozáshoz! Ahogy számos tanulmány és kutatás megerősítette, a kutyák alapvetően ragadozók, így hát olyan élelemre van szükségük, amelyek magas minőségű, állati eredetű összetevőkből készültek. A Lukullus finom, természetes kutyatáp az összetevők egyedülálló kompozíciójából álló étrend: Több mint -a hús, ami a fajnak megfelelő étrend alapját képezi. A mérsékelt zsírtartalom napi három órás aktív mozgáshoz igazodva fedezi kedvenced energiaszükségletét, és megelőzi a túlsúly kialakulását. A Happy Dog Maxi Adult kutyatáp alkotóelemei között megtalálod az értékes tengeri algákat és kagylóhúst is, így nem kell aggódnod óriás kutyád nagyobb ízületi terhelése.


A létfontosságú, ám rendkívül érzékeny vitaminok és esszenciális zsírsavak védelmére a CricksyDog kutyatáp különféle, természetes eredetű premixek keverékét adja az eledelhez, amelyek a vitaminok és zsírsavak magas fokú biztonságát szavatolják. Kutyatáp Rendeljen kutyatápot kedvencének a zooplus-ról! A legjobb táp megtalálása sosem egyszerű, legyen szó bármilyen fajtáról. A zooplus szerencsére kiváló száraz- és nedves kutyaeledelek széles választékával áll a kutyabarátok ill. Kistestű kutyáknak kifejlesztett glutén-, és csirkehús mentes hipoallergén bárányos száraz kutyatáp.


Ezért fontos a megfelelő prémium száraz kutyatáp kiválasztása, melyre kiváló minőség jellemző, kizárólag természetes , emberi fogyasztásra is alkalmas alapanyagokból készült és megfelelő arányban vannak benne húsok, zöldségek és teljes értékű, könnyen emészthető szénhidrát források. A PLATINUM Natural természetes kutyatápok legalább friss húsból készülnek a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával, teljesen egyedi elkészítési eljárás. A DaDo kutyatáp garantáltan génmanipuláció mentes, természetes alapanyagokból készül. MY BULLDOG SHAMPOO Természetes Kutyasampon (Citromfű), Bio, vegán kutyasampon citromfűvel. A MY BULLDOG Samponok: – pálmaolaj mentesek – kőolajszármazék mentesek – állatkísérlet mentesek – Paraben mentesek – SLS mentesek – tartósítószer mentesek – kegyetlenségmentesek, Kutya játékok, felszerelések, prémium kutyatápok online rendeléssel!


Van-e olyan táp, ami csak természetes alapanyagokat használ? Josera kutyatápok - a legérzékenyebb ebeknek is. A te kutyád is gyakran felpuffa étvágytalan vagy egyéb gyomorbántalmai vannak? Előfordulhat, hogy a probléma hátterében túletetés vagy mozgáshiány áll. A diétás kutyatáp és a gyógytáp gyártása során a gyártók ügyelnek nem csak a magas minőség megőrzésére, az alapos, gyógyulást szolgáló összetétel stabilitására, de arra is, hogy a táplálék ízletes legyen az állat számára.


Meg kell említeni, hogy a gyógytápok nem tartalmaznak gyógyszert. A prémium kutyatáp mellett nemhogy nincs szükség kiegészítésre, hanem egyenesen nem is szabad azt kiegészíteni semmiféle egyéb étellel, például hússal vagy kenyérrel, mert ez a típusú kutyatáp éppen megfelelő mennyiségű ásványi anyagot és fehérjét tartalmaz. A valóságban ezek alapján lehetetlen megállapítani, hogy mennyire jó egy kutyatáp. Mindkettő viszonylag egyszerűen fokozható mesterséges vagy akár természetes adalékokkal, aromákkal. Persze az is lényeges, hogy a kutyus szeresse azt a tápot, amit kap.


A Humac úgyszintén komoly tudományos háttérrel rendelkezik. Ugyanakkor természetes vasforrás is, az eledelek vastartalma kizárólag ebből az összetevőből származik. Sörélesztő: Ez ugyanaz az élesztő, amelyet sör gyártásához használnak, körülbelül a fehérjetartalma, azonban nem ezért, hanem magas B vitamin tartalma miatt adjuk az eledelhez. A természetes rostok a bélrendszer egészségét optimalizálják. A hidegsajtolásos gyártási folyamat a tápanyagok megőrzését eredményezi.


A krokettek nagyobb mérete fokozza a rágás ösztönét és a nyálképződést, elősegítve a táplálkozást. A PLATINUM a farkas táplálkozását veszi alapul: természetes összetétel és természetes állapotú alapanyagok, melyek megfelelnek a kutya igényeinek. Milyen a megfelelő kutyaeledel a kutyámnak?


Teljes értékű: mindig ellenőrizni kell, hogy valóban teljes értékű kutyaeledelt választottunk-e. Szívből köszöntjük és minden jót kívánunk Önnek és kedvenceinek. Négylábú barátaink évtizedek óta élvezik természetes kutya- és macska-eledeleinket, mi pedig az ő bizalmukat. Ezt a bizalmat nagyra becsüljük, és figyelemmel, kitartással, megbízhatósággal és törődéssel háláljuk meg. Ennek alapján lett kifejlesztve a Platinum Natural Puppy száraz kutyatáp , illetve a Platinum Natural Adult prémium kutyatáp is, melyek többféle ízesítésben állnak rendelkezésre.


Mindegyik csakis természetes alapanyagokból, prémium minőségű rizs és krumpli hozzáadásával készül, melyek a szénhidrát kiváló forrásai. Az Orijen kutyatáp komplex táplálék, mely mind kölyök, mind felnőtt korban optimális fedezetül szolgál a szervezet ideális, egészséges működéséhez. A kínálatban megannyi kiszerelés és típus közül válogathat, így szó szerint személyre, pontosabban mancsra szabhatja a választását. Optimális arányban tartalmaz természetes fehérje forrásként bárányhúst. A MENU Chicken egy teljesértékű nedves kutyatáp , mely a legjobb minőségű alapanyagokból készül, friss csirkehús felhasználásával.


A PLATINUM MENU nedvességtartalma teljes egészében a húsból származó természetes nedvesség, a gyártási folyamat során nem adunk hozzá vizet. DaDo Hipoallergén Halas felnőtt kutyatáp nagytestű kutyáknak kg. A Purizon száraz kutyatáp a húsevő kutya természetes táplálkozását veszi alapul. A -ban válogatott állati eredetű összetevőknek köszönhetően magas a fehérjetartalma.


Természetes kutyatáp

Gabona hozzáadása nélkül készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések