2015. december 3., csütörtök

Iphone 8 üveg hátlap ár

Iphone 8 üveg hátlap ár

A kisebb karcok és horpadások csak esztétikai problémát okoznak, de jelentősebb deformációk minden esetben cserét vonnak maguk után, hiszen veszélyeztetik a csepp- és porállóságot, ami a későbbiekben jelentősebb hardverproblémákat idézhet elő. A legnépszerűbb kamera továbbfejlesztve. Az eddigi legerősebb, legintelligensebb okostelefonchip. Egyszerű töltés vezeték nélkül.


Iphone 8 üveg hátlap ár

Elképzelhetetlenül realisztikus AR -élmények. Az oldalszegélyt az Apple saját fejlesztésű speciális fémötvözetéből készítjük, és precíz megmunkálás után eloxálással alakítjuk ki rajta az üveg hátlap színéhez tökéletesen illő bevonatot. Tokok, átalakítók, kábelek, töltők, dokkolók. Minőségi szervíz amely helyben megvárható garanciával! A kinyomott hátlap az esetek döntő többségében el is szokott repedni.


Ilyenkor megjelennek a karcok, ütődések, horzsolások, törések. Előfordulhat, hogy a hátlap ragasztása elenge eláll a készülék háztól, emiatt kosz, por kerülhet a készülékbe, mely további meghibásodáshoz vezethet. Menta kék szilikontok amely a fokozott védelmet nyújt Apple készülékednek. Szállítási idő: 1-munkanap.


Bármilyen terepre is készülsz, nálunk találsz ahhoz igazodó védelmet! JavaScript-et a böngészőjében! Listázd a termékeket népszerűség vagy értékelés szerint. Az Apple tokokkal már csak azért sem nyúlhatsz mellé, mert biztos lehetsz benne, hogy azokat az Apple aktuális dizájnelveinek megfelelően alakították ki (Smart Battery Case, te most kicsit bújj el a sarokba), ráadásul ugyanaz a cég, aki magukat a készülékeket is gyártja. Válassza ki minőségű kiegészítőket az Apple eszközökhöz AppleKing.


Dizájn – Üvegből formázva. Elöl-hátul üveg dizájn. A megjelenített ár db termék vásárlására értendő.


Egyedi tok, ütésálló hybrid tokok, színes szilikon hátlapok, és valód gyári bőr kiegészítők, 1-os illeszkedés. Notebook akkumulátorok, töltők valamint egyéb szerviz alkatrészek, kiegészítők egy helyen. Tablet és telefon tokok olcsón, minden márkához! A weboldal használatához kérem fogadja el a sütik használatát. Tekintsd meg a termék információit.


TPU, nem-toxikus anyag, lágy és ultravékony gélszerkezet, csúszásmentes felület. Tökéletesen illeszkedik a telefonra és a csatlakozóknak is hely van hagyva rajta. Ha sérült az előlapod vagy a kijelző. Okostelefonok között példátlanul ellenálló üveg és az eddiginél erősebb, űrtechnológiai minőségű alumíniumszegély borítja.


Iphone 8 üveg hátlap ár

Vezeték nélkül tölthető 1. Ellenáll a pornak és a víznek. Retina HD-kijelző True Tone technológiával. A védőüveg 9H keménységű, így még a hegyes tárgyakkal, nagy erővel is nehéz megkarcolni. Védőfólia ( Üveg ), Mobiltelefon tartozékok, Termékek, Mobile4u. Weboldalunk cookie-kat használ az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint, melyek nem alkalmasak személyes azonosításra.


ENNEK A TÍPUSÚ KIJELZŐNEK JOBB AZ ANYAGMINŐSÉGE, ERŐSEBB A RAGASZTÁSA, SZÍNHELYESEBB A KÉPE, NAGYOBB A BETEKINTÉSI SZÖGE ÉS A LEGFONTOSABB, HOGY VASTAGABB AZ ÜVEG FELÜLETE. Műanyag hátlap (bőrborítású) Műanyag hátlap (sima).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések