2017. április 17., hétfő

Rák férfi ideálja

A Rák férfi nem az a játékos fajta, aki halomra töri a női szíveket, de előfordul, hogy védekezésből táma és ezzel megbánthat másokat. Biztonsági játék Együttérző, melegszívű ember ő, aki hajlamos néha túl nagy felelősséget érezni a környezete jóllétéért, de hasonló törődést vár el másoktól is. Rák A Rák férfi egyfelől vonzódik az erős személyiségű nőkhöz, hogy az ő gyengeségeiket megtámasszák, másfelől teljesen elolvadnak az édes, félénk nőktől.


Számukra is fontos a természetesség, a különféle divathóbortokat ki nem állhatják. A Rák férfi azt akarja, hogy a társa önzetlen legyen, elégedjen meg kevéssel, de sokat adjon neki. Kényelmes életet biztosítson neki jó vacsorával, tartsa rendben ruháit és mindig biztosítsa őt arról, hogy ő az egyedüli és kizárólagos személy az életében. A Rák csillagjegy ű férfi tipikusan a védelmező anyatigrist keresi a párjában, aki bármikor kiáll mellette, ha a helyzet megkívánja.


Igényli továbbá az odafigyelést, a törődést és a meghittséget. A Rák férfi családi élete Miként a Rák szülött női változata, a férfi is a teljességre vágyik: mind a fizikai mind az eszményi szerelmet elvárja a partnerétől, de mindenként ez utóbbi a fontosabb. A Rák férfi szexuális beállítottsága A Rák férfi nagyon türelmes, és valójában elég nehéz bekerülni a hálószobájába. A szexuális aktusban egyenrangú félként kezeli partnerét, ezért az előjátékot hosszasan elhúzza, és csak akkor tér rá a lényegre, amikor már biztos abban, hogy te is közel vagy a csúcshoz. A legtöbb férfi erősen vizuális beállítottságú, de az Oroszlán férfit különösen elbűvöli a jó megjelenés.


Esetében nem veszed fel feleslegesen a legszebb ruhádat, és az igényes frizura, smink is gyönyörködteti a szemét. A férfiak azt sem szeretik, ha a nő túl sok időt tölt a szépítkezéssel, mert azt fogja hinni, hogy neked a fals dolgok számítanak, ha egy felszínes dologra ennyi időt szánsz. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex.


Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. A Mérleg férfi természeténél fogva rendkívül romantikus alkat, aki párkapcsolatában igazi gentlemanként viselkedik. Neki kell, hogy aki mellette van, olyan nő legyen, aki ezt hagyja.


A nőies nő az ideálja , aki mellett férfi lehet. A fantáziadús Rák által összegyűjtött mély benyomások ekkor, a stabil tűz elemű Oroszlán szakaszában, tevékeny és alkotó kifejezésre jutnak. Amit a Rák - Hold tapasztalt, az Oroszlán - Nap igyekszik valami láthatóvá tenni, a Rák fantáziáját, álmait átültetni valós eseményekbe. A RÁK férfi ezt gondolja és ezt teszi A Rák férfiról mindenki úgy gondolja, roppant házias, és mindent elvégez a párja helyett, főz, mos, takarít, gyereket nevel stb. Fontos tudni, hogy a Rák férfi valóban szívesen kiveszi a részét a ház körüli tevékenységekből, de nem szeret mindent ő maga végezni.


A Rák - férfi ugyanakkor viselkedésében hűvös, tartózkodó, legalábbis az ismerkedés kezdetén. Olyan nőhöz vonzódik, akik érzelmes, érzékeny és melegséget áraszt. Az igazi szeretet számára azt jelenti, ha partnere akarja őt, és ha naponta értésére adja, hogy szüksége van a személyére, védelmező karjára.


Rák férfi ideálja

Ha a férfi horoszkópjában Rák Vénuszt látunk, akkor az anyáskodó, gondoskodó, gyengéd nôi ideálra kell gondolnunk, aki mellett a férfi leplezetlenül gyermek lehet. Oroszlán Vénusz a férfi számára a luxusnôt jelenti, akivel csillogni-villogni lehet, akit bátran meg lehet mutatni a nyilvánosság elôtt, kire büszke lehet. A Rák férfi és a hódítás két külön fogalom, legalábbis akkor, ha mondjuk egy Oroszlánhoz hasonlítjuk. Ne tegyük, és akkor nem ér minket csalódás sem. A Rák figyeli a másik rezgését, együtt rezeg vele, teljes ráhangolódásra van szüksége, hogy önmaga lehessen.


Gyakran előfordul, hogy a Rák férfi csupán élete dele után talál rá igazi énjére, ezért olyan romantikus és megértő nőt kell keresnie, akivel megoszthatja a múlt emlékeit, és együtt álmodozhatnak a szebb jövőről. A Rák becsületességet vár el társától, az intimitásban szenvedélyt, a szerelemben hűséget. A Mars a férfias szimbólum.


Rák férfi ideálja

Ahol egy nõ születési képletében a Mars áll, ott manifesztálódik a férfi ideálja , a „ férfi imázs”. Tehát az álmaiban, a vágyaiban, a fantáziájában alakuló szerelmi partnerének a képe megegyezik a Mars által elfoglalt jegy és ház szerinti helyzetével. A család szempontjából jobb, ha a Rák a nő, és a Nyilas a férfi. A Rák otthon van, vigyáz a gyerekekre, főz, mos, takarít, a Nyilas meg megkeresi a pénzt, találkozik a barátaival, jön, megy, éli a viszonylag szabad életét, amire neki nagy szüksége van.


A Rák nem sajnál időt, energiát és sokszor pénzt fektetni abba, hogy családjával és barátaival nagylelkűen bánjon. Mivel ez a fajta érzelmes hozzáállás az Oroszlánra is jellemző, ezért jól megérthetik egymást – kapcsolatuk barátságból könnyen szerelembe fordulhat. A csillagjegy jellemzői, részletesen, a nyugati asztrológia alapján. Ha egy férfi komolyan érdeklődik egy nő iránt, ha őt választja, akkor az a nő neki tetszik.


Az a nő, úgy, ahogy az a nő van. A legritkább esetben fogalmaznak meg magukban a férfiak olyasmiket, hogy „ez a csaj kell nekem, csak majd valahogy ki kell simítani rajta a narancsbőrt, be kell festeni a haját, elérni, hogy ledobjon. Nehéz pontosan körbeírni, mi az ideálja , ugyanis éppen aktuális kedvétől függ, ki kelti fel az érdeklődését. Sokszor ő maga sem tudja, mit szeretne, mi tenné boldoggá, és általában a semmiből bukkan fel az a nő, aki végre megdobogtatja a szívét. Itt nem elsősorban az iskolázottságra kell gondolni, sokkal inkább arra, hogy a nő akkor nő számára, ha hozzá hasonló gondolkodású, és semmi esetre sem játssza a cuki cicababa szerepét.


Az ilyen megnyilvánulásoktól az Ikrek férfi falra mászik, ezért párja jobb, ha nem vesz fel ilyen viselkedést. Ha a Rák hagyja kiteljesedni az Oroszlán személyiségét, szenvedélyes kapcsolatra és sikeres házasságra kerülhet sor. Rák és Szűz szerelmi kompatibilitása Közepes A Rák érzelmi alapon működik, míg a Szűz teljesen analitikus természet, mégis olyannyira összeillenek, hogy ez a különbség szinte előnyükre válik. A jelképesen kimutatott szeretet is egyfajta módja a „szeretlek” szó kimondásának.


Rák férfi ideálja

Ilyen, ha a férfi ajándékot a például: virágot, desszertet, plüssfigurát, stb. De az is ebbe a kategóriába tartozik, ha idejét – barátai, szülei rovására – osztja meg kedvesével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések