2015. december 24., csütörtök

Nkfih pályázatok

Nkfih pályázatok

OTKA Kutatási pályázat. A kompatibilitási problémák miatt ajánljuk, hogy használjon Internet Explorer 6. Kompozitor - Soha nem másolunk, csak újat alkotunk! Felsőoktatási Mesterképzés Hallgatói Kutatói Ösztöndíj célja a mester (osztatlan) képzésben részt vevő, tehetséges hallgatók kutatási tevékenységének és szakmai fejlődésének támogatása, amelynek eredménye publikáció (tudományos cikk vagy TDK-dolgozat), egyéb – az adott tudományágban releváns – tudományos. Kérjük, hogy ezen értesítő levél érkeztéig NE NYOMTASSANAK, legyenek szívesek a pályázatot véglegesíteni, s várni az intézményi jóváhagyásra ! A Nyelvtudományi Intézet elnyert pályázatai.


A Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont kutatói közül Pálné dr. Kovács Ilona, Kovács Katalin, Kertesi Gábor és Nagy Gábor kutatói kezdeményezésű témapályázatok kategóriában adott be nyertes pályázatot, Szobonyáné Szabó-Morvai. Európai Űrügynökség (ESA) pályázatai.


Tandi Zsuzsa, ESA Mo-i tech-transzfer program vez. Nemzeti Kut-Fejl-si és Techn. Author: Pohánka Zsuzsanna Katalin dr. Andorka Miklós, a MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. PIAC KFI kódszámot viselő, Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása című pályázat.


Amennyiben érdekli az együttműködés, kérjük, kattintson az alábbi kérdőív kitöltésével regisztráljon! Előző lapon megadott szöveget a program már nem dolgozta fel. K_18) Általános Orvostudományi Kar. Naprakész pályázati információk. Talán azt is mondhatnám, hogy egy vállalkozásnak a fiókban kellene tartania az átgondolt ötletet és a pályázathoz szükséges.


Megpróbálom összefoglalni, mitől jó egy kutatási pályázat. Logikát ebben nehéz felfedezni, nem ismerjük a koncepciót, mi indokolja, hogy egy intézményrendszer költségvetése ne a fenntartónál legyen. De a kutatási témapályázatok, a felfedező kutatásokat támogató pályázatok, kiválósági programok költségvetése is átkerül a minisztériumba. Befogadó intézményben történő.


Ennek keretében évente várja a magyar-francia vegyes bizottság a magyar és francia kutatók és doktoranduszok közös projektjeit. Az elnök tevékenységét elnökhelyettesek segítik. View Ajna Csoma’s professional profile on LinkedIn.


A projekt célja a rákdiagnosztikában használatos vegyületek (farmakonok) gyártási technológiájának kutatása és fejlesztése egy új – a hazai és nemzetközi piacon jelenleg nem ismert – integrációs gyártási módszertan és technológia kialakításával, valamint ehhez kapcsolódóan egy széles körben alkalmazható nagyhatékonyságú szoftverfejlesztési módszertan. PTI-ben Gratulálunk Oross Dánielnek, Papp Zsófiának és Szabó Gabriellának! NKFIH Osztrák-Magyar Akció. Csizmady Adrienne, Horn Dániel és Váradi Balázs.


Nkfih pályázatok

Elsődleges értékelésüket az NKFI Hivatal által felkért szakterületi kollégiumok végzik, majd az NKFI Hivatal által megbízott szakértői csoportok a pályázati kiírás kiválasztási kritériumainak való megfelelőség szempontjából is értékelik és rangsorolják őket. A PÁTOSZ küldetésének tekinti a pályázatírók szakmai-ágazati érdekképviseletét, a pályázati rendszer folyamatos javítását, tagjai szakmai fejlődését az ügyfelek magas szinvonalú kiszolgálásáért. A pályázatok elbírálása szakaszosan történik. NKFI Hivatal honlapja ( nkfih.gov.hu) karbantartás miatt nem lesz elérhető. Félszintetikus glikopeptidek és multivalens szénhidrátok szintézise és antibakteriális vizsgálata.


Stabil glikomimetikumok és királis oxatia-koronaéter. Pályázatok , állások, projekt hírek online fejlesztéspolitikai magazinja. EU_KP pályázati felhívás kitöltőprogramja megjelent, ezzel a palyazat. Pályázati e-ügyintézés” felületen megnyílt a lehetőség pályázatok.


A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető. A beérkezett pályázatok értékelését követően, így lehetőség volt az eredeti keretösszeghez képest megnövelt összegről támogatói döntést hozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések