2015. december 3., csütörtök

Katasztrófavédelem humán szolgálat

Katasztrófavédelem humán szolgálat

Felelős az igazgatóság humán stratégiája és a humán erőforrásokkal való gazdálkodás elveinek kidolgozásáért, a személyügyi és állományszervezési munkáért, ezzel kapcsolatos nyilvántartásokért, a feladatkörébe tartozó (személyügyi, munkaügyi, szociális és fegyelmi) ügyek törvényes rendezéséért, az állomány képzéséért, kiképzéséért és. Felelős a Komárom-Esztergom MKI humán stratégiája és a humán erőforrásokkal való gazdálkodás elveinek kidolgozásáért, a személyügyi és állományszervezési munkáért, ezzel kapcsolatos nyilvántartásokért, a feladatkörébe tartozó (személyügyi, munkaügyi, szociális, fegyelmi valamint oktatási és képzési) ügyek törvényes rendezéséért, az állomány. Humán Szolgálat Tanácsadó Testülete.


Felelős a TMKI humán stratégiája és a humán erőforrásokkal való gazdálkodás elveinek kidolgozásáért, a személyügyi és állományszervezési munkáért, ezzel kapcsolatos nyilvántartásokért, a feladatkörébe tartozó (személyügyi, munkaügyi, szociális, fegyelmi valamint oktatási és képzési) ügyek törvényes rendezéséért, az állomány egészségügyi és. Országos Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat kiemelt főreferense. Ellenőrzési Szolgálat Király Hajnalka tű. Az új katasztrófavédelmi törvény hatályba lépésével, az új hatósági és szakmai feladatok megjelenésével párhuzamosan az oktatásra vonatkozó jogszabályi háttér és az oktatási rendszer is. Alapvető feladata, az eredményes szakmai munkavégzés humánerőforrás oldalának folyamatos biztosítása, a humánpolitikai feladatok tervezése, szervezése, végrehajtása, hogy a jelentkező szakmai feladatokhoz a megfelelő iskolai végzettséggel, szakképzettséggel.


Megyei Főügyeleti Osztály. Katasztrófavédelmi M űveleti Szolgálat főel őadójának. Tanulmányok: Rendészeti vezetővé képző. Közigazgatási szakvizsga.


A Hivatal állományába tartozó beosztottak szakmai tevékenységüket a hivatalvezető közvetlen irányításával látják el. Személyzeti és titkársági szakterületen több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Köztársaság kikiáltásának 27. Minden érdeklődő jelentkezését várjuk, aki elkötelezett a hivatásos szolgálat iránt.


Hogyan lehetek tűzoltó? Beosztott tűzoltói képzésbe való bekerülés feltétele az előzetes fizikai, egészségügyi és pszichikai vizsgálaton történő alkalmasság. A műveleti szolgálat feladata a katasztrófavédelem mindhárom szakterületét érinti, így a KMSZ napi rendszerességgel együttműködik a megyei tűzoltósági, polgári védelmi és iparbiztonsági főfelügyelőkkel. Csakhogy a Kúria korábban e témában már hozott egy elvi határozatot, amely egyebek között az adatvédelmi biztos állásfoglalására is hivatkozva kimondja: sem az általános humán kockázati szűrés, sem a munkaviszony fennállása alatt történt bűncselekmény munkáltató általi felderítése körében nem elfogadható, illetve megkérdőjelezhető a poligráf alkalmazása.


Az április nyolcadikai rendezvényen a tűzoltó hivatás iránt érdeklődőket az igazgatóság humán szolgálata és a székesfehérvári katasztrófavédelmi kirendeltség munkatársai tájékoztatták a felvételi követelményekről. Tűzoltóparancsnokságra, húsz éve tölt be különböző parancsnoki tisztségeket a Fővárosi Tűzoltóparancsnokságon, illetve jogutód szervezeténél. A tűzoltóság és a katasztrófavédelem szolgálatában éve teljesít szolgálatot. Két korcsoport alkotásait és írásműveit várják január végéig. Megújult a VÉSZ, a katasztrófavédelem ingyenes veszélyhelyzeti alkalmazása A könnyebb és egyszerűbb felhasználást tűzte ki célul az a fejlesztés, amely a napokban ér a végéhez.


Az elmúlt hónapok munkájának köszönhetően a VÉSZ – veszélyhelyzeti értesítési szolgáltatás – immár több lehetőséggel és megújult. Feladata a jelentkező szakmai feladatokhoz a megfelelő iskolai végzettséggel, szakképzettséggel rendelkező munkaerő kiválasztása. Alá a megyei főügyeletek, akik alá a megyei műveletirányítási ügyeletek tartoznak. A balesetnek szemtanúi voltak a katasztrófavédelem Nógrád megyei kéményseprői, akik ellenőrző munkájuk után a salgótarjáni központ felé tartottak.


A két kéményseprő Oláh Sándor és Mezei György azonnal a bajba jutottak segítségére sietett. A kinevezett tisztek a megyei katasztrófavédelem állományát fogják erősíteni, Simon Dávid tű. A katasztrófavédelem szervezetében többszintű tagozódás van az ügyeleti rendszerben.


A fentiekben meghatározott adatokat és tényeket a jelentkezőnek igazolnia kell. Zombori Attila tűzoltó őrnagy urat, a humán szolgálat kiemelt főelőadóját, tűzoltó őrnaggyá Kovács Gábor tűzoltó százados urat, a békéscsabai hivatásos tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnokát, tűzoltó. Tollár Tibor arról szólt: minden erejével azon lesz, hogy a katasztrófavédelem minden körülmények között magas szinten legyen képes a feladatai ellátására.


Változtatásoknak nem látja okát, a nyugodt légkör biztosítására kíván törekedni a szervezetnél - mondta az új megbízott főigazgató. Szigethalom, József Attila utca 49.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések