2015. december 15., kedd

Biztonsági őr állás gyms

Biztonsági őr Budapest Shopmark - új. Nemzeti Élelmiszerlánc- biztonsági Hivatal, Nébih. Vagyonőr, biztonsági őr állás Miskolcon - új. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.


Harka és környéki állások, munkák. Feladatkör:- Szériaalkatrészek beszerzése, beszerzési stratégiák kialakítása - Rendszeres kapcsolattartás a beszállítókkal, a minőségbiztosítással és a logisztikával - Ártárgyalások önálló lebonyolítása - A verseny- és piaci helyzetek figyelemmel követése illetve értékelése, piaci elemzések készítése - Új beszállítók felkutatása, értékelése. A legfrissebb biztonsági őr , személyőr, vagyonőr, security és hasonló munka a jobinfo. Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább megfelelő munkák közül!


Az összeállított állás hírlevélben csak az Ön végzettségének megfelelő álláshirdetések fognak szerepelni. Kattintson az állásajánlatok megtekintéséhez a(z) biztonsági őr pozícióra. Küldje el önéletrajzát és találjon új munkát még ma!


Biztonsági őr állás gyms

Betöltetlen munkahelyek és ajánlatok a(z) biztonsági őr pozíción. Ausztriai munka, állás , ausztriai biztonsági őr munka, Bad Saarow. Külföldi állás -állások. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Gyors és egyszerű jelentkezés a Jobline-on. Figyelj arra, hogy az interjú előtt már legalább negyed órával érj oda. Nem teszel jó benyomást, ha már az interjún elkésel, vagy futásból még a levegőt kapkodva érsz oda az interjúra. Vagyonvédelmi vizsgával rendelkező biztonsági őröket keresünk Halásztelek, Csepel, Szigethalom, Szigetszentmiklós környékéről, versenyképes fizetéssel. Cégünk egy olyan szakmát kínál most Önnek, amelyre mindig szükséges lesz.


Keresni és találni - mindezt egy helyen villámgyorsan! Böngésszen a 2biztonsági őr munka között Budapesten. Aktuális állásajánlatok a(z) biztonsági őr pozícióra a(z) biztonság és védelem munkaterületen. Találjon állást még ma!


Szabad munkahelyek biztonsági őr , biztonság és védelem. Keress friss állás és munka lehetőségek között a Cvonline. Az ár tartalmazza a tanfolyam díját és a vizsgadíjat is! Bejelentett munka, fix beosztás, jó csapat.


Biztonsági őr állás gyms

Meleg étkezés biztosított. Hosszabb távon nem a rendőri, csendőri, polgárőri, katona és biztonsági őr állások fogják a gazdaságot fellendíteni. Személy- és vagyonőr, biztonsági őr állás érdekel Eger és környékén egerallas. Békéscsaba telephely õrzésére keresünk robogóval, kutyával és vagyonõri igazolvánnyal rendelkezõ vagyonõrt.


Jelentkezés: Humán BL Rent Kft. FEGYVERES BIZTONSÁGI ŐR. Az álláshoz tartozó elvárások.


Erkölcsi bizonyítvány Magyar állampolgárság Állandó belföldi lakóhely Fizikai, pszichikai, egészségügyi alkalmasság Kifogástalan életvitel Szakmai elvárás: jogszabályoknak megfelelő, pontos feladatellátás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések