2015. december 28., hétfő

Augusztus 20 programok

Az augusztus 20-i ünnepségek kísérőrendezvényeként immár. Impresszum Miniszterelnöki Kabinetiroda. Budapest mellett vidéken is. Tűzijáték, programok , koncertek. Ezt követi a honvédtisztjelöltek avatása, amelyen köszöntőt mond Benkő Tibor honvédelmi miniszter, ünnepi beszédet tart Áder János köztársasági elnök.


Fotó: Mervai Márk - szmo. Idén is változatos fellépőkkel, zenekarokkal, mega vidámparkkal és szórakoztató programokkal, bemutatókkal várunk mindenkit szeretettel! Idén először három napos az augusztus -i rendezvénysorozat, ezért az eddigi legszínesebb és legélvezetesebb programok várnak! FESZTIVÁL napos családi fesztivál augusztus 20-a alkalmából a marcalvárosi cirkusztéren Ismét napos családi fesztivállal várjuk az államalapítás ünnepét.


Géza fejedelem parkban. A legjobb programok augusztus 20. Az olyan hagyományos budapesti programok mellett, mint a Mesterségek Ünnepe és a Várkert Bazár ingyenes gyerekprogramjai, ajánlunk még előadásokat, koncerteket, nosztalgia járatot és országos eseményeket is, sőt akik a Balatonon töltik ezeket a napokat, ők is. A rendezvény augusztus 19-én a normál nyitvatartási napokon is érvényes belépőjegyekkel látogatható, augusztus 20-án, a nemzeti ünnep napján ingyenes a belépés.


Augusztus 20 programok

Kő Boldizsár játszótér is készül a malom közelében, amit érdemes kipróbálni a többi élménypont mellett. Természetesen augusztus -át a környező városokban is megünneplik. Nagyboldogasszony templomban, utána 10.


Pécsváradi Várban, ezt követően 15. Szentháromság téren, ahol a II. A rendezvényen fellép a Piramis Évek Révész Sándorral, lesz gyermekkoncert, íjász és lovasíjász bemutató, vidámpark és népi játékpark.


A keresztény államalapítás ünnepén Dunaújváros MJV Önkormányzata szeretettel invitál minden érdeklődőt a városi Augusztális programjaira. A budapesti tűzijáték kétségkívül pazar látvány, de vidéken is ugyanolyan csodában lehet részünk. Koncert, Gyerekprogram, Családi, Néptánc.


Helyszínek Posta tér és a Sporttelep. Kossuth tér és környéke. A Debreceni Virágkarnevál szervezője a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú. Az ötvenes évek elejétől a programok egyre inkább elmaradtak, és elsősorban lelkes sztahanovistákról és termelési versenyekről számolt be a sajtó.


Augusztus 20 programok

Augusztus 20-án lesz továbbá kisvasutas Dúdolda is a Mecseki Kisvasúton, az államalapítás ünnepén több járat is indul a zenerajongó kicsiknek. Ezen a jeles keddi napon nem csak a pécsi belvárosban lesznek programok. K people interested and 4people going. Budavári Palotanegyedben a nagyszabású művészeti fesztivált, aminek díszvendége idén Japán lesz, fókuszban pedig a lábbelik állnak. Magyarország hivatalos állami ünnepeként rögzíti augusztus 20-át.


Ha csak egy bizonyos napszakra kíváncsi, akkor megnézheti csak a délelőtti, délutáni vagy esti eseményeket. Máshonnan lövik fel a fővárosban a tűzijátékot, előtte pedig a Magyar Honvédség komoly légiparádét rendez. A megyében nem csak a nagyobb települések, de a kisebbek is változatos programmal készülnek augusztus -ára. Országszerte több program ingyenes lesz. A megye két legnagyobb városában, Gyulán és Békéscsabán egész napos programkínálattal várják az érdeklődőket.


Augusztus -a alkalmával változatos és színes programmal készülnek Békés megye települései. A hagyományokat követő, de számos új elemet is tartalmazó programmal készülnek a szervezők az augusztus -i nemzeti ünnepre. Szabadság téri körforgalomtól a várig. Ajkán minden évben hagyomány az augusztus -i tűzijáték, idén sem maradhat el, tudtuk meg Bábics Valériától, a művelődési központ vezetőjétől.


Egyedi középkori programok mellett az étkezést is megoldjuk. Osztályoknak kedvezményes áraink mellett grátisz belépést biztosítunk minden 20.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések