2017. április 12., szerda

Eladó ház hódmezővásárhely damjanich utca

A szobák laminál padlósak, a konyha, nappali, étkező, fürdő, WC járólappal, illetve csempével burkolt. Havonta több millióan választják az ingatlan. Hódmezővásárhely (Kincses-telep) egy csendes kis kertvárosi részén eladó családi ház. A telken van még egy garázs és többrészből álló melléképület. A házrészről db kép tekinthető meg.


Eladó ház hódmezővásárhely damjanich utca

Az épület alapterülete: m², míg a hozzá tartozó teleké m². Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. A hő és hangszigetelt üvegekkel ellátott nyílászáróknak, a mennyezetben és a padlóban található szigetelésnek, illetve a cm-es hőszigeteléssel ellátott P38-as téglából épült falaknak köszönhető, hogy az.


A Startlakon 1db fényképes hódmezővásárhelyi eladó családi ház hirdetés vár. Damjanich utcai házrész. Találd meg álmaid otthonát vagy eladó ingatlanod következő tulajdonosát!


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Az ingatlan Nagymágocstól 3km-re.


Minimum nm alapterületű házak és minimum nm alapterületű lakások, amelyekre igényelhető a CSOK (családok otthonteremtési kedvezménye). M-HOUSE ingatlan ingatlan kínálata. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! A telek enyhén lejtős,jelenleg gyümölcsfákkal és kevés szőlővel van beültetve.


Eladó ház hódmezővásárhely damjanich utca

Ezen az oldalon láthatja az összes hódmezővásárhelyi eladó családi házat. Vályogházak, téglaházak, egyszobás, két szobás, felújított családi ház , vagy azonnal beköltözhető kell? Válassza ki a megfelelőt, majd vegye fel a kapcsolatot az eladóval. A házban található szoba, konyha, étkező, közlekedő, előszoba, fürdőszoba, kamra. Fűtését tekintve gáz- és vegyestüzelésű kazánnal egyaránt fűthető.


Susán városrészben a Görbe utca egyik közében eladó családi ház. Kialakítása révén több generációnak,nagy családnak,összeköltözőknek is kényelmes lakhatást biztosít. BELÉPÉS vagy REGISZTRÁCIÓ. Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat, válogasson ingatlan adatbázisunkból. Ingatlanok típusa: ingatlanok.


Városliget perc, belmagasság közel méter! A lakás alapterülete nm, amit a közel méteres belmagasságnak köszönhetően, egy 20nm-es állógalériával bővítettek. Tekintse meg ingatlankínálatunkat Csongrád megye régióban. Jó helyen lévő üzlet, vagy modern polgári lakás?


HÓDMEZŐVÁSRHELY BELVÁROSBAN CSALÁDI HÁZ ELADÓ ! Eladó négyzetméteres lakás VII. Az alsó szinten a konyha, a nappali, hálószoba, fürdő, kamra kapott helyet, míg a felső szinten három hálószoba, fürdő és két erkély került kialakításra. Böngészhető térképes utcalista. Egy kattintás, és már meg is nézhető, hogy hol van az utca a térképen.


Eladó ház hódmezővásárhely damjanich utca

Vettek sajátot és mivel az elsők között vállalták be a kihelyezett kameránk üzemeltetését tőlünk is kaptak és HD minőségűt, mert bevállalósak voltak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések